Arama sonuçları: *

1. C

Oyunlarda Düşük Fps Problemi

Oyun LOL CS oynarken FPS'im sabitleniyor. Hatta 144 fps in altında kalıyor 144 bile görmüyor Oyun içi vsync , Nvidia denetim masası ayarlarından da max kare hızı ve fps sabitleme(düşey senkronizasyon) ayarları kapalı. Son ve en önemlisi bugün şunu farkettim. Lol oynarken alt+tab attım ve...
  2. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

evet 16x1 elime para geçtiği zaman 16gb 1 tane daha alırım teşekkür ederim
  3. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

sadece bu ayarlar var
  4. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

soldaki görseller düşük grafik ayarları sağdakiler yüksek
  5. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

MUX Switch var mı yok mu anlayamadım bazı nitro 5 kullanıcıları açtığını söylemişler ama nerden açacağım bilmiyorum. En yüksek ayarlarda da neredeyse aynı miktarda fps alıyorum. 1667493731 başka fps test videoları izlediğim zaman voltaj kısmı 140 larda falan oluyor ama ben valorant oynarken 30w...
  6. C

Acer Nitro 5 FPS Sorunu

Geçenlerde Acer Nitro 5 satın aldım ve FPS ile alakalı problemler yaşıyorum fps belli bir seviyenin üstüne çıkmıyor. Özellikler: RTX 3070 / İ7 11800H / 16GB RAM(3200MHZ) Örnek olarak En düşük ayarlar 1080p Valorant oynarken max 160fps gördüm. Sebebi ne olabilir acaba?
  7. C

Oyun Geliştirme, Yazılım için laptop önerisi

gamegaraj ile nitro 5 in özellikleri aynı sanırım, tasarıma bakıp karar vereceğim sanırım sağolun
  8. C

tamam o zaman acer'a yöneliceğim sağol önerin için umarım ben alana kadar fiyatlarda çok değişkenlik olmaz. 1666858465 maalesef, ya udemy kursları yada youtubedan bakıyorum şuan
  9. C

Yazılım ile uğraşıyorum ve hem oyun geliştirme hem yazılım hemde oyun oynama amaçlı bir laptop almak istiyorum. Şuan aklımdaki laptoplar bunlar: https://www.gamegaraj.com/urun/slayer-7xl-3060/ https://www.gamegaraj.com/urun/slayer-7xl-3050ti/...
  10. C

Mavi Ekran Minidump incelemesi Mor ekran

Bir süredir bilgisayarı ilk açışlarımda mavi ekran alıyorum sonrasında yeniden başladıktan sonra açılıyor. Bugün arkadaşlarımla oyun oynarken aynı ekran mor renkte geldi bunun sebebi ne tam olarak ne yapmam lazım. 1649270734 dosyalar 1649270801 https://s2.dosya.tc/server17/69nzhb/minidump.rar.html
  11. C

Aşağıdaki iki klavye arasında kaldım

bende k551 klavye kullanıyorum ışık modları sesi gayet güzel ve hoşuma gidiyor. gamegarajdan aldım kargo ücreti ile birlikte 400 tl. rgb ve 18 tane ışık modu buluyor.
  12. C

Ramazanda Zaman Nasıl Öldürülür

kanka slugterra diye bi çizgi film var eskiden izliyodum belki sende izlemişsindir. slugterra türkçe izle yazınca bi liste çıkıyo her bölüm 21dk sarıyo bu arada, tam zaman öldürmelik
  13. C

Türksit Concorde mi? Ofisinhazır Tulpar mı?

Merhaba kendime 700 tl civarı bir koltuk almak istiyordum ve bu 2 koltuğu bulabildim eğer başka öneriniz varsa söylerseniz mutlu olurum.
  14. C

Ucuz USB mikrofon önerir misiniz? 150tl civarı

kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum ve çok da kaliteli sayılmaz (sn rx3) kendime bir usb mikrofon almak istiyorum içinde ses kartı olursa da olur. 150 tl civarı bir param var olursa 200 de olur belki şimdiden teşekkür ederim.
  15. C

SteelSeries 1 Wireless ile ses kasılır mı?

o kadar sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum ya teşekkür ederim
  16. C

1 wireless in içinden çıkan kablosuz aracı type c içinden onu normal usb çevirmek için aparat çıkıyor ama ben micro usb kullanıyorum onun için sormuştum. teşekkür ederim. 1595526562 peki siz denediniz mi telefonda kablosuz kullanmayı tabi micro usb ise . cevap için teşekkürler
  17. C

evet ben kablosuz kulaklık istiyorum yardımcı olduğun için teşekkürler 1595526171 size de gerçekten çok teşekkür ederim ve benim telefon micro usb bir dönüştürücü alsam kullanabilir miyim yoksa jak ile mi kullanmak zorundayım acaba
  18. C

ben steelseries 1 wireless almayı düşünüyorum. kulaklık stereo olarak geçiyor ama kendi içindeki çevresel ses ile ses kasabilir miyim acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  19. C

Arctis 1 wireless mı? Arctis 7 mi?

evet farkındayım fiyatlara arctis 7 ye itopyadan arctis 1 e hepsiduradadan bakmıştım çünkü karşma direk o çıktı 1595521837 internet te bir kanalda 1 wireless de arctis 7 sürücülü kulaklık diye video var bu ne kadar doğrudur acaba
  20. C

Arctis 1 wireless mı? Arctis 7 mi?

Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım sizce arasındaki farka değer mi arctis 1 wireless (1000TL) arctis 7 (1500TL)
Geri