Arama sonuçları: *

1. Truju Barna

Baldurs Gate 3 DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED hatası

Arkadaşlar, bu lanet hata yüzünden laptopu servise götürdüm ve yaklaşık 20 gün boyunca bekledim. Bana sıfır cihaz yolladılar, aynı donanıma sahip olmasına rağmen hala bu hatayı almaya devam ediyorum. Neredeyse her şeyi denedim, başka bir çözüm yöntemi bilen varsa lütfen yardım etsin. Fix 1...
  2. Truju Barna

18K Sistem Ve Monitör Tavsiyesi

Yeni bir sistem alacağım ve tavsiye almak istedim. Eğer örnek veriyorum; şunun yerine şunu kullan, bunu kullanırsan daha iyi performans alırsın diyen olursa mutlu olurum. Ayrıca monitör tavsiyesi olarak da bir şeyler önerirseniz çok güzel olur. Herkese iyi günler.
  3. Truju Barna

Batman Arkham Asylum uzun hata sorunu

Böyle bir hata veriyor her oyuna girdiğimde ne yapacağımı bilmiyorum. (Oyunu steam üzerinden satın aldım)
  4. Truju Barna

WINDOWS/SYSTEM32/UIAutomationCore.DLL hatası

2 gün önce sadece laptopa res attım. Birden Discord ve League Of Legends oyunu açılmamaya başladı. System 32 klasörüne dll de atamıyorum çünkü izin istiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum.
  5. Truju Barna

Laptopumun Ekranı Birden kararıyor

Herhangi bir oyun oynadıktan sonra internette sörf yapmak istediğimde laptopumun ekranı direkt kapanıyor fakat laptopum arkada çalışıyor. İlk defa bu hafta yaşadım ve 3 kere oldu. Sizce neler yapabilirim? Başakşehir'de oturuyorum. MSI MX 150 8 GB RAM İ7 7700HQ 1TB HDD
Geri