Arama sonuçları: *

1. K

Bu sisteme hangi ekran kartı gider

Belli başlı nedenlerden ötürü AMD almıyorum. Bende biliyorum amdnin fp olduğunu ama kendimce nedenlerim var. Hem şuanki sistemimde 1060 var daha eski. Dediğim gibi beni sadece bir süreliğine, çok değil 1 yıl falan yeterli. Sonrasında zaten yükseltme yapcam yine işlemciyel birlikte
  2. K

Bu sisteme hangi ekran kartı gider

Şöyle bir sistem var elimde İ3 12100 H610m-g DDR4 Apacer Panther 1x16 GB 3600Mhz Ram 480GB Wd green nvme M2 SSD Aigo 650W 80+Bronze Rampage Sailor Kasa Dark x123 kule tipi soğutma Buna ekran kartı almak istiyorum ama kararsızım 4000TL MSI Gaming X 1080 -Mağazadan -En ucuz 1080 -Yakın...
  3. K

Yardım Simülasyon oyunları için göz takibi

Hocam steamde 15 dolara eye tracker var ve webcam ile çalışıyormuş. İşe yarar mı? Ona nasıl kamera gerek
  4. K

Yardım Simülasyon oyunları için göz takibi

ETS2, ATS, Bus Sim, Assetto gibi oyunlar için göz takibi yapmak istiyorum. Göz takip cihazları pahalı galiba veya ben bulamadım. Nasıl yapmalıyım. Webcam almak mı, telefon kamerası kullanarak oluyormu, ya da direk ucuza takip cihazı var mı? Hangisi daha mantıklı olur. NOT: Webcam yok ve eğer...
  5. K

2.el nasıl bir sistem almalıyım?

6600 xt li bir şeydi galiba. Oysa eğer gerekli değil. Dediğim gibi rtx serisi kullanmak isterim belli nedenlerden dolayı ve fakettimki üstte linkini attığım sistem GPU'su PCI 4.0, anakart 3.0 destekliymiş ondan biraz ona uzağım ama yine de aklımda
  6. K

Hocam o dediğim 3060'lı sistem satılmış. Şu olur mu sizce https://shbd.io/s/b1WT6q9K Buna birde 500'lük SSD alınca iyi olur gibi Başka 3060'lı sistemler bakmaya devam ediyorum. Olmadı düşükte olsa 2000 serisinden bir tanesini seçmek zorunda olurum
  7. K

Bu iyi midir? yani
  8. K

Neden hocam 3060 dan güçlü ama. 2080'li olan 12k 3060'lı olan 15k ve de. Benim için o 3k da önemli
  9. K

Sıfıra param yetmez hocam. PC dışında başka şeylerede para ayırıyorum. Ben 2080'li sistemi testlerde iyi çıkarsa almayı olmazsa 3060'lı sistem var ya onu ya da tek tek 2.elden alıcam
  10. K

Kendim bizzatda test ederim. Sizce o sistem 1080 p icin 3700x-3800xle uygun mudur. İnternette darboğaz hesaplama sitelerinde uygun gibi görünüyor
  11. K

Şuanki sistemimde 2.el ve 1 yıldır kullanıyorum. CPU'yu ve GPU'yu serin tuttum mu drop takılma vb dahi olmuyor. Belide 8 senelik PC'dir ama sağlam. Benim düşüncem şu: 2080'li adamla konuşucam. CrystalDisk mark ve Info, Furmark, CPU-Z, belki OCCT gibi testleri, sistemin belirttiği gibi olduğuna...
  12. K

Hocam orda da pek farklı değil. Yine en az 17k ve 3050'li sistem
  13. K

İncehesapta o dediğiniz sistemler min 18k ben 2.elde zaten 13kya toplayabiliyorum belkide. Dediğim gibi olabildiğince fiyatı düşük tutmaya çalışıp şu anlık isteğime uyguna sistem yapmaya çalışıyorum. Amacımda o zaten ama kafam karışık bu konuda hangi sistem daha mantıklı olur diye
  14. K

Satınca 8k olur elde ve yine maks bu o kadar daha ekleyebilirim gibi ama dediğim gibi olabildiğince ucuza ve kaliteye gitmeye çalışıyorum A750 bir arkadaşımda var. Driver ve bazen performans sorunları yaşıyor. 1 sene oldu sıfır aldı. Ben 2.elden belki 8 yıllık PC aldım 1 sene içinde hiçbir...
  15. K

Hocam yakın çevremde parça parça yaptığım sistem gibileri beni aşıyor. Bazı bu üstte dediğim gibi bir kaç sistem var. Ama 15k fiyatta şöyle bir sistem var yine: 3600x Gigabyte 3060 Asus Tuf Gaming b450 pro G.skill Trident Z 2x8GB 3200Mhz Ram FSP hydro 600W 80+ PSU 1 adet Samsung 850 Evo 250Gb 2...
  16. K

Maks 6-7k ekleyebilirim gibi ve neden önermiyorsunuz
  17. K

Öncelikle konuyu biraz detaylı ve uzun yazmış olabilirim ama vakit ayırıp yardımcı olursanız sevinirim. Hepsini okumanıza da gerek yok gibi. Şölye göz ucu bakıp tavsiye verseniz iyi olur Bütçe olabildiğince düşük olucak ve eski pcyi satıp bu seçeneklerden birini yapıcam. Bana gerekli olan PC...
  18. K

Hangi 2.el 2060 süper almalıyım?

3060 ın 2.eli en az 5.5k o da yine bu tarz şeyler yaşamış olur ve bütçem zaten 2060 süper tarzını kurtarıyor. Çünkü işlemciyide 9600k veya f'e yükseltmem gerek, ekran kartını yükselteceğim için ve daha ilerisi için de yeni anakart gerekli. O da zor iş bu yüzden 2060 süper almak istedim. Ve her...
  19. K

Palit süper dual çift fanlı ikiside
  20. K

Mining yapılmış olanı almak daha mantıklı o zaman
Top Bottom