Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

Rica ederim hocam, size de selamlar.
  2. UmutYiğit

Hocam pil performansı %50-60 artar gibi geliyor bana.
  3. UmutYiğit

Hocam hiç denemedim desem. Sadece bir kere arkadaşımın S24 FE'sini şarj ettim o kadar.
  4. UmutYiğit

Rica ederim hocam, sorunuz olursa etiket ya da DM atmanız yeterli.
  5. UmutYiğit

S24 Plus ve S25 FE bence aynı cihazlar. S24+ yerine S25 öneririm. S24 bence daha premium bir cihaz. FE serilerini sevmiyorum ama S24 FE f/p konusunda iyiydi. 1767119642 Bir ara kontrol edeceğim hocam, sağ olun. Belki işime yararsa rehber olarak da yazarım. 1767119730 120 FPS'i alabiliyor...
  6. UmutYiğit

Hocam açıkçası cihaz performansını ya da özelliklerini kısmıyorum. Ben Always On Display'i bile açık kullandığım için süreler böyle.
  7. UmutYiğit

Hocam toplam 8 dakika oynadım (2 maç) şarjım %1 azaldı.
  8. UmutYiğit

20 dakika %5-7 arası bir kayıp olabiliyor hocam PUBG gibi ağır oyunlarda. Sizin için 2 el Clash Royale atıp yazacağım.
  9. UmutYiğit

Hocam ben arkadaşlarımla beraber kıyaslama yaptığımda (cihazlar 15, 11 ve 13) S25 çok daha güzel kareler çekmeyi başardı. Zaten örnek bıraktığım fotoğraflar referans olabilir ama ön kamera konusunda Iphone konusuna kısmen katılıyorum. Ayrıca sıfır risk gerçeği var. 1767118751 S25 o süreyi...
  10. UmutYiğit

Eğer Iphone kullanmak istiyorum diye alacaksanız 16 Pro kesinlikle üzmez ama kalan 4 ay ve hasbelkader olursa bir yasa değişikliğine bağlı bir süreye güvenerek alacaksınız. S25 kesinlikle üzecek bir cihaz değil özellikle kendi fiyat bandındaki rakipleri 16e ve 15'e göre bayağı iyi bir telefon...
  11. UmutYiğit

Samsung'un dili yandı diye değiştirmiyor bu gidişatını, Apple marka sadakati altında pazarlıyor bence iki marka da bir adım atmalı artık.
  12. UmutYiğit

Hocam değer koruma konusu bence Türkiye'de Apple'da da kalmadı. İnsanlara ölü teklifler geliyor ama piyasası aşırı hızlı bunu kabul etmek lazım. S25 kesinlikle 16 Pro'ya kadar tüm cihazlara tercih edilebilecek bir cihaz.
  13. UmutYiğit

Açıkçası YD almak içime sinmediği için S25 aldım. Çözeriz ederiz diyen telefoncular olsa da ben ya çözülmezse diyip S25 aldım. S25 kesinlikle acaba dedirtmiyor. Iphone 16 pro ve 17 kamera konusunda S25'e göre daha yetenekliler ama aynı segmentte de değiller. Aklınızda varsa böyle bir şey S25...
  14. UmutYiğit

Öneri Öğrenciyim 15-20 k arasına telefon almak istiyorum ne alabilirim ?

Çıkabilirsen a56 çıkamazsan a36 öneririm.
  15. UmutYiğit

Teşekkürler hocam, One UI ve S25'in üzeceğini düşünmüyorum Honor sonrası. 1767117273 Açıkçası S22 bataryası harici bence çok güzel bir cihaz. Eğer kendinizi geçmek zorunda hissetmiyorsanız geçmeyin. Ama S25 tabii güncel olarak fazlasıyla üstün olduğundan geçişte hiç üzmez.
  16. UmutYiğit

Gta 5 almayı düşünüyorum

FiveM gibi platformlarda rol yapma imkanın oluyor, oyunun kendisi de teknik olarak oynanabilecek vaziyette. Eğlendirir benim aşağı yukarı 4k saatim var (GTA Online oynamadığım halde) o yüzden öneririm.
  17. UmutYiğit

Giriş Arkadaşlar, selamlar. Ben cihazı 25.09.2025 tarihinde elime aldım ve siparişi Hepsiburada üzerinden 42.900 TL civarlarında verdim. A23'ten geçiş yaptım ve almayı düşündüğüm diğer iki cihaz Iphone 16 ve YD 16 pro'ydu. Bir üniversite öğrencisi olarak bu yorumları yapacağımı belirtmek...
  18. UmutYiğit

Beyler acil şiir lazım

Edebiyat hocaları genelde beğenir. Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar?
  19. UmutYiğit

1750-2000 Bluetooth kulaklık önerisi.

Sağ olun hocam. Diğer önerilere göre bakacağım ama listeme ekledim.
Geri