Arama sonuçları: *

1. T

r9 270x ilanı nasıldır

Tamamdır hocam sağolun
  2. T

r9 270x ilanı nasıldır

Arkadaştan 10 dakikalık stress testide istedim oradada bir sorun gözükmezse almakta bir sakınca olmaz değilmi
  3. T

r9 270x ilanı nasıldır

hocam arkadaş furmark testi attı fakat ben satıldığı yerde değilim bir arkadaş vasıtasıyla alacağım furmarkıda ekleyeyim
  4. T

r9 270x ilanı nasıldır

İyi günler yakın zamanda ekran kartı almayı planlıyorum ve biraz bakındıktan sonra bir ekran kartı buldum. Sizce bu nasıldır herhangi bir sorun gözüküyormu fotoğraflarda
  5. T

Ekran kartın Furmark sonucu

İyi günler sahibinden üzerinden R9 270X ekran kartı buldum ve bulduğum kişi furmark sonucunu attı lütfen yorumlarmısınız? 1619402511 1619402536 Sanırsam 0xmsaa idi galiba 1080p
  6. T

Hangi ekran kartını almalıyım

Anladım hocam sağolun bi soru daha sormak istiyorum. Satıcıya mesaj attım eğer ki satılmış ise başka yerden bu kartın aynısını en fazla kaça almamı tavsiye edersiniz.
  7. T

Test kısmı önemli değil onu konuşarak hallederizde oraya gidemeyeğim için ve herhangi bir tanıdığım olmadığı için nasıl almamı tavsiye edersiniz
  8. T

hocam attığına baktımda gerçekten güzel kart nasıl almamı tavsiye edersiniz. Yani şuan oraya gitmem mümkün bile değil
  9. T

Yozgatta oturuyorumda ankara olursa bi dostum aracılığıyla alırım olmazsa get ile olabilir
  10. T

Merhabalar kısaca hemen anlatıyım. Elimde ekran kartı almak için max 1000 tl var. Sizce gt1030mu yoksa hd7850mi almalıyım. Başka önerisi olanda varsa yazarsa sevinirim.
  11. T

ttnet paket değişikliği

İyi günler dostlar ben ttnette 24mbps internet kullanıyorum ve alt yapıda olduğu için hızı tam alıyorum kampanya fiyatı ile aldığımız için fiyatı 92TL idi. Resimde görüleceği gibi 35mbps 90 lira gözüküyor ve ben geçiş yapmayı düşünüyorum. Şimdi benim sorum eğer ki geçiş yaparsam taahhüt...
  12. T

2.el i7 3820 alınır mı?

İyi günler 250 lira gibi bir fiyata i7 3820 alınır mı? veya onun yerine i7 2600k almalıyım ama arada baya fiyat farkı oluşuyor. Hem alırsam rx 470 ile kullanayım diyorum. Bu arada 400 liraya işlemci olur 2.el
Geri