Arama sonuçları: *

1. J

400 tl ekran karti almayi dusunuyorum bu paraya en iyi hangi karti almaliyim

Tsk ederim bilqi verdiqin icin
  2. J

RX 550 ekran karti aLacaqim fakat kafam Karisik anliyan arkadaslar yardimci olurmusunuz?

Hayir 230 power guc yani valla normalde msi gt 730 4 gb bakiyodum ondanda caydirdilar :) kafam karist pki ne almak lazim?
  3. J

Gigabyte ga-b250-fintech anakart ddr4. Rpentium G4400 3.30 ghz cift cekirdek islemci. 230 walt power guc kaynagi sistem bu
  4. J

RX 550 ekran karti aLacaqim fakat kafam Karisik anliyan arkadaslar yardimci olurmusunuz?

Hayir 230 power guc yani valla normalde msi gt 730 4 gb bakiyodum ondanda caydirdilar :) kafam karisti
  5. J

Pki rx 550 uyarmi sisteme
  6. J

Elimde Gigabyte Ga-b250-fintech ddr4 anakart pentium G serisi islemci ve 230w pow var bu sistem desteklermi RX 550 ekran kartini ileride bi sorun cikarirmi ?
  7. J

Msi gt 730 4 gb olani var 400 anlastik
  8. J

Ddr4 gigabyte ga-b250-fintech anakart pentium g serisi islemci
Geri