Arama sonuçları: *

1. H

500-600 TL Arası kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi

Kulak üstü günlük kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Mümkünse dışarı pek ses vermeyen bir model olsun.
  2. H

xiaomi kamera sorunu

Merhaba mi11t pro kullanıyorum 4k60 fps video çektiğimde videonun başında takılmalar oluyor nasıl çözebilirim
  3. H

VİDEO ÇEKERKEN TAKILMA SORUNU

Merhaba ben xiaomi mi 11t pro kullanıcısıyım arka kamera ile 4k 60fps video çektiğimde videoda takılmalar oluyor kısa saniyeliğine donuyor bunun sebebi nedir nasıl çözebilirim (yeni olmaya başladı eskiden böyle bir şey olmuyordu)
  4. H

5000-6000 TL ARASI TELEFON ÖNERİSİ

Onun ekranıda amoled değil diğerlerinin yanında kötü kalıyor ama işlemcisi güçlü
  5. H

Kamera performansı nasıl acaba bir bilginiz var mı
  6. H

0 olsun istiyorum marka farketmez önerilerinizi bekliyorum
  7. H

İPhone X Ekranın Işığı Yanıyor Ekran Gelmiyor

Merhaba iphone x telefonum var telefonun ekranının ışığı geliyor ama görüntü gelmiyor ses felanda geliyor yeniden başlatma felan yaptım işe yaramadı (gece uyumadan önce telefona bakmıştım şarjı azdı şarja takmadım sabah uyandığımda ekran açılmıyordu nedeni nedir?)
  8. H

iPhone X benekli fotoğraf çekiyor

ben bi telefoncuya sorunca kamera değişimi dedi ama
  9. H

Ç lens değiştirtsem düzelir mi
  10. H

Evet açıldı
  11. H

İç kısmımı?
  12. H

Merhaba iPhone iPhone X telefonum var fotoğraf böyle çekiyor sorun kamerada mıdır kamera camında mı
  13. H

POCO X3 PRO BOOTLOADER AÇAMIYORUM

Merhaba ben poco x3 pro kullanıcısıyım oem kilidini ve usb hata ayıklamayı açıyorum xiaomi kilit açmada hesabın başarıyla eklendi diyor ama telefonu fastboosta aldığım halde mi unlock uygulamasında görmüyor ne yapmalıyım
  14. H

İmei̇ 90 Gün Olduğu Halde 60 A Düştü

Merhaba cihazım global bir cihaz kullanım süresi resimde ki gibi ayın 27 sinde 90 gün iken şuan ayın 3 ünde 60 gün kaldı diye mesaj atıyor neden böyle söylüyor
  15. H

Telefonda Su Geçirmezlik

tamamdır teşekkürler
  16. H

Telefonda Su Geçirmezlik

Yan sanayi ekran takılmış iphone 7
  17. H

Telefonda Su Geçirmezlik

Suya dayanıklı bir telefona sahibim ama içi açılmış ekranı değişmiş bulunmakta ben suya sokarsam bir şey olur mu ? Şuan su sertifikası iptal mi oldu ?
  18. H

iPhone 7 Parmak İzi Tamir Olur Mu ?

Yan sanayi takınca neden bozulur ki
  19. H

iPhone 7 Parmak İzi Tamir Olur Mu ?

2. el bir parmak izi okuyucusu bozuk iphone 7 satın aldım home tuşunu değiştirince parmak izi okuyucusu düzelir mi yada düzelmez mi? düzelmesi için ne gerekir? kaç lira tutar ?
  20. H

GM 20 PRO ile iphone 7 takas edilir mi

elimde gm 20 pro var kasası hafif çizik bataryası yeni değiştirilmiş iphone 7 ile takasa olur dedi sizce değer mi takas etmeye
Top Bottom