Arama sonuçları: *

1. GODL1kE

Yeniden başlatınca bios'da SSD görünmüyor

Zaten ilk olarak UEFI olarak format attım
  2. GODL1kE

Şöyle sistem çok eski değil i7 6700hq var, UEFI yerine diğer yöntemi de denedim aynı sorun
  3. GODL1kE

Merhaba şöyle bir sorunla karşı karşıyayım. Bir abinin bilgisayarına SSD aldık ona Windows 10 yüklemek istemiştim. Ancak nedendir bilinmez bilgisayara format attıktan sonra yeniden başlatma istediği zaman SSD'yi görmüyor direkt BIOS'a geçiş yapıyor. Nevarki normal bir şekilde bilgisayarı kapatıp...
  4. GODL1kE

Logitech G402 Hyperion Fury Mouse scroll tuşu bozuldu

EVET HYPERION FURY BU 1592877830 Haa benim çok olmadı o kadar değil 1.5 gün falan
  5. GODL1kE

Bro mail olarak yazdım ancak dönmediler maalesef aramayı deneyeceğim bakalm.
  6. GODL1kE

Dostlar merhaba size bir şey danışmak isiyorum. Bende Logitech G402 Hyperion Fury Mouse var. Yaklaşık 8 9 aydır kullanıyorum 2. el olarak almıştım 22 ay garantisi vardı. Asıl konuya gelirsek Mouse'un scrol tuşuna bastığımız zaman hani mesela youtube üzerinde sayfa açıp kapatıyor ya O olay benim...
  7. GODL1kE

2.500-3500₺ arası Laptop önerisi

Vega 8 iyi bir şekilde fifa 18 i çalıştırır mı? Fifa 19 falan
  8. GODL1kE

2.500-3500₺ arası Laptop önerisi

Merbaha, Bir arkadaşım için bu fiyat aralığında Laptop bulmam lazım bu aralar malum hep evdeyiz. Kendisi Fifa 18 Cs go Pubg Lite gibi oyunları oynayacak. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  9. GODL1kE

Xbox Game Pass

Peki teşekkürler
  10. GODL1kE

Xbox Game Pass

Merhabalar, Birkaç sorum olacaktı Xbox Game Pass ile alakalı. 1-Şuan 5.9₺ olarak görünüyor bilgisayar için olan. 5.9₺'ye alacağım pass i diğer aylar da mı 5.9₺ ödeyeceğim. Yoksa fiyat değişecek mi? 2-Aldığım Game Pass i sadece bir bilgisayarda mı kullanabiliyorum? Cevaplarsanız çok...
Top Bottom