Apk whatsapp kullanıyordum uzun süredir fakat hesabım kilitlendi ve orijinaline geçmem gerekti. Orijinalini yükleyebilmek için de sahtesiyle ilgili her şeyi sildim. Yedekleme de olmadığından tüm her şey gitti. Nasıl geri yükleyebilirim.
St attım ve atar atmaz kaldırıldı topluluk kurallarına aykırı falan diye. O andan sonra telefondaki diğer hesaplarda da aynı hata var. Akış yenilenmiyor stler doğru düzgün açılmıyor. Chromedan girdiğim zaman sorunsuz çalışıyor ama uygulamadan girince bozuk
herhangi farklı bir şey yapmadım. dcye girdiğimde baktım sesim gitmiyordu. kulaklıktan kaynaklı olduğunu düşünerek kulaklık değiştirdim fakat hala gitmiyor.
Yurtdışından alındığında kolu ve oyunuyla 13 14k civarlarına geliyor. Türkiye'de 21 22k civarlarında fiyatı. Getirebilecek tanıdığım olmadığından oradan alamıyorum. İkinci el mi almalıyım yoksa yurtdışından getirtebileceğim app vb. bir şey var mı
İnstagram numaramı doğrulamamı istedi durduk yere fakat numarama kod gelmedi. Çok kez denedim, biraz bekledim denedim. Google da çerezleri sıfırlayıp vpnle girin diyordu denedim hiçbiri fayda etmedi. En sonunda birkaç dakika sonra tekrar deneyin diyerek kod göndermemeye başladı. Sabah...
Dün gece instagrama girdiğimde instagram numara doğrulama istedi. Numarama kod gönderdim fakat gelmedi. Biraz bekleyip tekrar denedim olmadı. Google a baktım uygulamanın çerezlerini silip vpn ile deneyin vb şeyler vardı hepsini denedim fakat olmadı. Gece yatmadan önce tekrar deneyeyim dedim...
Dediğini yaptım sarj yeri ve jak girişini birkaç damla suyla yıkadım nem mesajı geldi. Ama kola döküldüğünde gelmemişti. Umarım bu kola şarj yerine girmedi demektir
Reis su geçirmiyor da suyla yıkamak da korkutucu ya su girerse. Ayrıca dışını falan iyice sildim kılıfı da vardı ama şarj yeri ve jak girişinde sıkıntı olur mu
1665218117
Ya şarj yeri ve jak girişi yapış yapış olmadıysa sıkıntı yok gibi