Arama sonuçları: *

1. S

Harddiskten ses geliyor

Arkadaşlar sürekli mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarcıya götürdüm ve harddisk bozuk dedi yeni harddisk aldım kurulumunu yaparken yüksek bir ses geliyor ne yapsam anlamadım kablosunuda değiştirip denedim sorunu anlamadım.
  2. S

Format Atarken Mavi ekran sorunu

Açamıyorum ki bilgisayari dostum.
  3. S

Format Atarken Mavi ekran sorunu

Arkadaşlar sürekli mavi ekran sorunu alıyordum bende format atmaya karar verdim Format atarken tam işlem biticek gene mavi ekran alıyorum resimdeki hata tam format bitiminde geliyor hdd ve güç kaynağı hariç diğer parçaları sıfır almıştım ama ona rağmen mavi ekran sorunum devam etti hata kodum...
  4. S

kendi sesimi duyuyorum

normal kullanımda sekiyordu hiç bişi açık değilken oynatma ses seviyesini kapattım düzeldi arkadaşlar
  5. S

mikrofona üflediğimde ses geliyor

eski kulaklığımdada denedim bu sorun oluştu herhangi bir problem yoktu mikrofondan oynatma ses seviyesini kapattığımda geçiyor :(
  6. S

mikrofona üflediğimde ses geliyor

arkadaşlar hiç bir sorun yoktu bir anda oldu dinle kısmına baktım açık değil neden olabilir
  7. S

kendi sesimi duyuyorum

arkadaşlar kendi sesimi kendim duyuyorum üstelik dinle ayarıda açık değil neden olabilir lütfen yardım edin
  8. S

YENİ EKRAN KARTINDA YÜKSEK SICAKLIK

Sıcaklık durumu ne olur uv yaparsam 1608406534 Arkadaşlae kasanın yan kapağını söktüm ve sıcaklık derecesi 72lere kadar düştü
  9. S

UV performansı etkilermi
  10. S

Kasa kötü ama 1050tidan bile çok ısınıyor
  11. S

Bende anlamadım çok tuhaf geliyor 1608405739 Ama elimde de bir şey gelmiyor ne yapabilirim ki
  12. S

Kasam eskiydi yeni almadim dostum şuan olsa almazdım
  13. S

Arkadaşlar yeni gelen palit GTX 1660ti ekran kartım 87-88dereceleri görüyor eskiden GTX 1050ti kullanıyordum o bile 82-83derece oluyordu kasam frisby FC-9235g ama onun için bile yüksek sıcaklık sizce neden olabilir
  14. S

GTX 1660Tİ ÇOK ISINIYOR

palit modeli 1608403381 kasam çok kötü frisby fc-9235g ama 1050ti bile bu kadar ısınmıyordu onun için tuhaf geldi 1608404319 ve her oyunda yapıyor nerdeyse bu sıcaklığı
  15. S

GTX 1660Tİ ÇOK ISINIYOR

yeni ekran kartı aldım gtx 1660ti witcher 3 gibi bir oyunda 87-88 dereceyi gördü eskiden gtx 1050ti kullanıyordum o bile max 83oldu neden olabilir sizce
Top Bottom