Arama sonuçları: *

1. E

Islemci ana karta uyumlu mu?

yok yanlis anlatmisim sadece 1 tanesini takabiliyorum dimi kasaya ya direkt stok fani ya da islemci sogutucuyu
  2. E

yani ikisi de ayni anda taklimiyo dimi sacma oluyo sanirim ama bilmiyorum ondan soruyorum
  3. E

siz islemci sogutucu onerdiniz ya onu takmak icin islemcinin asıl fanini cikarip mi takmam lazim
  4. E

islemciyi aldigimda termal macun surmek gerekli midir peki
  5. E

tamamdir tesekkurler
  6. E

hayir yani yeni alacagim islemciyi mpk-tray olarak alsam olur mu sogutucu olarak sormuyorum 1734891904 sagolasin
  7. E

benim eski islemcideki fan is gorur mu yani
  8. E

bunlar farkli seyler mi oluyor mesela sag taraftakinde fan bulunmuyor mu nasil oluyor
  9. E

5600 uygun mu sence ya da farkli bir sey olabilir mi bir de ram illa digeriyle uyumlu olmak mi zorunda
  10. E

yani ram konusunda dedigim gibi 8 gb vardi yanina bi tane daha eklesem kaldirmaz mi bu sistemi cok fazla da bi para harcamak istemiyorum bir de sogutucu kesinlikle gerekli olur mu
  11. E

tesekkurler 1734889553 neden 5600 almaliyim ve ram sence kac gb olmali 1734889622 bir de ben bu pcyi itopyadan almistim islemciyi gidip oradan alsam montajini onlar yapar mi pek anlamiyorum bu islerden bilginiz var midir?
  12. E

5 yil once soyle bi sistem almistim: Islemci: ryzen 5 2600x Ekran Karti: msi gtx 1650 super Anakart: Msi B450M-A Pro Max Ram: 8GB daha ilk aldigimda bile cok yuksek fpslerde oynayamiyordum su anda zaten bayagi bi öldü pc. Bu pcye ryzen 5 5600x ve 8gb ram eklesem daha iyi bir performans alabilir...
Top Bottom