Arama sonuçları: *

1. D

Oyuncu koltuğu önerisi

xdrive ve hawk arasında kaldım bugün xdrive 15'li yi deneyimledim rahat geldi sizce bu iki markadan hangisi her yönüyle öneri yaparsınız sevinirim bütçem 7k bandı
  2. D

Yetersiz bellek hataları

nerden bakabilirim o ayara acaba
  3. D

Yetersiz bellek hataları

fortnite oynarken veya valorant oynarken arkada chrome de bir video açıkken oyundan atıyor düşük bellek diyerek fortnite çok severim ama oyundan atmalarından dolayı silmek zorunda kaldım. ekran kartını mı değişmem lazım yoksa ram mi değişmem lazım bir türlü anlamıyorum veya bir ayar mı çekmem...
  4. D

Taksitle Telefon alınıyormu ( 3 taksit )

eğer akbank a üye değilsen 20k tl 0 faiz kredi hesabı aç hocam 6 ayda ödeyebiliyorsun bende 1 ay önce iphone 14 plus aldım bu şekilde üstüne de birikmiş param vardı koydum
  5. D

Valorant hesap tavsiyesi

benim görüşüme göre yapılmaz senin hesaptaki skinler daha iyi
  6. D

Clash royale hesabı satın aldım

Yok aga direkt mail ve şifre verdiler mail değişimi oluyor falan yazmıştı supercell ıd kısmına mail i yazdım ama kod gönderiyor mail e mail e giriş yapamıyorum kodu göremiyorum
  7. D

Akşam aldım hocam ama direkt iade edemiyorum kanıt falan yüklememi istediler
  8. D

Satıcıya yazıyorum dün akşamdan beri cevap yok hep çevrimdışı hocam
  9. D

Merhaba item satış üzerinden clash royale hesabı aldım kardeşim için bana mail ve şifre yolladılar ama hesaba giriş yapamıyorum ne yapmam lazım bilgisi olan var mı
  10. D

Yardım Memory hatası alıyorum

Brave tarayıcısını kullanıyorum. 5 sekme açıktı tarayıcımda ve dizi izlerken bi anda bilgisayar out of memory hatası verdi ve dondu. Bu hatayı aylardır alıyorum bir diğer örneği de valorant oynarken arkada 3 sekmeli tarayıcım açık olduğunda yine bu hatayı veriyor bunun çözümü var mı yoksa ram mi...
  11. D

iPhone 14 plus reset atma sorunu

Telefonu alalı 1 hafta olmadı 3 gün önce 17.5.1 güncellemesini yaptım ve bu 3 günün ikisinde telefon kendini 2 kere resetledi (toplam 4 kere) nedeni ne olabilir yazılımsal mıdır ios 18'i bekliyim mi??
  12. D

iPhone 14 plus almak istiyorum ancak

ancak fiyatı yüksek elden 30 35k çıkıyor gerisini taksit yapmak istiyorum hiç bir yer 8 ve üstü taksit vermiyor nereden nasıl yaparım bilen eden var mıdır banka veya mağaza önerisi olan ?
  13. D

İphone 13 mü 14 mü almalıyım?

2. ellere pek güvenemiyorum yoksa bence de daha mantıklı ama yenilenmiş olur vs vs bir kaç ay sonra sorun çıkarır uğraşmak istemiyorum
  14. D

13 36k civarlarında 14 ise 43k
  15. D

Genel olarak aynı evet ama 6gb olması gelecek için daha iyi olur düşüncesindeyim 1720387060 birde 1 sene daha güncelleme alacak fazladan öyle bi artısı da var
  16. D

Telefon değiştirmeyi düşünüyorum aklımda bu iki model var. Gönlüm bunların pro veya pro max ini alma taraftarı ama fiyatlar malum. Son olarak bu ikisi kaldı elimde 0 olarak alcağım hangisini tercih etmeliyim 60hz olmaları çok kötü aslında ama yapacak bir şey yok :( Sonuç olarak hangisini önerirsiniz
  17. D

RK61 klavye kullananlar yardım

RK61 klavye kullanıyorum PC kapa aç yaptım üstteki num tuşlarını kullanamıyorum num tuşlarına basınca direkt fn olarak çalışıyor sayıları yazamıyorum var mıdır çözümü
  18. D

Yardım Rahat koltuk önerileri

Max 10.000 TL bandında daha düşük olursa daha iyi olur. Kumaş olması ve arkaya doğru 120 derece kadar yatması önemli yüksek koltuk olsun. Tabii ki sağlam olması önemli.
  19. D

Oyuncu koltuğu önerisi

sadece bu kadar yani anladım
  20. D

Oyuncu koltuğu önerisi

bu fiyata v6 da satılıyor farkları nelerdir?
Top Bottom