Arama sonuçları: *

1. R

Öneri Max 4500tl telefon önerileri

Bataryasının uzun süre kullanıma uygun olması, kamerasının iyi olması ve genel olarak telefonun ömrünün fazla olması yeterli. telefonda pubg gibi ağır oyunlar oynanmayacak. Bütçe başlıkta da belirttiğim gibi max yaklaşık 4500tl. Samsung M 51'e baktım özellikleri iyi gibiydi.
  2. R

Yardım Rx5500XT'yi Wattman sorunu nedeniyle iade etmek istiyorum

hangi radeon sürümünü kullanıyorsunuz?
  3. R

şu an deneyemesem de gün içersinde 20.4.2 sürücüsünü kurup cevaplayacağım.
  4. R

Wattman sorun olarak görülmüyor mu? Sonuçta kullanıma engel oluşturuyor THH lehime karar vermez mi? Her türlü THH'ye başvurumu yapacağım zaten. Adrenalin 2020 Edition 20.11.2 Recommended (WHQL) sürümü yükülü şu an.
  5. R

Merhaba Gamegaraj.com üzerinden aldığım kasa ve dolayısıyla Powercolor RX 5500 XT 8GB Ekran kartı 23 Aralık tarihinde elime ulaştı. Monitör ve diğer çevre ekipmanlarının gelmesi daha uzun sürdü bundan dolayı ilk 14 günlük koşulsuz iade zamanını kaçırdım. Ekran kartında Wattman yani siyah ekran...
  6. R

Test sırasında HDD'den ses geliyor ve SSD söylenenden yavaş çıktı

WD Blue 500gb HDD CrystalDiskMark testi sırasında test işaretlediğim yerlerdeyken sanki dönen fanı bir yere sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor. Sesin HDD'den geldiğine eminim ses gelirken testi durdurduğum anda ses kesildi. Hdd'nin internette yazan okuma hızı 150 megabit per second olarak...
  7. R

Fan montajında sıkıntı yaşıyorum

Teşekürler
  8. R

Msi Forge 101M kasa stok fanları
  9. R

Cpu OPT yerine takmam sorun yaratır mı?
  10. R

Anakart 1 x CPU Fan connector(s) 1 x CPU OPT Fan connector(s) 3 x Chassis Fan connector(s) 1 x AIO_PUMP connector destekliyor. Kasada 4 fan var. 3 tanesini Chassis Fan connectore bağlayacağım. 1 tane fan açıkta kalıyor onu hangisine bağlamalıyım.
  11. R

Kasa MSI Mag Force 101M. 3 ön ve 1 arka toplam 4 tane RGB fan var. Kasanın kendisine arka tarafta fan kontrolcü var. Her fandan 2 kablo çıkıyor biri kontrolcüye bağlı durumda. Diğeri 4 pinli bir kablo ancak nereye takmam gerektiğini bulamadım. Arkadaki Fan Kontrolcünün sata güç girişi vardı onu...
  12. R

Biostar H410MH Bios güncellemesi

Forumdan çok yardımcı oldu arkadaşlar tek başıma asla toplayamazdım
  13. R

Biostar H410MH Bios güncellemesi

Anakart: Biostar H410MH Sistemi yeni aldım. Bios güncellemesi için biostar sitesindeki anakart sayfasına baktığımda bir sürü dosyayla karşılaştım. Sadece Bios başlığı altında 8 dosya ve chipset, On-Board VGA gibi 10 farklı başlık altında 27 dosya daha var. Sonuçta toplam 11 başlık ve 38 dosya...
  14. R

G102 mi G203 mü almalıyım?

Amazonda 120tl üstü 30tl indirim kodu vardı. Ancak kargosu yoğunluktan dolayı bir tık geç geliyor normal prime kargolara göre. Salı akşamı mesai saati sonrasında verdiğim sipariş (aynı mouse ve mouse pad) için pazar-pazartesi ulaşması bekleniyor.
  15. R

Klavye ancak mekanik değil

Bütçeden dolayı mekanik olmayan klavye almak durumundayım. Çok sesli olmaması ve bütçeye uyması yeterlidir benim için. Bunu buldum iyi midir ne dersiniz...
  16. R

Bu sistemde degistirmemi önerdiğiniz parça var mı

Anladım çok teşekür ederim. 3000mhz ram ile 2666mhz ram arasında yaklaşık 60tl fark var performansa etki etmeyecekse genel bütçenin kısıtlı olmasından dolayı bu 60tlyi boşa atmak yerine başka bir şekilde değerlendirmeyi tercih ederim. Tekrardan teşekürler çok yardımcı oldunuz
  17. R

Böyle bir şey olduğunu ilk defa duyuyorum sebebi nedir Seçtiğim ankakart mı kötü?
  18. R

GameGaraj Pollux 3T-10 i3 10100F Biostar H410MH DDR4 S+V+GL 1200P PowerColor RX 5500 XT Dual 8GB Curcial Ballistix 8GB 3200MHz Game Garaj 650w +80 Bronz Patriot memory brust ssd 120gb wd blue hdd 500gb Bildiğiniz; Birbiriyle Uyumsuz parça var mı? Kronik sorunlu parça var mı? Şunu değiştirsen...
  19. R

Klavye Mouse ve Kulaklık Set veya parça parça

Bütçeden (~300tl) dolayı Red switch klavye seçemiyorum diğer switchlerin fazla sesi benim için can sıkıcı olduğundan mekanik klavye tercih edemiyorum. Set veya ayrı ayrı parça şeklinde bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Teşekürler. Iyi forumlar.
  20. R

R3 3100 + GTX1650S ve diğer parçalar hakkında kafama takılan birkaç soru

Bu psuları AIGO diye bir marka üretiyormuş. Forum discord grubunda sorduğumda bir arkadaş iyi olduğunu ve Türkiye'de olmasa da bilindik bir marka olduğunu söylemişti
Geri