Arama sonuçları: *

• Users: KaRaM
  • Order by date
  1. K

15k civarında 2. el bunlardan biri alınır mı

evet bende çok baktım ama şu aralar 3060 2. el düşük gibi normalde 20k civarı
  2. K

15k civarında 2. el bunlardan biri alınır mı

şöyle bir sorum olucak 15k fiyatı Intel i5 12400f işlemci Zotac rtx2060 ekran kartı 12 gb 16 gb ram 500gb m2ssd Cooler master mve 600 lük psu msi kasa 15 k fiyatı Ryzen 5 5600 Gigabyte B450M K-CF GIGABYTE NVIDIA RTX 3060 12GB 16gb ram 128gb ssd yazmış ama muhtemel 500 dür o rgb li bi dış kasa...
  3. K

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

peki 15k ne alabilirim ki ?
  4. K

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

şöyle bir sorum olucak 15k fiyatı Intel i5 12400f işlemci Zotac rtx2060 ekran kartı 12 gb 16 gb ram500gb m2ssd Cooler master mve 600 lük psu msi kasa 15 k fiyatı Ryzen 5 5600 GIGABYTE NVIDIA RTX 3060 12GB 16gb ram 128gb ssd yazmış ama muhtemel 500 dür o rgb li bi dış kasa sizde hangisini...
  5. K

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600X 3310 TL

Bitti sanırım 5 bin küsür olmuş
  6. K

Yardım 12 mini ekranı kasadan ayıramadım

benimde hoparlörler bozuk hiç ses yok telefoncuya götürecem kendim risk almak istemem ama video kanallarında var ısıtıyolar sanırım ısı mermerleri var onunla çıkıyo
  7. K

🔥İndirim Sırma,Hayat,Akmina Ürünlerinde 200TL ve Üzerine Sepette %50 İndirim!

2 koli yapıştırdım yorumlarda güzel olduğu yazıyordu karadut üzümfenkli 14 küsür e geliyor tanesi markette 1 meyve suyu 25 lira
  8. K

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 200/100TL İndirim Kodu

Yazana kadar tükendi bune
  9. K

GİGABYTE G7 MF alınır mı?

Şuan 25 K ve 6 taksit peşin fiyata bende kararsız kaldım
  10. K

Herkes borsacı/yatırımcı olmuş

kaldıraç bilmiyorsan hiç girme hissede en azından düşsede elinde belge var bi gün mutlaka çıkar kaldıraçta gider
  11. K

Ana Konu İTOPYA.COM 7.YAŞINI SÜPER DOĞUM GÜNÜ FIRSATLARI 7 MART SAAT 20.00'DA

bu alınır mı hazır sistem 25k demiş
  12. K

DOĞALGAZ UÇTU GİDİYOR

bu ay soğukların etkiside var metre küp fiyatı 2,57 olması lazım Bursa için ama odun kömür tüpe göre yinede hesaplı maaş artışları cebimize girmeden eridi bu konuda söylenecek bir şey yok
  13. K

Sizce Covid Olmuş Muyumdur?

belirti yoksa test yapmaya bilirler birde kuluçka dönemi var o süre zarfında pozitif olmayabilir 4-5 gün sonra çıkabiliyo belirtiler test yaptırsan bile kendini en azınca 3-4 gün daha korumaya al imkanın varsa
  14. K

Aliexpress Alışveris

muhtemelen gümrükteki memur a bağlı olan bir şey sanırım 1 tane ürüne bi şey çıkmaz umarım
  15. K

Eklem, vücüt ağrıları ve mide bulantısı

öncelikle geçmiş olsun test yaptırdınız mı eklem ağrısı pozitif olabilirsiniz değilsenizde boğaz ağrısı bademcik şişmesi grip bunlarda eklem ağrısı yapıyor zaten bolbol sıvı ılık su ve ıhlamur boğazlara iyi gelir benimde bademcikler çok hassas soğuk su içmemeye terli su içmemeye özen...
  16. K

Pc oyun açınca kendine reset atıyor

kaç senelik sistem ki toz olabilir format atman gerekebilir uzun zamandır kullanıyorsan işletim sistemini yenilemen gerekebilir işlemci ısınıyor olabilir termal macun yenileme isteyebilir
  17. K

BİM e gelen laptop nasil sizce

geçen yıl 7-8 bin civarıydı sanırım bu laptoplar
  18. K

150 kg yim 16 yaşında Tavsiye Verin

akşamları abur cubur yemeği kes şeker ekmek oranını azalt bende 176 -83 kilo bende bi 7-10 kilo versem iyi olacak ama spor hiç yapmıyorum hamlık üstümde iştem eve evden işe biraz spor yapabilsem gidecek o kilolarda gerçekten bir kere başlayabilmsem olacak her şey de işten çık eve git yemek ye...
  19. K

Korona testim nasıl negatif çıktı?

geçen yıl benim pozitif eşimin negatif çıkmıştı belirtiler aynıydı bel ağrısı diz ağrısı baş ağrısı gibi benim karantina başladıktan 2 gün sonra eşimdede koku ve tat gitmişti o şekilde o da virüs bulaştığından emin olmuştuk test içinse gelen olmadı 1 yıl geçti şimdi şartlar nasıldır bilemem
Geri