Arama sonuçları: *

1. sabri :c

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

ben anlamadım cs atıyorum müziği de çok severim tipide cloud 3 wirelessa göre güzel ve rahatlık bakımından daha rahat gibi hs80 kararsız kaldım biri yardım etsin
  2. sabri :c

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

cloud 3 w daha fp gibi
  3. sabri :c

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

asus rog pelta için ne diyorsunuz alınır mı
  4. sabri :c

Öneri Wireless Gaming Kulaküstü Kulaklık tavsiye?

sesini beğenmeyenler olmuş ekolayzer ayarı felan istiyormuş cloud 3 wireless için
  5. sabri :c

Arkadaşlar sistemin fps verimliliği oyunlarda nasıl olur (2.el Rx 6700xt 12GB)

Performans kadar görsellik de önemli. Bu kasa evde damacana gibi köşede durması için değil, hem işlevsel hem de güzel görünmesi için alınıyor. Sistem toplarken sadece donanımı değil, estetiği de düşünmek lazım. Herkes senin gibi 'yeter ki çalışsın' diye düşünmüyor.
  6. sabri :c

Mikrofonu aynı panele takılınca masaüstü sesleri karşıya iletiliyor

anlıyorum ben öneri sundum çözüm değil zaten
  7. sabri :c

Mikrofonu aynı panele takılınca masaüstü sesleri karşıya iletiliyor

reis çözüm değil ama bir benzeri bende oluyordu gittim nzxtnin mikrofonunu aldım bütcen varsa mikrofon al derim not: nzxt mikrofonu usb to typec kendi üzerinde ses kartı olması lazım
  8. sabri :c

Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Adaptör 320 TL

hocam ip 13 kaç w destekliyor bi tanede adaptör tavsiye eder misin
  9. sabri :c

reis aliexpressten felan 100 TL'ye Watt gösteren 2m type c kablo aldığımı biliyorum iphone için yokmu şöyle güzel bir şey
  10. sabri :c

iphone kablosu felan indirime girmiyormu ya 13 aldık yedek şarj aletimiz yok
  11. sabri :c

Öneri 7000TL monitör önerisi

2.Elde 280hz bulabilirsiniz
  12. sabri :c

Wp konuşma,teams,discord tarzı uygulamalarda konuşurken oyunlardan ses gelmiyor

steelseries yüklümü bilgisayarınızda
  13. sabri :c

Wp konuşma,teams,discord tarzı uygulamalarda konuşurken oyunlardan ses gelmiyor

noise suppresionu kapatırsanız düzelecektir
  14. sabri :c

Minecraft Modlu Server Özellikleri

size kalmış o zaman işlemci hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak genelde 4ünüz oyuna giriyorsanız rami fazla olanlardan alın
  15. sabri :c

Minecraft Modlu Server Özellikleri

hostinge para vermeyin 4 kişiyseniz birinizin pcsi güzelse onun üzerinden açın serveri nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız dcden ulaşın yardımcı olurum discord Sarbyy
  16. sabri :c

Steam Indırımı Oyun Fıkrı

a way out the long drive (hikayesi yok anlık takılmalık oyun) the hunter call of the wild (clasic serisi oynanmaz bence grafik kalitesi çok kötü)
  17. Asus 280 fast ips hz monitör

Asus 280 fast ips hz monitör

ASUS TUF Gaming 280 Hz Monitör Satılık Durum: Tertemiz, ölü piksel yok, herhangi bir ışık sızması veya yansıma problemi bulunmuyor. Model: ASUS TUF Gaming serisi, 280 Hz yenileme hızı ile mükemmel bir oyun deneyimi sunar. Panel Türü: IPS panel, canlı renkler ve geniş görüş açıları. Özellikler...
  18. sabri :c

❌İndirim Bitti! Cloud 3 Wireless YILIN EN DİP FİYATI 3099 TL

wireless mı hocam uyguna bırakırsan temiz ise alabilirim 1733004899 hocam kablosuz ise alabilirim (temizlik önemli)
  19. sabri :c

🔥İndirim 🔥Windows 10/11 PRO KEY 5 TL (MAK)

cmdye ''slmgr -dli'' diye yazarak kontrol edebilirsiniz retail, mak oldugunu
  20. sabri :c

Whatsapp belgeler sorunu

Merhaba. iPhone kullanmaya yeni başladım WhatsApp'tan gelen fotoğraf ve videolar indirdiğimde galerime geliyor onda sorun yok fakat gelen belgeler jpg dosyaları indirdiğimde dosyalara gelmiyor. jpg'leri tek tek açıp görüntüyü kaydet demem gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkür...
Top Bottom