Arama sonuçları: *

• Users: Dark
  • Order by date
  1. D

Mouse 1-2 saniyelik donma/takılma

Laptopumu temizlettirmek ve format attırması için bilgisayarcıya vermiştim bilgisayarı geri aldığımda ise mouse de 1-2 saniyelik donma ve kasılmalar başladı sizce sorunu nedir ve nasıl çözerim
  2. D

Açılan konuya bildirim geliyor

Ben beğeni atılsın diye zorlamıyorum sadece küçük bir rica idi o ama sen bilirsin. kavgaya gerek yok forumun dengesi bozulmasın
  3. D

Açılan konuya bildirim geliyor

Duyuru yapılan konularda büyük ihtimalle herkese gidiyor ama konunun üstünde takibi bırak yazısı olur genelde oraya basabilirsin. eğer yararlı olduysa veya yardımcı olabilsiysem yorumu beğenebilir misiniz
  4. D

1000 TL Ekran kartı önerisi

Hemde biri overclocklu biri değil
  5. D

tek fanlılara bi alışamadım değişik geliyorlar ama performans açısından çift fanın bi etkisi varmı bilemem ama msi ın ürünleri daha kaliteli geliyor bana
  6. D

gün geçtikçe fiyat artıyor msi armor rx 570 almak istiyorum ilk gün 1077 idi sonra 1188 oldu şimdi 1201 oldu yaza doğru piyasa durgun olurmu sizce?
  7. D

Bakacağım teşekkür ederim
  8. D

hmmm peki teşekkür ederim
  9. D

miningli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  10. D

Şöyle bi fiyat performans açısından çok iyi 1000 tl yi geçmeyecek bi ekran kartı öneriniz varmı?
  11. D

AMD Radeon R5 M330 driverının son sürümünü indirdim bilgisayarda takılma yokken takılmaya başladı

onuda yükledim hala olmadı mousede 1 saniyelik donma ve takılmalar oluyor her driver yenilediğimde
  12. D

AMD Radeon R5 M330 driverının son sürümünü indirdim bilgisayarda takılma yokken takılmaya başladı

öncelikle selamın aleyküm bugün ekran kartımın driverini güncelledim bilgisayarda takılmalar yokken takılmalar olmaya başladı.nasıl çözebilirim bu sorunu
Geri