Merhaba ben xiaomi mi 11t pro kullanıcısıyım arka kamera ile 4k 60fps video çektiğimde videoda takılmalar oluyor kısa saniyeliğine donuyor bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim (yeni olmaya başladı eskiden böyle bir şey olmuyordu)
Merhaba iphone x telefonum var telefonun ekranının ışığı geliyor ama görüntü gelmiyor ses felanda geliyor yeniden başlatma felan yaptım işe yaramadı
(gece uyumadan önce telefona bakmıştım şarjı azdı şarja takmadım sabah uyandığımda ekran açılmıyordu nedeni nedir?)
Merhaba ben poco x3 pro kullanıcısıyım oem kilidini ve usb hata ayıklamayı açıyorum xiaomi kilit açmada hesabın başarıyla eklendi diyor ama telefonu fastboosta aldığım halde mi unlock uygulamasında görmüyor ne yapmalıyım
Merhaba cihazım global bir cihaz kullanım süresi resimde ki gibi ayın 27 sinde 90 gün iken şuan ayın 3 ünde 60 gün kaldı diye mesaj atıyor neden böyle söylüyor
2. el bir parmak izi okuyucusu bozuk iphone 7 satın aldım home tuşunu değiştirince parmak izi okuyucusu düzelir mi yada düzelmez mi? düzelmesi için ne gerekir? kaç lira tutar ?