Arama sonuçları: *

1. D

Öneri İntel Pentium 4 Yonga Seti.

Teşekkürler bilgilendirme için ben özelliklerini bulamadım ondan dolayı sordum.
  2. D

Öneri İntel Pentium 4 Yonga Seti.

Yonga seti (chipset) hangisi ? Ve anakart öneriniz var mı ? İşlemcim işe yarar mı canlı ders,ödevler ve pubg mobile emülatör ?
  3. D

Yardım 2080 ti üretici firma farkı.

Gelecek ay o zaman 3000 serisi için. 1608464628 Teşekkür ederim o zaman sana ve tüm arkadaşlara.
  4. D

Peki firma farklarında neler var peki ?
  5. D

Bütçem 3080 ne yetiyor ama başka işler var onlarıda halletmem gerek para ancak 2080 ti yetiyor belki gelecek ay alırım 3080 modelini ama Firma farkı varmıdır ? 1608464474 3000 serisini önümüzdeki ay artık.
  6. D

RTX 2080Tİ alacağım firma farkı önemli mi ? Farkı var ise nedir?
  7. D

Yonga seti/chipset nedir?

Teşekkürler ama anlamak istiyorum örnek veriyorum asus anakart b450 ye i5 oluyor ama ben daha iyi olan b550 kullanmak istiyorum daha iyi veri trafiği için olmaz mı böyle bir şey ?
  8. D

Asus Prime B350M-K Ram frekansı sorunu

Biosu güncel mi ? Yonga seti Güncel mi?
  9. D

Yonga seti/chipset nedir?

Bilgisayar toplayacağım anakart yonga seti yani chipset seti bilgim yok yardım.köprü denilen olay nedir çok önemli mi sıralama nasıl oluyor detaylı bir açıklama yapabilir misiniz ?
  10. D

İ5-6400 sistem güçlendirme.

Teşekkür ederim arkadaşlar yeni sistem kuracağım o vakit.
  11. D

İ5-6400 sistem güçlendirme.

İ5-6400 1151 Pinli Asus VivoPc M32CD modeli. Nasıl daha iyi bir hale getire bilirim . Bütün parçaları güncellemek istiyorum işlemci hariç.
Top Bottom