Arama sonuçları: *

1. D

Yardım Tuf Gaming F15(1650) Ram Hız Aşırtmasını Nasıl Yapacağım Yardım

İyi forumlar 3-4 aydır valorant oynarken oyundan atma sorunları yaşıyorum sorunu internette yaşayan kullanıcılar çözüm olarak xmp seçeneğini kapatmış biostan bu galiba bildiğim kadarı ile ram hız aşırtması yapıyor. fakat ben cihazımda 2 saattir hız aşırtmayı bulamıyorum biosumda overclock...
  2. D

AsusTufGaming F15 fx506lhb-hn348 Ram Overclock

İyi forumlar 3-4 aydır valorant oynarken oyundan atma sorunları yaşıyorum sorunu internette yaşayan kullanıcılar çözüm olarak xmp seçeneğini kapatmış biostan bu galiba bildiğim kadarı ile ram hız aşırtması yapıyor. fakat ben cihazımda 2 saattir hız aşırtmayı bulamıyorum biosumda overclock...
  3. D

c# mysql veri tabanı bağlantısı - YARDIM

iyi forumlar c# form uygulamasında mysql ile veri tabanını bağlıyorum düşük boyuttaki veritabanlarına bağlanabiliyorum fakat 2gb lık veritabanını bağladığımda programı açamıyorum bile başka bir yolu var mı yüksek boyuttaki veritabanını bağlamamın
  4. D

ATTINY85 USB KOD YUKLEYEMIYORUM - YARDIM!

Attiny 85 usb ardunio aldım. Fakat ardunio ide den kodları yükleyemiyorum. plug in the device yazısından sonra porta attiny85 i takıyorum kod yüklenmiyor ve taktığım anda usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum windowsta.
  5. D

c# form - multiline textbox satırları nasıl işlerim

hocam bunu for dongusune alabilir miyiz çok sağolasınız performans bitecek sayenizde
  6. D

Butona ilk basıldığında isim yazdırsın butona ikinci basıldığında soyisim yazdırsın sonra sınıf sonra numara yazdırsın istiyorum 1666366901 sağolun hocam deniyorum teşekkürler
  7. D

dc varsa oradan konusabiliriz isterseniz olmadı buraya da atarım ekran görüntüsü 1666366756
  8. D

hocam bakın şimdi multiline textbox boş olarak açılacak programda programı çalıştırdığımda textbox a yazacağım veriler şunlar; 1.satır = isim 2.satır = soyisim 3.satır = sınıf 4.satır = numara alt alta farklı satırlarda programı çalıştırdığımda yazacağım. ardından ilk butona tıkladığımda textbox...
  9. D

kanka çok sağol da içindeki elemanları (isim-soyism-numara-sınıf) textboxa ben kendim program içinden yazmak istiyorum kod ile değil
  10. D

multiline textboxta alt alta (isim-soyisim-numara-sınıf) yazıyorum ve alt alta yazdığım bu elemanları butona basıldığında öncelikle 1. satırı (isim) labele yazdırmasını butona 2. bastığımda 2. satırı (soyisim) labele yazdırmamsını butona 3. bastığımda 3. satırı (numara) labele yazdırmasını...
  11. D

c# form uygulaması döngüye alma yardım

deneyeceğim teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.
  12. D

ya demek istediğim çalışan bir programım var form da ben bu programda butona basıldığında 1 defa çalışması yerine sürekli çalışmasını istiyorum sürekli olarak çalışacak ben butona basıp durdurana kadar
  13. D

c# form da bir program gelistirmeye calistim program calisiyor buton ile etkilesime giriyorum program 1 defalığına mahsus calisiyor fakat benim istediğim yani yapmaya calistiğim butona bastıgımda programın sürekli olarak durmadan calismasini istiyorum örnek veriyorum thread ayarı eklerim...
  14. D

ASUS TUF GAMIN F15 BAZI OYUNLARDA DÜŞÜK PERFORMANS ( MAVİ EKRAN YİYORUM ARADA )

gtx 1650 GDDR6 4GB 16GB 3200MHZ RAM 10300H İ5 İŞLEMCİ ONLİNE OYUNLARDA ACAYİP DÜŞÜK FPS ALIYORUM. VALORANT 80FPS GÖRDÜĞÜM OLDU ÇILDIRIYORUM BİDE GEREKSİZ YERE PİNG SIKINTISI VERİYOR SADECE VALORANTTA OYUNDAN FALAN ATIYOR. AYARLARI EN DÜŞÜĞE ALDIĞIMDA DA AYNI FPS GÖRDÜM EN YÜKSEKTE DE. FORTNİTE...
  15. D

HP ELİTEBOOK 8560p Harici Ekran Kartı ???? Lütfen Yardım Edin!!!

agalar elimde hp elitebook 8560p var bu laptopta graphics 300 var intel i7 inside vpro diye bi işlemci bu laptopba harici bir ekran kartı takılırmı ? takılabilecek ekran kartlarını sayarmısınz bütçe hiç öncemli değilmiş gibi ama önemli yinede ucuz orta pahalı gibi sıralarsanız sevinirim lütfen...
  16. D

hp elitebook 8560p harici ekran kartı takılırmı ??? YARDIMM

hp elitebook 8560p i7 Vpro inside işlemcim var harici bir ekran kartım yok 500gb ssd 8gb 1330 mhz ram var harici ekran kartı takılırmız en düşükten en pahalıya ne önerirsiniz lütfen söyleyin oyunlarda kriz geçiriyorum...
  17. D

hp elitebook 8560p i7insidepro işlemci var harici ekran kartı takılırmı ?? detaylar aşşağıda

her bütçe olur sadece bana takılabilecek ekran kartlarını belirtirseniz sevinirim sordugun sorudan takıldııgnı farz ediyorm teşekkürler peki 1000 TL aşşağısı 700 aşşağısı olabilir oyunlarda performans istiyorm knk hangi kartları tavsie edebilirsin
  18. D

hp elitebook 8560p i7insidepro işlemci var harici ekran kartı takılırmı ?? detaylar aşşağıda

hp elitebook 8560p i7insidepro işlemci var 500 gb ssd var 1330 mhz 8 gb ram var harici ekran kartı takılır mı hangi ekran kartı takılır max performans almak için çünkü işlemcim laptobun ramlerini tüketiyor kendisi güçsüz oldugu için sistemi yoruyor cs de 50-60 fps yeni gelen rekabetci...
Top Bottom