Arama sonuçları: *

• Users: tr2x
  • Order by date
  1. T

Yardım CS2 Seçkin maç kazanamıyoruz

cs yi uzun süredir kazanmak için oynamıyorum. sana da nacizane tavsiyemdir. hilesi var smurf ü var trollü var da var. günde 1 maç zor dayanıyorum.
  2. T

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

orjinal yazılım kullanıp telefonun içinden güncelleme yaparsam imeilerin silinir. ama custom rom dediğimiz romlardan twrp gibi recovery kullanarak güncelleme yaparsan imeilerine bişey olmaz. imei atıldıktan sonra root işlemi de yaptırırsın. orda yapan telefoncu sana detaylı anlatır. önemli olan...
  3. T

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

ben mi 13 kullanıyorum geçen yaz 18k dan biraz fazlaydı aldığım fiyat. hala imei ile uğraşmadım eğer benim gibi 2. telefon olarak kullanıyorsan interneti paylaşıyorsun imei ile de uğraşmıyorsun. onun haricinde imei için direnç dedikleri işlem yapılması gerekiyor. bu işlemde anakarta müdahale...
  4. T

Yardım Logitech mk295 klavye&mouse setinde bağlantı ve lag sorunu?

Klavyede bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum. Her zaman olmamakla birlikte bazen basılan tuşları algılamıyor, bazen 2-3sn donuyor ve sonra yazdığım kelimeyi komple aktarıyor, bazen de kelimede birkaç harf eksik gidiyor. 2 haftada 2. set bu yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu modelde mi bir sorun var...
  5. T

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

herhangi bir ürünün 10'lu paketini aldığımızda gümrükte sorun çıkıyor mu aynı üründen fazla alındı diye?
  6. T

USB Portu Olan Klavye?

bana da monster almak daha makul geliyor şu an öneriler için teşekkürler arladaşlar
  7. T

USB Portu Olan Klavye?

herkesin ihtiyacı faklı olabiliyor. merak ettiğim konu var mı?
  8. T

USB Portu Olan Klavye?

İşyerinde kullanabileceğim üzerinde 1 yada 2 usb girişi olan klavyeye bakmak istedim ama üzerinde usb girişi olan klavye 1 tane buldum bu da çok dandik gözüktü gözüme. Ben mi yanlış arıyorum yoksa gerçekten böyle bişey üretilmiyor mu? Bulduğum Klavye
  9. T

6 Adet 30 cm hareket sensörlü şarjlı ışık 104₺ (vergi dahil değil)

ben deneyecektim sen denemiş oldun :)
  10. T

6 Adet 30 cm hareket sensörlü şarjlı ışık 104₺ (vergi dahil değil)

böyle toplu paketlerde gümrükte sorun olmuyor değil mi. ampul alacaktım 10'lu 20'li paket olduğu için vazgeçmiştim
  11. T

⚠️ 🚨 BİR OYUNCU CS 2 DEKİ SMOKE U GERÇEK HAYATA UYARLADI ⚠️ 🚨

Smoke dan daha iyi en azından etkisi geçiyor :)
  12. T

Yardım CS2 VAC nedir? Ne yapmalıyım?

bi an vac çalışıyor sandım şaşırmıştım. valve bildiğimiz gibi hala :)
  13. T

🔥İndirim Google play games pc 150 tl. kredi. alt limit yok.

pokemon go da yoktur denemiyorum bile
  14. T

Yardım Amazon Yurtdışından 2 adetten fazla aynı üründe sorun çıkar mı?

teşekkür ederim. amazondan da alsak yurtdışı gönderimi olup olmadığına dikkat etmemiz gerekiyor.
  15. T

Yardım Amazon Yurtdışından 2 adetten fazla aynı üründe sorun çıkar mı?

amazon prime ile bu üründen 5 tane aldığımda gümrükte sorun çıkar mı? yoksa amazon bünyesinde olduğu için 5 ürün de elime ulaşır mı...
  16. T

5'li ya da 10'lu ürün paketi gümrükte takılır mı?

hayır denemedim. en az 5li paketi var ve gümrükten geçeceğini sanmıyorum. daha önce böyle ufak parçalardan çoklu alan olmuştur diye açmıştım konuyu ancak galiba böyle küçük şeylerle çok uğraşan yok.
  17. T

Yardım Akakçe fiyatı amazonda farklı?

Tamamdır teşekkür ederim.
  18. T

Yardım Akakçe fiyatı amazonda farklı?

Usb belleklere bakarken fark ettim. Sadece ben de mi böyle yoksa prime olan bir hesapla giriş mi yapmalıyım prime fiyatını görebilmek için? Bu arada sepete eklediğimde de 150 olarak geldi sepet tutarı.
  19. T

Losses scaling için acill yardım

tam ekranda çalışmıyor uygulama pencereli modda oynaman gerekiyor. ets2 de ince ayar yapsam iş yapacak gibi ama super market simulator de denedim zamanı yavaşlattı. o da vsync ile alakalı galiba bikaç yerde okuduğuma göre
  20. T

5'li ya da 10'lu ürün paketi gümrükte takılır mı?

alttaki ampulden lazım ama tr de bulamıyorum. 5'li 10'lu ve 20'li satılıyor bu linkteki. Ancak gümrükte aynı üründen 2 adet üzeri geçmez deniyor. 5'li paket alsam gelir mi gümrükte takılır mı...
Top Bottom