Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

Bilgisayarım Oyun Sırasında Donuyor

Dostum ram ile alakali hata yiyorsun. İki tane modeli farkli olan ramde ramlerin cl degerleri filan farkli ise sorun yasatir. Ayni urunun farkli serilerinde bile cip degisirse sorun yasanabiliyor sebebi de bu. Direkt yeni aldigin rami iade edip eski urunun birebir aynisindan almaya calis onerim olur
  2. LineaTurco

Penis kırılması yaşayan varmı

Dostum penis kirilmasi tam ereksiyonda ustune saglam yuk binmesi gerekiyor icinde kemik yapisi olmadigi icin de kaslarin zedelenmesi durumunda oluyor boylr durumlarda ustunde şişme ve morarma beklenir dokunun etrafında. Ayrıca tabii ki bir acı hissiyatı da olmalı bu belirtileri gösteriyorsan...
  3. LineaTurco

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Gercekten zaten sabahlari genelde duraklarda konusmam gerekiyor benim istanbul son gunlerde cok ruzgarli oldugundan hicbir sekilde o sorunu asamadim ama ruzgarsiz havada da denemedim daha o yuzden o konuda yorum yapmadim. Ben de q10 var eski ilk modelinden onda da ayni sorun vardi q30da da varsa...
  4. LineaTurco

🔥İndirim Redmi buds 6 play 300₺ (KUPONSUZ)

Telefonla konusurken ses kalitesi bayagi kotu bence hele ki cok bagiramayacagin yerlerde kullanamiyorsun genel olarak Konustugum karsi taraf genel olarak bana bu seyleri soyledi He tabii konusmalarim disardaydi istanbulda hava bayagi esiyor son zamanlarda ruzgar seslerinden sikayetciydiler...
  5. LineaTurco

17 yaşında biri nerede çalışabilir?

Okulu birakip calisiyorum dersen sanayi olabilir ama sakın balata gibi bir ise girme kamyon veya servis gibi bir tamire gir balata isleri filan fena ciger bozuyor egzoz da icinde. Diger saydiklarim yag oluyor eve gidince yikaniyorsun geciyor genelde ama sanayi gibi yerler kirli oluyor hizli...
  6. LineaTurco

🔥İndirim TON BALIĞI SEVENLERE!

Dardanel tonun ton balıklarını sevmiyorum kıyma yapıyor genelde Onun yerine şuradan alsanız bayağı mantıklı ve iri parçalı oluyor https://www.tonsepeti.com/kampanyali-urunler/?route=common/home&tracking=6748183934ac7
  7. LineaTurco

Ucuza Bulduğum LTB Kot Pantolonlar

Sudan ucuz ya pantalonlar timonla roden alinir digerleri yirtik giymeyi sevmiyorum ben kotu ustumde eskitmeyi seviyorum
  8. LineaTurco

Her gün 1 saat tempolu koşunun yararları nelerdir ?

Dostum lisede biyoloji dersi gordun mu. Yaglarin hidrolizi icin aradaki baglari kirmak gerekiyor onun icin de su gerekiyor vucut zaten sinirli sayidaki su molekulunu yag parcalamaya harcamayacak aksine bol su tuketilmeli yag yakimi icin. Dediginiz bilimsel olarak dogru bir yani yok 1732264918...
  9. LineaTurco

❌İndirim Bitti! PUMA SLIPSTREAM HI Always On Sneaker YANIYOR!!!

37 numaraymis konustum mh ile
  10. LineaTurco

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

Zaten bu araclar bayagi kaliteli araclar mesela teslanin bunun muadili olarak alabilecegin arkadan iki ceker kisa range model y var onu 1.850.000tl ye alabiliyorsunuz son kullaniciya atto3 bu fiyattan verilirse guzel olur bence. Cin mali araba gibi bakiliyor forumda ama tesladan da cok bir...
  11. LineaTurco

Bilmiyorum ne kadar sira olur Turkiyede uretime baslandi ya belki cok sira olmaz gibi.
  12. LineaTurco

BYD dunyanin en kaliteli elektrikli arac markalarindan biri kesinlikle ici bayagi premium hissettiren bir marka tabii cin markasi oldugu icin amerika ve avrupa gibi yerlerde onune tas koyuluyor vergiler yukseltiliyor vesaire ama gayet kaliteli arac haberiniz olsun Elektrikli araclarda...
  13. LineaTurco

REZALET MAÇ (Jake Paul kazandı)

bu mac 12 round olsaydi mike tyson ölürdu
  14. LineaTurco

surprizden kastim macin tysona gitme gibi bir durum
  15. LineaTurco

ya her roundu hakem hakem puanliyorlar hakemler genelde kazanana 10 kaybedene 9 verir onu anlamak icin de genelde iste kac yumruk sallanmis kaci tutmus tutma orani ne bunlara bakarak kaba bir hesap yapabilirsin ama her zaman dogru cikmaz. mesela bu macta bile surpriz cikabilir
  16. LineaTurco

hakem puanina gitcek onda da bariz jake paula verilecek mac su istatistiklere baksaniza bir. hypelanmistik bir de
  17. LineaTurco

bu mac knock out gelmez gelirse de dumenden son round gelir
Top Bottom