Arama sonuçları: *

1. MustafaYusuf54

Videomu yükleyemiyorum

merhaba , videom bir türlü yükleyemiyorum işleniyor hatası veriyor kaç aydır böyle yapıyor , başka bilgisayarda sorun yapmıyor. Youtube destek de bir şey çıkmıyor . youtubeden anlayan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. MustafaYusuf54

Phılıps Gamepad Aldım FİFA 20'de tuşlar karışıyor

Şuan bütün ayarlar doğru fakat fifa 20 de bozuluyor 1612955293 Onu da yaptım oyun içinden maçta değişiyor evet fakat sonrada farkına vardım D pad ile R değişiyor 1612955689 LB ile LT , RB ile RT değişimi oyun içi çalışıyor , menüde çalışmıyor . İşaretlediğim d pad ile R yerleri değişiyor ...
  3. MustafaYusuf54

Phılıps Gamepad Aldım FİFA 20'de tuşlar karışıyor

merhaba arkadaşlar normalde logitech f310 kullanıyorum , abimle oynuyim diye aldım . Şok marketinden gittim Phılıps SPL9405 Gamepad aldım 80 tl ye eve geldim ,taktım logitechde ki gibi tak çalıştır değilmiş ilk başta hiç tanımadı sonra x360ce programını kurdum , tuş atamalarını yaptım . fifa...
  4. MustafaYusuf54

STEAM EA Play 169 TL Oldu 65tl Alanlar yaşadı

rusyadan fifa 21 almaya devamke...
  5. MustafaYusuf54

STEAM EA Play 169 TL Oldu 65tl Alanlar yaşadı

abi böyle bir şey olamaz . telefonuma bildirim geldi , tamam dedim 65 tl uzu dedim. yarın gider parayı karta yükler alırım dedim . şlakkkkk !!!!! ea hiç beklermi yapıştırdı zamı 65 tl nerdeeeeee 169 TL nerde !!! biz oyun oynamayalım diye herşeyi yapıyorlar !!!! inşallah 169 TL alan olmazda...
  6. MustafaYusuf54

ORİGİN AÇILMIYOR

Sign in is currently unavailable. Please try again later Origine 2 gündür giremiyorum, origin kullanan arkadaşım olamadığı için foruma sormak istedim , origin kullanan biri varmı ? bendemi sorun var acaba ?
  7. MustafaYusuf54

PSU'suz 300 - 400 TL Rgb oyun kasası önerisi

Hepinize teşekkür ederim
  8. MustafaYusuf54

PSU'suz 300 - 400 TL Rgb oyun kasası önerisi

Merhaba, geçen sene bir bilgisayarından Asus gtx 1050 ti, 8 Ram, i5 işlemcili kasa topladım. Asus vento gamin kasa satın aldım, fakat içerisinde arkadan kablolama bölümü bulunmadığı için hem çirkin görüntü, hem de çok ısınıyor. Bu yüzden sizden PSU'suz 300 - 400 TL Rgb oyun kasası önerisi istiyorum
Top Bottom