orjinal yazılım kullanıp telefonun içinden güncelleme yaparsam imeilerin silinir. ama custom rom dediğimiz romlardan twrp gibi recovery kullanarak güncelleme yaparsan imeilerine bişey olmaz. imei atıldıktan sonra root işlemi de yaptırırsın. orda yapan telefoncu sana detaylı anlatır. önemli olan...
ben mi 13 kullanıyorum geçen yaz 18k dan biraz fazlaydı aldığım fiyat. hala imei ile uğraşmadım eğer benim gibi 2. telefon olarak kullanıyorsan interneti paylaşıyorsun imei ile de uğraşmıyorsun. onun haricinde imei için direnç dedikleri işlem yapılması gerekiyor. bu işlemde anakarta müdahale...
Klavyede bağlantı sorunu olduğunu düşünüyorum. Her zaman olmamakla birlikte bazen basılan tuşları algılamıyor, bazen 2-3sn donuyor ve sonra yazdığım kelimeyi komple aktarıyor, bazen de kelimede birkaç harf eksik gidiyor. 2 haftada 2. set bu yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu modelde mi bir sorun var...
İşyerinde kullanabileceğim üzerinde 1 yada 2 usb girişi olan klavyeye bakmak istedim ama üzerinde usb girişi olan klavye 1 tane buldum bu da çok dandik gözüktü gözüme. Ben mi yanlış arıyorum yoksa gerçekten böyle bişey üretilmiyor mu?
Bulduğum Klavye
hayır denemedim. en az 5li paketi var ve gümrükten geçeceğini sanmıyorum. daha önce böyle ufak parçalardan çoklu alan olmuştur diye açmıştım konuyu ancak galiba böyle küçük şeylerle çok uğraşan yok.
Usb belleklere bakarken fark ettim. Sadece ben de mi böyle yoksa prime olan bir hesapla giriş mi yapmalıyım prime fiyatını görebilmek için? Bu arada sepete eklediğimde de 150 olarak geldi sepet tutarı.
tam ekranda çalışmıyor uygulama pencereli modda oynaman gerekiyor. ets2 de ince ayar yapsam iş yapacak gibi ama super market simulator de denedim zamanı yavaşlattı. o da vsync ile alakalı galiba bikaç yerde okuduğuma göre
alttaki ampulden lazım ama tr de bulamıyorum. 5'li 10'lu ve 20'li satılıyor bu linkteki. Ancak gümrükte aynı üründen 2 adet üzeri geçmez deniyor. 5'li paket alsam gelir mi gümrükte takılır mı...