Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Wp silinen mesajları yükleme

Apk whatsapp kullanıyordum uzun süredir fakat hesabım kilitlendi ve orijinaline geçmem gerekti. Orijinalini yükleyebilmek için de sahtesiyle ilgili her şeyi sildim. Yedekleme de olmadığından tüm her şey gitti. Nasıl geri yükleyebilirim.
  2. F

Air force 1 nerede boyatılır

Superstepte ayakkabıyı aldığınızda boyatabiliyorsunuz da dışarıdan getirince boyatılıyor mu bilmiyorum ücreti ne kadar
  3. F

Air force 1 nerede boyatılır

Air force 1 lerin swooshunu siyaha boyamayı düşünüyorum kendim yapsam nasıl yapabilirim kendim yapamazsam nerede yaptırabilirim
  4. F

İnstagramda akış yemilenmiyor

St attım ve atar atmaz kaldırıldı topluluk kurallarına aykırı falan diye. O andan sonra telefondaki diğer hesaplarda da aynı hata var. Akış yenilenmiyor stler doğru düzgün açılmıyor. Chromedan girdiğim zaman sorunsuz çalışıyor ama uygulamadan girince bozuk
  5. F

Nike dunk ve af1 kalıpları nasıl

Hocam attığınızla https://nike.sng.link/Astn5/6tbz/r_cc3759fcc8 bunun arasında kaldım dunkı aldım pişman olmam umarım
  6. F

Nike dunk ve af1 kalıpları nasıl

Dunk veya af1 almayı düşünüyorum. Ayağım 47 numara. Kaç almalıyım
  7. F

İnsta gizli hesap görme

Önceden postegro günlük hak veriyordu artık vermiyor. Herhangi bir şekilde görmek mümkün mü.
  8. F

bilgisayardan karşı tarafa ses gitmiyor

bende bas konuş da yok oyuna falan girip denedim genel olarak pcde bir sorun var hiçbir yerden ses gitmiyor
  9. F

bilgisayardan karşı tarafa ses gitmiyor

herhangi farklı bir şey yapmadım. dcye girdiğimde baktım sesim gitmiyordu. kulaklıktan kaynaklı olduğunu düşünerek kulaklık değiştirdim fakat hala gitmiyor.
  10. F

Konsolun yanındaki kol ile ayrı alınan kolun farklılığı

Konsolun yanında çıkan kolun tuşları daha yumuşakken ayrı aldığım kol biraz daha sert. Kolu mediamarkttan aldım çakma değil. Bu normal mi
  11. F

Ps5 alacağım nereden almalıyım

Yurtdışından alındığında kolu ve oyunuyla 13 14k civarlarına geliyor. Türkiye'de 21 22k civarlarında fiyatı. Getirebilecek tanıdığım olmadığından oradan alamıyorum. İkinci el mi almalıyım yoksa yurtdışından getirtebileceğim app vb. bir şey var mı
  12. F

Yardım Ryzen 7 5700u vs intel i5 10210u

İki laptop arasındaki tek fark bu işlemciler hangisini almalı
  13. F

Yardım İnstagramdan doğrulama kodu gelmiyor

İnstagram numaramı doğrulamamı istedi durduk yere fakat numarama kod gelmedi. Çok kez denedim, biraz bekledim denedim. Google da çerezleri sıfırlayıp vpnle girin diyordu denedim hiçbiri fayda etmedi. En sonunda birkaç dakika sonra tekrar deneyin diyerek kod göndermemeye başladı. Sabah...
  14. F

Instagram İnstagram hesabımdan doğrulama kodu alamıyorum

Dün gece instagrama girdiğimde instagram numara doğrulama istedi. Numarama kod gönderdim fakat gelmedi. Biraz bekleyip tekrar denedim olmadı. Google a baktım uygulamanın çerezlerini silip vpn ile deneyin vb şeyler vardı hepsini denedim fakat olmadı. Gece yatmadan önce tekrar deneyeyim dedim...
  15. F

Telefonuma kola döküldü ne yapmalıyım

Dediğini yaptım sarj yeri ve jak girişini birkaç damla suyla yıkadım nem mesajı geldi. Ama kola döküldüğünde gelmemişti. Umarım bu kola şarj yerine girmedi demektir
  16. F

Bilmiyorum girmiş olabilir
  17. F

Reis su geçirmiyor da suyla yıkamak da korkutucu ya su girerse. Ayrıca dışını falan iyice sildim kılıfı da vardı ama şarj yeri ve jak girişinde sıkıntı olur mu 1665218117 Ya şarj yeri ve jak girişi yapış yapış olmadıysa sıkıntı yok gibi
  18. F

Telefon masanın üstündeydi telefonun üstüne king size kola boşaldı
  19. F

IPX7 var ama kolaya ne kadar fayda eder ne yapmalıyım
Top Bottom