Arama sonuçları: *

1. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Nasıl hocam 3 yıldır normal çalışan kart bi temizlemeyle nasıl bozulsun. Garantiye yollayayım diyeceğim fakat garantisi bitti. 1608401463 Nasıl düzeltebilirim bunu?
  2. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Son uzay montajı yapmamda yine düşük sonuç verdi hocam sanırsam PSU değiştirmem gerekli.
  3. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Hocam sistemi yeni almadım 3 yıl oluyor.
  4. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Sıcaklık max 73 derece gördüm hocam. En son bir kere daha uzay montajı yaptım ve onda da değerler düşük çıktı.
  5. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

İki gün önce kasa temizliği yaptığımda oldu bu sorun. 3 kere her şeyi söküp çıkardım düzelmedi. Artık en son uzay montaj yapıp denedim her şey eski değerlere döndü kasaya tekrar taktım tekrar aynı sorun oldu. 1608400635 Oyunda da aynı RDR2 de 40FPS anca alıyorum medium ayarlarda. 1608400777...
  6. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Biraz eski fakat FSP Hydro 700W. 1608400515
  7. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Denedim fakat ne zaman yapsam ekran gidiyor ve fanlar yine son hız dönüyor veya yeniden başlıyor sistem.
  8. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

MSI Gaming X 4GB.
  9. LeBronJames

RX 580 Düşük Mhz Sorunu

Merhaba arkadaşlar RX 580 kartım 600Mhz yi geçmiyor nasıl düzeltebilirim bir türlü çözemedim. Fazla yük binince ekran gidiyor ve ekran kartının fanları son hız dönmeye başlıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Furmark testinide buraya bırakıyorum. Gördüğünüz gibi değerler anormal derecede düşük.
Geri