Arama sonuçları: *

1. İ

PUBG Mobile ultra HD grafik

Admine bağlamayacağım ki yani ek user açacağım ordan yapacak ne yaparsa 1603797529 Hem moderatör diye, hem de bir çok problemlerde yardımcı oldu.
  2. İ

PUBG Mobile ultra HD grafik

Arkadaşlar PUBG mobile Ultra HD grafikler var (60+ fps)ama yapamıyorum. Nasık yapa bilirim 60+fps. Ya da birisi discorddan birine ulaşa bilirsem teamviewer-la düzelte bilirmisiniz? @crazyreign yardım ede bilirmisiniz?
  3. İ

Termal macunla ilgili

Yani termal macunun içerisindeki sıvı bir zarar göremeyecek.doğru mu anladım?
  4. İ

Termal macunla ilgili

Merhaba.Arkadaşlar size bir sorum olacaktı. Termal macun eğer kullanılmazsa ,termal macun bir zarar göre bilir mi? Yani termal macun var ama hiç açıp kullanmadım.
  5. İ

PUBG Mobile grafikler

Gözüküyor.50- fps alıyorum
  6. İ

PUBG Mobile grafikler

Merhabalar. Arkadaşlar PUBG mobile-a güncelleme geldi. Ultra HD grafikler mevcut Ama ben PC-de PUBG Mobile-ı Ultra HD yapamıyorum Yardım edermisiniz?
  7. İ

İşlemci için soğutucu arıyorum

Sharkoon tg5
  8. İ

İşlemci için soğutucu arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende işlemci Ryzen 5 2600 İşlemci için soğutucu almak istiyorum. 3 tane soğutucu arasına kaldım. Snowman T6 ultra Snowman X4 Snowman M400 Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  9. İ

Bilgisayarda FPS göstericisi

Merhaba arkadaşlar. Ben oyunlarda kaç FPS aldığımı nasıl ögrene bilirim? Yani soracağım şu ki, hani Abdullah abi bilgisaylarlarda test yapıyor ya, yukarida FPS gösteriyor.onu nasıl yapa bilirim.
  10. İ

İşlemci için termal macun.

Arkadaşlar size bir sorum olacakdı. donanım arşivi snowman M-200 videosunda kutudan termal macun da çıkıyor. Peki T6-ultrada da geliyor mu?
  11. İ

İşlemci soğutucusuyla ilgili

Merhabalar. Arkadaşlar size bir sorum olacakdı. Bende İşlemci ryzen 5 2600 . Kutuda işlemcinin kendi fanı var Ben eğer işlemciye T6 ultra soğutucusunu alırsam, işlemciye uyacak mı ? Bi de şu var. donanım arşivi snowman M-200 videosunda kutudan termal macun da çıkıyor. Peki T6-ultrada da geliyor mu?
  12. İ

Hangi işlemci soğutucuları iyi?

Ryzen 5 2600
  13. İ

Peki T6-da termal macun kutuda geliyor mu?
  14. İ

Merhabalar. Benim sormak istediğim şu: Ryzen işlemcisiyle birlikte gelen fan mı iyi, yoksa snowman 200 mü?
Top Bottom