Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Msı mag pano m100r 3.507 tl indirim

Siyahı var çok güzel kasa gerçekten fakat Modüler psu şart
  2. K

🔥İndirim ASUS TUF GAMING 850W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 5206tl

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ampere-850w-80-platinum-atx-3-1-ampere-pcie-5-0-full-moduler-siyah-guc-kaynagi-0r30b00014.html?ref=akakce&v=1.61.2 Bu daha mantıklı sanki...
  3. K

Yardım Anakart, PSU, Saat önerisi

Bende öyle umuyorum çok teşekkür ederim 😊
  4. K

Çoook teşekkür ederim hocam, 40 benimde gözüme küçük gelmişti 44mm indirim kovalıyorum alıcam inşallah. Trendyol 27 Kasım 2 Aralık kampanyası yapıcak diğerlerinde uyum sağlamaya çalışır muhtemelen. (Satıcıyım bildirimler ve indirim ders notları düşmeye başladı)
  5. K

Sizden böyle duyunca gerçekten düştüğünü anlamış oldum. Peki 40mm mi? 44mm mi? Neden? Birde memnun musunuz ekosistem için alacağım ben.
  6. K

Acele etmeden ay sonunu beklemekte fayda var ozaman, genel olarak baktımda çok bi fırsat gelmemiş bu 11.11 de falan belki kara cuma vurabilir. Tamahawk düşse çok güzel olur ya o fiyatlara.. PSUda taksit olsa alırdım anında ama bakayım belki alternatif gelir, gelmezse çekerim. Çok teşekkür...
  7. K

PSU gerçekten çok iyimiş ama taksit yok, bot aldım alternatif çıkmaz ise alabilirim. https://www.hepsiburada.com/msi-mb-b650m-project-zero-am5-ddr5-7600mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wi-fi-6e-matx-pm-HBC00006C2SJ3...
  8. K

Biliyorum geç kaldım indirimler geçti. (Acaba geçti mi onuda söylerseniz güzel olur) Am5 DDR5Anakart önerisi istiyorum, sağlam bir şey olsun giriş seviye değil max bütçe 10K ama nekadar uygun okadar iyi 750 ve üstü psu önerisi istiyorum, yarı veya tam modüler olmak zorunda max bütçe 5K...
  9. K

🔥İndirim Gigabyte 850W P850GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı 3199TL

Peşin fiyat olmasa düşünülebilridi ama
  10. K

❌İndirim Bitti! 💥💥💥 Thermal Grizzly Sıvı Metal Macun ▪︎ 315₺ 💥💥💥

1Gr kaç cpuda biter arkadaşlar? 2 CPU 2GPU için kaç gr önerirsiniz? (1 laptop 1 masaüstü)
  11. K

🔥İndirim 🔥🔥🔥 Exvega Andromeda 2024 Kumaş Oyuncu Koltuğu 🔥🔥🔥6750₺

Türkiye üretimi alınacak tek marka hawk onu dışında DxRacer ve diğer büyük firmalar.
  12. K

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

BlueTV üyeliğim var oradan çözülür diye düşünüyorum. Peki uydu bağlantısı olan cihaz önerebilir misin? Yani öyle bir şey varsa.
  13. K

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 🔥1399TL (Dönemin en düşük fiyatı)🔥 Amazon Prime

Bende böyle bir şey arıyordum sipariş geçimde, uydu kanallarını izleme özelliği varmı onu nasıl yapıcağız bilgisi olan varmı?
  14. K

Yardım Laptopum aniden kapandı açılmıyor.

Geçmiş olsun hocam, servise gönderip şansını deeyebilirsin ama en az 10-15K çekerler fiyat. Dilersen dışarıda yaptırmayı dene daha uyguna çözülür komponent vs değişirler.
  15. K

Yardım Laptopum aniden kapandı açılmıyor.

Garantisi vardı cihazı servis talimatları ile yolladım. Anakart değişimi sağlandı ücretsiz 1 hafta içinde teslim edilmiştir.
  16. K

Yardım hawk oyuncu koltuğu alıcam ama ne alıcam bilmiyorum

Hayırlı olsun.
  17. K

Söylediğim gibi hocam v1 Kullanıyorum bende yani aynısı memnunum ama sorun yarattığı için ben soğudum. Not: Koyu renk seçmen güzel çünkü açık renk kiri belli ediyor.
  18. K

O bütçeye alınabilecek em mantıklı koltuk başka markaya yönelme derim. Yakında demelik yer var ise git dene ayrıca İka Markus da deneyimle onu öneririm yakın fiyata
  19. K

Hawk Fab serisinde v1-6 vs sadece renk farkı var. Fab v1 Kullanıyorum 13. Ayında amartisör bozuldu yenisini gönderildi. TR içinde alınabilecek en mantıklı marka hawk fakat bütçe sıkıntısı yok ise DxRacer almanı tavsiye ederim. Ben koltuğu satmaya çalışıyorum 1 yılda bozulanın 2. Yılda...
  20. K

🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ mATX Kasa (%21 İndirim)

Arkadaşın attığı gibi kancalar var alttaki aparatı söküyorsunuz vidaları sıkıp geri takıyorsunuz. Fakat fanın reverse (Çevrilmiş) olması gerekiyor diğer türlü çok kötü gözüküyor. Ben eski kule tipi soğutucumun üstündeki falnı kullandım, kendi aparatı vardı hiç sökmeden direkt koydum...
Top Bottom