Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Türkçe keycaps nereden alabilirim

Merhaba royal kludge rk918 klavye aldım. Benim için pek sıkıntı olmuyor ama evde bilgisayarı kullananlar için biraz sıkıntı olabiliyor. Türkçe harflerin olduğu bir keycaps lazım nerden alabilirim
  2. Robin Buckley

1150 tl kulaklık önerir misiniz

Anladım hocam çok sağolun umarım mikrofon işinde sıkıntı olmaz
  3. Robin Buckley

Hocam fiyatı maalesef çıkaramıyorum 930 tlymiş 2002D onu alacağım büyük ihtimal cs falan oynarken sanal 7.1 olmaması çok fark hissettirir mi 2002p ye göre
  4. Robin Buckley

Royal Kludge RK918 Alınır mı?

Çok sağolun hocam sipariş ettim bekliyoruz bakalım, iyi günler dilerim
  5. Robin Buckley

Teşekkür ederim hocam yardımcı oldu
  6. Robin Buckley

Bu fiyata kulaklık önerir misiniz. Oyun oynarken kullanacağım 1728994733 Havit h2002 d var ama 1728994744 İyi midir
  7. Robin Buckley

Sıkıntı yok hocam çok yardımcı oldunuz teşekkürler tekrardan yarın sipariş edeceğim ama yazım hatası yapmışım üstteki sorularda onu düzelteyim. "Hocam yandaki ışıkları kapamak mevcut klavyenin etrafında dönen" Burda ring ışıklarını kapatabiliyor muyuz diye sormak istemiştim aslında ama...
  8. Robin Buckley

Hocam yandaki ışıkları kapamak mevcut klavyenin etrafında dönen 1728839301 Birde switchler çok ses çıkarıyor mu gece kullanırken falan evdekileri rahatsız eder mi Ve türkçe harfler yok ama bizim türkçe klavyelerde çizdiğim yerde oluyor zaten oraya atama yapabiliyor muyum harfleri 1728839623...
  9. Robin Buckley

Royal Kludge RK918 nasıldır

Royal Kludge RK918 nasıldır
  10. Robin Buckley

Glorious model I nasıldır

Çok teşekkürler hocam artık tamamen gönül rahatlığına kavuştum birkaç senedir ekipman vs takip etmiyordum markayı da yeni duyunca soru işareti vardı ama şuan okey geldi birsz youtubedan da incelemelere baktım hoşuma gitti
  11. Robin Buckley

Hocam elinize ulaştı mı nasıl ulaştıysa ilk deneyiminiz
  12. Robin Buckley

Glorious model I nasıldır

Glorious model I gaming gecesinden 800 tl ye aldım nasıldır iyi mi,
  13. Robin Buckley

1000 tl civarı klavye önerir misiniz

1.5k ya kadar açığım öneriye membran olabilir. Numpadi ve multimedya tuşları olsun lütfen
  14. Robin Buckley

1080p IPS 27 inç en ucuz monitör

Büyüklük olarak bence güzel, bende 27 inch ve 1080p kullanan biriyim ama maalesef görüntüde pikselleri görmek vs can sıkıyor. 27 inch alcaksanız ben de arkadaş gibi 1080p almamanızı tavsiye ederim
  15. Robin Buckley

Bu klavye nasıldır alınır mı

Fiyatı, switchi, numpadi, multimedya tuşları tam aradığım özelliklerde bu klavye nasıldır? https://app.hb.biz/gBse5PuXGxTB 1728393155 Rampage kbr r28 blade plus
  16. Robin Buckley

2000 tl klavye önerisi

Arkadaşlar çok konu açtım bundan sıkıldım artık karar vermek istiyorum ama 3 yıldır takip etmeyi bıraktığım için kendim bir şey bulamıyorum. Mekanik olması ve numpadinin dahili olarak klavyede olmasını istiyorum lütfen numpadsiz klavye önermeyin. Bütçe 2000 tl
  17. Robin Buckley

Rampage hydra r6 nasıldır

Nasıldır alınır mı başka tavsiye var mı
  18. Robin Buckley

2000 tl klavye önerir misiniz

2000 tllik klavye lazım. Mekanik, multimedya tuşları olan, numpadi olan bir klavye istiyorum. Switchi de fazla ses çıkarmazsa sevinirim
  19. Robin Buckley

Steelseries aerox3 mü, glorious model I mı

Teşekkürler
  20. Robin Buckley

Steelseries aerox3 mü, glorious model I mı

Steelseries aerox3 mü, glorious model I mı Veya 1250 tl ye kadar başka öneriniz var mı
Top Bottom