Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

Wcde internet çekmiyor modem uzak diye bunu wc yakınına takınca iş görüyor mu buna mı yarıyor?
  2. M

En Ucuz Wi-Fi Sinyal Güçlendiricisi Önerisi

Selamlar. Tuvalette internet çekmiyor. Çok kaliteli olmasına gerek yok. Ucuz, işimi gören bir şey olsa yeter.
  3. M

Razer Blackshark V2 X Beyaz Alınır mı?

yaklaşık 5 yıl kullandım. En iyi yani rahatlık. Mikrofonu, izlediğim şeylerin seslerini discorda veriyordu. Bir türlü çözemedim bunu. 5 yıl boyunca mikrofonunu kullanmadim. Eski kulaklığımın mikrofonunu kullandım. Maksimum sesi az. 7.1 pek iyi değil sesi çok boğuklaştırıyor. Ses açma yerini...
  4. M

En Ucuz Tıraş Makinesi Önerisi

Beyler sadece saç tıraşı için istiyorum. Saçımı sadece 2 veya 3 numaraya vuruyorum. Tek istediğim bu.
  5. M

Logitech g pro x ses sorunları

Selamlar. Bİr çok sorun var. Ses kalitesi kötü geliyor. Sesler kalitesiz ve boğuk gibi geliyor. Sanki yutkunsam geçecekmiş gibi rahatsız edici geliyor. 7.1 kapalı, ghub denedim, steelseries sonar denedim, bir sürü equalizer ayarı denedim fakat çözemedim. aklıma gelebilecek her şeyi kontrol ettim...
  6. M

Blackshark v2x benzeri ped önerisi

Arkadaşlar selam. Kullandığım ve denediğim kulaklıklar arasından pedi en rahat olan blackshark v2x'ti. En önemli olayı kulağın içine değmemesi. Hyperx cloud 2, logitech g pro x, Blackshark v3 gibi modelleri de denedim hepsinde kulak içeri değdiği için acıyor ve ağrı yapıyor. Yurtiçi v2x...
  7. M

Sistem Toplamak İstiyorum Fakat Özgüvenim Yok Bütce 160K

bu videoyu izlemeni öneririm. Genel olarak nasıl yapıldığını anlarsın. eğer sıvı soğutma alacaksan da kanalda sıvı soğutma videolarına bakabilirsin montajı var.
  8. M

Blackshark v2x rahatlığında kulaklık.

Selamlar. Yıllardır blackshark v2x kullanıyorum. kullandığım en rahat kulaklık fakat çok sorunlu. Çoğu kulaklığın içi derin olmadığı için kulağa temas ediyor ve bu beni rahatsız ediyor. hyperx cloud 2, logitech g pro x, blackshark v3 vs. denedim bunlar kulağıma temas ediyor. Bu denediklerimden...
  9. M

Blackshark kulaklık önerisi

Selamlar. Yıllardır Blackshark v2x kullanıyorum. Mikrofonun ses kalitesi kötü ve bilgisayardaki sesleri discorda yansıttığından mikrofonunu kullanmıyorum. Kulaklığın rahatlığı çok iyi. Başka hiçbir kulaklıkta bu rahatlığı bulamadım. Bana blackshark modellerini tier listini yapar gibi...
  10. M

10k bütçe ikinci el dahil telefon önerisi.

A36 düşünüyordum fakat bu harbi daha iyiymiş. Teşekkür ederim. 1770072632 @TechGuy telefon konusunda ikinci el alırken dikkat etmem gerekenler nelerdir biliyor musunuz? Arkadaşım eski bir telefon olduğu için ikinci eli çok kullanılmış olabilir dedi.
  11. M

10k bütçe ikinci el dahil telefon önerisi.

Selamlar. 120 hz olsun. bütçesini haketsin yeter. İkinci el de olur.
  12. M

Gardırop komodin vs önerisi

Selamlar. Annemler yatak odası için gardırop, komodin, masa tarzı mobilyalara bakıyor. uygun fiyatlı gidip bakabileceğimiz mağaza önerileriniz var mi?
  13. M

Koltuk önerisi butçe 10k

Selamlar. bütçe 10k. Boy 169 kilo 59. oyuncu koltuğu olması şart değil.
  14. M

Portmanto önerisi istiyorum

selamlar. fiyatlar ne kadar bilmiyorum o yüzden düşük orta yüksek olacak şekilde önerirsiniz güzel olur.
  15. M

Türknet nakil işlemi

dostlar taşınacağım adrese nakil işlemi başlattığımda 7 gün boyunca internet eski evde gidiyor mu?
  16. M

Masa önerisi MAX 4k bütçe

https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-160x80x75-cm/ bu nasıl hocam forumda görmüştüm sevmişler
  17. M

Masa önerisi MAX 4k bütçe

https://www.trendyol.com/flinder/cam-siyah-calisma-masasi-140x60-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-metal-ayakli-p-808721761 arkadaşım bu masayı öneriyor gayet memnun. ne diyorsunuz? başka önerdiğiniz masalar var mı? şu anki masam 140x73x77 civarı. 160 olsa daha iyi olur ama şart değil. bütçe en...
  18. M

D3K2 ve Omega 3 vitaminleri

ben de nutraxin almayı düşündüm de çok ucuz diye şüphelendim. nutraxin 1000 iu 25 mcg alıp yanına proteinocndan 100 mcg k2 almayı düşündüm 1000 iu 125mcg günlük. kan testi yaptırmıştım fakat d vitaminine bakılmıyordu. hiç dışarı çıkmıyorum ve uyku problemleri vs. yaşıyorum.
  19. M

eczanelerde daha pahalı değil mi?
  20. M

Selamlar. d3k2 vitaminlerinin çoğu 1000 iu ve 25 mcg. bunun yanına ayrı k2 vitamini de almak istiyorum ki k2 yi 100-125 civarına çıkarayım. Bir de omega 3 almak istiyorum. Hangi markalardan ve nerelerden almam gerekiyor?
Geri