Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarın güç düğmesine ilk bastığımda açılmıyor

Deneyeceğim hocam teşekkürler.
  2. T

Bir temassızlık yok hocam kasayı temizlik haricinde açmıyorum.
  3. T

Selamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi dünden beri bu sorunu yaşamaktayım. İlk bastığımda açılmayan cihaz ikincide açılıyor. Statik elektrik olma ihtimaline karşı güç kaynağı şalterini kapatıp güç düğmesine 10 saniye basılı tuttum. Garip şekilde bu sefer tekte açıldı fakat kapattığımda yine aynı...
  4. T

ISS seçimimi ne yapmalıyım?

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Evet, bahsettiğim gibi ADSL üzerinden kullanmaktayım. Fakat Millenicom'da Ping sorununun fazlaca olduğunu görüyorum. Bu tamamen şans işi mi? Diğer sorum ise; Netspeed üzerinden sorgulama yaptığım zaman boş port olduğunu gösteriyor. 2 Temmuzda sözleşme...
  5. T

ISS seçimimi ne yapmalıyım?

Merhabalar. Bu konuyu daha önceden açmama rağmen kesin olarak karar verme adına tekrar açtım. 6 senelik Türk Telekom deneyimim 02.07.2021 tarihinde sona erecek ve verdikleri paket/fiyat dengesizliğinden ötürü farklı bir sağlayıcıya geçmeye karar verdim. Şuan aklımda iki isim bulunmakta: Netspeed...
  6. T

ryzen 3 4300GE alınır mı

Darboğaz olmaz
  7. T

1000 TL APU işlemci önerisi

Bütçeyi aşabilme şansınız varsa sırasıyla; R3 4300GE > R3 3200G > R3 2200G
  8. T

Forza Horizon 4 oynamak için intel i5 3470 sisteme ne almalıyım?

Maksimum RX 570 öneririm. 570 üstü darboğaza neden olacaktır.
  9. T

gtx 1070li sistem cyberpunk 2077 açar mı?

Açar, sorunsuz oynayabilirsiniz.
  10. T

GTX 1050 Tİ ile kullanıcam 1000-1500 tl işlemci arıyorum

Düz I3 10100 RTX 2060'a kadar besliyor testlerine bakabilirsiniz. 10400'ün yine belli bir seviyeye kadar yolu var.
  11. T

Rx 5500xt hangi ekran kartına denk?

1650 Super
  12. T

İ7 3770 işlemci ekran kartı uyumu

Zamanında I5 3470 ile kullanıyordum bu kartı. Yer yer darboğaza uğradığı oluyordu ama aşırı derece de yüksek değildi. 3770 ile gayet iyi performans alırsın.
  13. T

Hangisini tercih etmeliyim

Bütçe ve performans açısından 10400F son derece başarılı. Tavsiye ederim.
  14. T

Hangi Sağlayıcıya geçmeliyim?

Anladım hocam altyapımda çok sıkıntı yaşamıyorum, aralarında gerek performans, gerek sorun yaşandığı zaman müşteri hizmetlerine ulaşılabilirliği açısından kullandığınız sağlayıcıyı önerir misiniz?
  15. T

Müşteri hizmetleri Turknet gibi mi hocam? Ve sizin açınızdan zorlayıcı bir süreç oldu mu?
  16. T

Reddragon k552 vs Gamepower Ogre Red vs Corsair K55

Mekanik klavyeler, Membran modellere göre daha iyi tepkime sürelerine sahip klavyelerdir. Fakat önerdiğiniz Redragon K552 Blue Switch kullandığı için daktilo havası yaratacaktır. Gamepower Ogre Red Switch kullandığından Redragon'a göre daha sessiz bir modeldir. Fakat şahsi görüşüm bu iki modeli...
  17. T

Düşük Boyutlu Oyun Önerisi

DmC serisini öneririm. Hikaye anlamında kafi üstü, mekanikte bir başyapıt.
  18. T

Selamlar herkese. Konu başlığında da belirttiğim gibi yeni bir internet sağlayıcı arayışındayım. 6 senedir TT kullanmaktayım, 1 ay sonra sözleşmem bitecek ve müşteri hizmetleri dışında sundukları pahalı ekosistemden artık uzaklaşmak istiyorum. Bu sebepten ötürü hangi sağlayıcıyı seçmem daha...
  19. T

4000-4200 TL arası sistem tavsiyesi

Selamlar. Bir aksilik olmazsa bu hafta içerisinde sistem alacağım, fakat kendi bilgimin dışında sizin de fikir ve tavsiyelerinizi okumak isterim. Maksimum 4200 liraya kadar kablosuz adaptör dahil olmak üzere hem oyun hem de video edit, FL Studio gibi işlemci ağırlıklı uygulamalarda stabil...
Geri