Arama sonuçları: *

1. damn2u

İ7 11700k işlemci her daim fan çalışıyor

Siz ikinci linkteki tek kule olan işlemci soğutucuyu alın geçin.
  2. damn2u

Evet, soğutucu büyük olduğu için ramlerin olduğu yere kadar gelip çakışabilirler.
  3. damn2u

Çözüldü✓ Dark GUARDIAN PRO mu Dark Maxima V30 veya Aerocool P300C mi boş kasa

Anakartınız mATX ise P300C güzel olacaktır. Eğer anakartınız ATX ise D501A modelini de öneririm.
  4. damn2u

Vatandan hazır sistem aldım iyi mi?

Bir de kendini teselli etmeye çalışıyor, vah vah. :kekw:
  5. damn2u

Klavyem bozuldu yardim

https://www.gaming.gen.tr/urun/814047/redragon-ucal-k673-pro-abyssal-blue-u-red-switch-rgb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/
  6. damn2u

Windows 11 iso indiremiyorum

Şu modifiyeli sistemi kur geç.
  7. damn2u

EKRANI KÜÇÜK AKILLI TELEFON ARIYORUM

Diyarbakır'dan alma/aldırma şansınız varsa iyi fırsat.
  8. damn2u

Ryzen 5 3500x e Ekran kartı Önerisi

Güncel ekran kartlarının hepsi size darboğaz yapar, elinizde ki işlemci 6/6 çekirdekli olduğu için sıkıntı.
  9. damn2u

Ramler sorun olmayacaksa çift kule olanı, yoksa ikinci linkteki alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  10. damn2u

Ryzen 5 3500x e Ekran kartı Önerisi

Elinizde ki işlemciyi satıp Ryzen 5600'e geçin ve kalan para ile RX9060XT 16GB modelini alın.
  11. damn2u

Anakartım yandı anakart önerisi yaparmısınız

Anakartın bozuk olup olmadığı bence belirsiz. Sizin anakart üzerine başka donanımlar takip denedi mi? Sizin parçalarınızı başka anakartta denedi mi? Bir çok deneme yanılma yöntemi var sorunun nereden kaynaklandığını bulmak için. Bana anlattıklarınızdan bilgisayarcı başından savıp kolaya kaçmak...
  12. damn2u

Anakartım yandı anakart önerisi yaparmısınız

Bilgisayarcı adam akıllı bilgi vermemiş. Güncel donanımlardan anlayıp tamir işleri de yapan bir bilgisayarcı bul. Genelde onlarda artık bu işleri yapabilmek için videolar çekip sosyal platformlara atıyorlar.
  13. damn2u

Cidden mi? Vay be. Ee, ya kasası küçük ve dar ise, soğutucu yüksekliğini karşılamıyorsa? Ya ramleri high profile ise, kule tipi soğutucu ile temas etme durumu olursa? Sıvı soğutma konusuna hiç girmeyelim. Yani neymiş? Sorduğum sorunun bir manası varmış değil mi? Kasa marka/model belirtmemişsin...
  14. damn2u

Öncelikle bütçe, sonra sisteminizi marka/model şekilde her parçasını yazın ki ona uygun bir soğutucu önerisi yapılabilsin.
  15. damn2u

Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

Bu sene amiral gemisi modeller arasında toplam pakette en iyi cihaz bu. S26 Ultra da bundan iyi olmayacaktır sızıntılara göre. Ben uzun uzun kullanırım diyenler ve para derdi olmayanlar için en iyi android cihaz bu sene için budur...
  16. damn2u

Jumbum sitesin çöktü mü

Site bumbum olmuş :kekw: Şaka bir yana yıllardır var bu site, düzelir illaki.
  17. damn2u

En fazla 14k telefon önerisi

Galaxy A36 en iyi seçenek.
  18. damn2u

Çözüldü✓ RX 9060 XT 16gb test nasıl ederim (bilgisayarım yok)

Paranı biriktirip toplu al. Ne test edememe, bozuk olma riskini al ne de garanti süresini boşuna harcamış ol.
  19. damn2u

🔥İndirim Asus B850M Max Gamıng WiFi 6 DDR5 Anakart 🔥8.199&

B840 diye pazarlanacak kartı yanlış isimlendirmişler gibi bir şey. Gigabyte Force bunu öttürür.
  20. damn2u

🔥İndirim 16gb ram / 7500f / 240mm sıvı 15.999₺

Soğutucu bedava gibi bir şey başka bir olayı yok.
Geri