Arama sonuçları: *

1. Shimada Sensei

Lütfen Yardım! Harddisk temassızlık

Neyin kafasını yaşıyorsun sen ya? Adam 1 yıl önce almış, o zaman söyleseydin ya bunu? Aç içini, HDD'yi çıkar tekrar tak. Bi bak sokete de HDD'ye de, kırık çıkık falan var mı diye. Görünürde bir şey yoksa, güzelce yerine oturuyorsa HDD zarar görmüş olabilir. Hassas parçalar, sallanmayla bile...
  2. Shimada Sensei

GPU performans hakkında

Oyunda FPS artmaz.
  3. Shimada Sensei

VBIOS flaşlayarak RTX 2060 mobil GPU TDP değerini değiştirme

Yasal Uyarı: Benzer konu Technopat Sosyal'de de var, o konuyu yazan kişi de benim. O mecrayı kullanmayı bıraktığım için ve daha fazla kişiye ulaşmak istediğim için konuyu buraya da açmaya karar verdim. Çalıntı konu vs. değil, merak etmeyin. Öncelikle işlemi tamamen aynı şekilde...
  4. Shimada Sensei

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Üstteki yorumu yazan kişi ülkenin IQ ortalamasını düşüren insan müsveddelerinden biri. Bunun gibiler yüzünden Türkiye IQ ortalaması "**********"nın sınırında. Ben eminim anlama kabiliyeti dişi orangutanlarla kıyaslanabilir anca.
  5. Shimada Sensei

OC (Over Clock) Rehberi

Rehber olarak çok kötü olmuş. Noktalama işaretleri ve yazım kurallarına uyman güzel ancak tek paragraf şeklinde yazman, görsel eklememen kötü. Şahsen böyle bir rehber görsem çıkar başka rehberleri aramaya devam ederim. Okuması zor.
  6. Shimada Sensei

Korsan oyun desteği ?

Paylaşımı yasak diyor, sorun yaşayana destek vermek yasak demiyor. 1603738037 @TECHNO o kızgını al, kuralları yazana at.
  7. Shimada Sensei

Trabzon Vs. Fenerbahçe

Bir Fener'li olarak söylüyorum: 2:1 Trabzon tokatlar.
  8. Shimada Sensei

980 ti ın 1660ti ile aynı performansı vermesi nasıl oluyor?

Takıldığın kısım bu mu? Kart 2019'da yapıldı diye 2019 yazdım. Hadi 2020 olsun.
  9. Shimada Sensei

980 ti ın 1660ti ile aynı performansı vermesi nasıl oluyor?

Basit düşün. 980 Ti, 2015 yılının 2080 Ti modeli gibi düşünün. 2015 yılının en güçlü kartlarından birisi 980 Ti. 1660 ise 2019 yılının orta seviye bir kartı. Hatta orta-alt seviye.
  10. Shimada Sensei

Elimde 1080P televizyon var PC'me bağlasam sorun olur mu (HDMI ile)

Kullanabilirsin, sorun olmaz. Şahsen ben 4 yıl TV'yle kullandım :)
  11. Shimada Sensei

RDR 2 Oyunu Kırıldı : (

Aynen öyle. Dolar olmuş 8 TL, bu arkadaşların durumu bilgisayar almaya yetiyor ama oyununu almaya yetmiyor.
  12. Shimada Sensei

Oyunu oynayacak sistemin varsa oyuna verecek paran da vardır. Gelip asgarî ücret, fakir edebiyatı çekmeyin. Bilgisayar fiyatları ortada.
  13. Shimada Sensei

Cyberpunk 2077'de kopya koruma olmayacak bu arada.
  14. Shimada Sensei

Ekran kartı overlock için yardım?

Şu ana kadar 3-4 farklı model GPU'ya OC yaptım, hiçbirinde böyle bir etkisi olmadı. İlginç.
  15. Shimada Sensei

Voltaj sınırı hiçbir şey. Çoğu model ya +0.05V ya da 0.1V arttırmana izin veriyor. Uğraştığına değmez.
  16. Shimada Sensei

Sanmam. Olsa bile tehlikeli boyutlara çıkaracaklarını sanmam.
  17. Shimada Sensei

Voltaja dokunma, power limit'i kökle ve core Clock'u yavaş yavaş arttır. 50 MHz arttır, 5-10 dakika ağır bir oyun oyna. Sorun olmazsa 50 MHz daha arttır.
  18. Shimada Sensei

İşlemci Sanalaştırılması

Sanal makine kullanmanı kolaylaştırır/sağlar. Ne olduğunu bilmiyorsan işine yaramıyor demektir. Senin için açık veya kapalı olması bir şey değiştirmez :)
  19. Shimada Sensei

DA foruma ''Müzik'' kategorisi gelirmi

Şarkı değil de müzik gelebilir.
  20. Shimada Sensei

Sisteminizi ne kadar kullanmayı düşünüyorsunuz

Gittiği kadar, gitmediği kader.
Top Bottom