Arama sonuçları: *

1. B

Rdr 2 Fps Değerlerine Bakarmısınız ?

Videonun birinci bölümü de var izlemek istiyorsanız izlersiniz. İzlemek istemiyorsanız videonun sonunda ayarları direkt yazmışlar oradakileri aynen yapabilirsiniz.
  2. B

R3 1200 16 GB DDR4 3000 MHZ RX570 VALORANT DROP

Aklıma başka bir şey gelmiyor. Freesync destekliyse ve açıksa kapatıp öyle dener misiniz? Açmadıysanız da açıp dener misiniz?
  3. B

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM KASADA SİNYAL YOK ALIYORUM

Ekran kartı 8pin Pcie kablosunun 2 pini takılmamış sadece 6pinlik kısmını takmışsınız düzelttiğinizde ekrana görüntü gelecektir.
  4. B

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM KASADA SİNYAL YOK ALIYORUM

Ekran kartının güç kablosunu takmamışsınız 2 pin dışarıda.
  5. B

Çözüldü✓ Yeni̇ Kasa Topladim Da Kasayi Açınca Si̇nyal Yok Alıyorum

HDMI veya DisplayPort kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz?
  6. B

Sebep büyük ihtimalle monitörünüz FreeSync veya AdaptiveSync desteklemiyor olmasından kaynaklı. Yüksek FPS almaya başladığınızda yırtılmalar başlıyordur ve büyük ihtimalle takılmalar oluyordur. Bunu çözmenin bir yolu da FPS'i monitörün yenileme hızına sabitlemek. Genelde bunu yapabilmek için...
  7. B

2k 240hz yayın oyun ve edit için monitör önerisi

Bu videodan alıntılayarak; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-g7-lc27g75tqsrxuf-27-1ms-wqhd-g-sync-freesync-curved-pivot-oyuncu-u-fiyati,1231022518.html Bu arkadaş VA ama özellikleri çok iyi...
  8. B

Monitör ne? Ram çift kanal mı? Ayrıca XMP açık mı? Bilgisayarınızdaki güncellemeleri yaptınız mı? Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları neler?
  9. B

İkinci el Ram alacağım neye bakmalıyım

Çalıştığına dair video isteseydiniz iyi olabilirdi aslında. Geri kalanı karşınızdaki kişiyi okumanıza kalıyor.
  10. B

Yardım 3600 için işlemci soğutucusu

Fan sesini BIOS'da fan ayarlarından DC modunu seçerek ayarlayabiliyorsun. Eğer bunu yapmazsan arka tarafındaki 2.fan %100 hızda çalışıyor ve gereksiz ses yapmış oluyor. Sonuç olarak Snowman T6 Ultra kullanımı mantıklı eğer harcayacak çok fazla nakidiniz yoksa.
  11. B

İ5 11600K 75-78 derece olması normal mi ?

Fan yönü doğru fakat radyatör borularının aşağıda olması gerekiyor. Örnek video; . Üste eklediğiniz fanı tam göremesem de galiba doğru. Dışarı üflemesi lazım. Ekran kartı sıcaklıkları normal.
  12. B

Cooler Master liquid lite 120mm sıvı soğutma 380 TL alınır mı?

Onun kastettiği yük değildir. Oyunlardaki sıcaklığıdır ki ortam sıcaklığına ve işlemciye göre 45 derece olabilir. Tam yük altında o soğutmayla o derece biraz zor.
  13. B

Cooler Master liquid lite 120mm sıvı soğutma 380 TL alınır mı?

Bir arkadaş en kötü sıvı soğutma bile hava soğutmadan iyidir yazmış, yanlış bilgi vermiş. Hava soğutmaların bir kısmı çoğu sıvı soğutmadan daha iyi performans verebiliyor. Snowman T6 Ultra'yı kendim kullanıyorum. İşlemciniz için yeterli olacaktır. BIOS fan ayarlarında DC modunu seçip fan...
  14. B

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X için sıvı soğutucu önerisi

RGB olunca fiyat artıyor. Arkadaşların önerdiği Lian Li ve Phanteks'in 240'Lık olanları iyidir. Arctic'in de RGB fanları olan modelleri var ama fiyatına değmez gibi geliyor bana. Tercih sizin.
  15. B

Onun yerine bunu öneririm. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-ak620-fiyati,1664695837.html Hen Noctua nh-d15'den daha iyi hem sizin bahsettiğinizden. Performans videosu olarak:
  16. B

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09N47634W/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Bende sipariş geçtim 10 günde geleceği yazıyor. Performans olarak bu video;
  17. B

11600k için Soğutucu Ne Almalıyım?

Merhaba arkadaşlar...
  18. B

Soğutucuya kötü demiyor OC için yük altında yeterli olmayabilir diyorum. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız satın alabilirim. Fuma 2 ve Ninja5'e baktım. Şu soğutucuya da gördüm yeni videolarında; Hangisini almalıyım sizce ?
  19. B

OC için o yeterli olmuyor maalesef. Anakartım Z490 Gaming Plus. Fakat 2500'ün hepsini kullanmaya gerek yok dersek ne önerirsiniz? 1647891742 Teşekkürler kontrol ediyorum.
  20. B

Gencergaming ilk defa duyuyorum güvenilir mi bu site? Diğer sitelerde fiyat artıyor zaten.
Top Bottom