MSI B450M A PRO MAX anakart
Kingston Fury 8gb CL16 DDR4
Hyperx Fury 8gb CL16 DDR4
3-4 aydır düzenli olarak kullanıyordum dün yeni masa aldım masanın üstüne koymak için kasanın kablolarını çıkartıp yukarı koydum tekrar taktığımda ekran gelmedi ne yapsam gelmedi farklı ramle geliyor, benim ramler...
Merhaba 2x8 GB RAM belleğe sahibim, bunları taktığımda monitöre sinyal gelmiyor fakat farklı bir RAM taktığımda ekran geliyor, kendi RAM'lerimi başka bilgisayara taktığımda çalışıyor sorun nedir acaba? BIOS pili sökülüp takıldı, XMP kapatıldı.
bütçeden yana bir sorunum yok fakat yukarda da belirttiğim gibi sistemim çok iyi bir sistem değil yaptığım tweaklerle ayakta tutuyorum, onun için sistemimi de yükseltmem gerekiyor.
şu anda tam olarak profesyonel değilim ama o yoldayım desem daha uygun olur, ilerde beni pişman etmeyecek bir şey istiyorum 360 aldığım zaman sistemi yükseltene kadar bir etkisini göremem ne yazık ki :/
Arkadaşlar merhaba şu anda aktif olarak 144hz kullanıyorum 240hz xl2546k ya geçmeyi düşünüyordum fakat şu an ki güncel fiyatı 11k civarı, araştırırken asusun 280hz modeline denk geldim araştırdığım zaman benQ kullananlar benQ asus kullananlar ise asusu tercih ediyor çok ikilemde kaldım bilgisi...
Merhabalar, Anakartım msi b450m-a pro max buna uygun f/p bir ssd arıyorum PNY markasını çok övüyorlar samsunglar da gereksiz şekilde pahalı önerebileceğiniz SSD'ler varsa bırakabilir misiniz? 200-500gb arası
onun farkındayım zaten de şöyle bir şey de var 75 veya 144 herhangi birisini baz alıp fps sabitlersek oyun pekde akıcı olmuyor ama bu değerlerin üstünde fps alırsak oyun daha da akıcı oluyor.
Merhabalar benim elimde
intel i3 7109 3.90ghz
gigabyte h110m s2v parçalar var bunları msi z390 ve i5 9600k ile değiştirmek istiyorum, sadece csgo oynuyorum 250-300 arasında fps değeri almak için mantıklı mıdır? Sizin de önerilerinize açığım