Arama sonuçları: *

1. M

Oto amfi kesme yapıyor

Araba calısır halde dururken hiç bir sıkıntı yık asla kesmiyor amfi kendini kapatmıyor ama arabayla giderken amfi ya komple kapanıyor yada sadece bass hoparlor kapanıyıt amfı acık kalıyor 1 2 dakka calıyor sonra 10 dk vs kapalı kalıyor araba durduğu zaman bi sıkıntı olmuyor
  2. M

g203 makro komutları

cs de ak için komut dosyası olan varmı
  3. M

loghitech g203 fare makro calısmıyor

makro komutlarından ayarladım 1610142403 progil atadım fare ye ama olmadı sekmeme için bi makro
  4. M

loghitech g203 fare makro calısmıyor

fare me makro komutları atadım ama oyun içi bir türlü etkinleştiremedim ghub son sürüm yüklü yardım edebilecek varmı
  5. M

pubg custom game baslamıyor

steam dan pubg de ozel mac kurup teke tek kurmak istiyorum ama oda da yeterli oyuncu yok diyor
  6. M

27inc 60 hz curved monitor tavsiyesi

doğrudur biliyorum
  7. M

butce 1200 tl kadar 1591205867 flatt panel dostum bu curved olması lazım yınede tesekkur ederim
  8. M

arkadaşlar minumum seviyede 27inc 60hz curved monıtor tavsiye edermisiniz
  9. M

monitor uzerindeki jak girişini pc gormüyor

jak girişine kulaklık takmama ragmen hdmı ile sesi aktarmıyor ses cihazlarında da gorunmuyor daha once calısıyordu format attım calıstırmayı denedim ama boyle bir sorun olustu
  10. M

fps drop sorunum var

r5 2600 işlemci msıb450 gamıng plus anakart 8gb corsair cl16 ram rx570 ekran kartı termaltake litepower 550watt güç kaynaklı sistemim var oyunlarda oynarken bir anlık 1 - 2 saniye donuyor msı afterburner den baktıgımda ekran kartı ve işlemcinin kullanımı o anda %1 lere kadar düşüyor saniyelik...
  11. M

snopy nin kontrolcusunu oyunlarda nasıl calıstırırım

oyunlar kontrolcuyu gormuyor ne yapmam gerek
  12. M

cipset driveri %0 da kalıyor

driver kurmadan pc de bir sıkıntı olurmu acaba
  13. M

cipset driveri %0 da kalıyor

en son surum b450 cipset driver ını indirdim ama %da kalıyor anakartım msıb450 gamıng plus
  14. M

teşhir urunu almak mantıklımı

abdullah abi nin sistem uygun olursa onu alacağım 3000 3500 gibi umalım da oyle olsun
  15. M

1000 tl bütce var ekran kartına
  16. M

https://urun.n11.com/ekran-karti/sapphire-nitro-rx580-11265-01-20g-4gb-ddr5-256bit-P413304146 piyasanın cok altında ekran kartları var bu tur kartları almak mantıklımıdır
Top Bottom