Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Dizüstü bilgisayar performans düşüşü

ssd 92 hdd 100
  2. B

crack kullanırsan olur diyen arkadaşlar için, şu listelemenin tamamını kaydedebileceğim bir program varsa söyleyin arka planda çalışan tüm servisleri gözden geçirsinler bir sorun var mıymış. ssd var. windows ssdde kurulu olduğu için anlık şişmelere karşı 60 gb gibi boş bir alan bıraktım...
  3. B

drive booster konusunda yanlış veya zararlı driver güncellemesi yaptığını biliyorum ama cümlede dediğim gibi buradan güncellemedim "tarattım". crack uygulama neyi kimden yüklediğinizi bildiğiniz sürece sorun yapmıyor. nasıl bir sorun oluşturduğunu düşünüyorsun detaylı paylaşırsan spesifik olarak...
  4. B

sık sık crackli uygulama kullanırım ama dediğim gibi bu konuda titizim virüs veya worm yemediğime emine yakınım. arka planda çalışan gereksiz windows hizmeti veya anormal bir uygulama da yok
  5. B

tüm oyunlarda böyle gtada daha çok hissedildiği için spesifik olarak örnek verdim. evet, evet. drive booster vs ile de tarattım güncel görünüyor
  6. B

ikisi de değil, direk asusun teknik servisine göndermiştim bu sorunu ilk yaşadığımda temizlik ve macun yenilemesi yapıldıktan sonra da pek bir şey değişmedi
  7. B

2 yıldır 1070 8GB lık ekran kartına ve 7. nesil i7 işlemciye sahip bir ASUS ROG bilgisayar sahibiyim. Bilgisayarımda son bir aydır FPS düşüşü var. Bir virüs veya yaptığım bir değişiklik söz konusu değil. GTA 5te son ayarlarda 70 fps alırken 40lara kadar düştüğünü gördüm. Yani ciddi bir düşüş...
Geri