Arama sonuçları: *

• Users: Erik
  • Order by date
  1. Erik

Öneri 2024 Fiyat Performans Telefon Önerisi

ismini hiç duymadım marka nasıldır acaba?
  2. Erik

Öneri 2024 Fiyat Performans Telefon Önerisi

Fiyat Performans 7 bin civarı telefon önerebilir misiniz?
  3. Erik

Paribu Yeni Üyelere 500 TL Hediye!

telefona kod gelmiyor şaka gibi sistemsel yoğunluk var sanırım?
  4. Erik

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Bulldozer 211402 Erkek Ayakkabı 129TL 🔥🔥

bende 377 TL gösteriyor siz nasıl yaptınız acaba?
  5. Erik

Akko 5075s Custom Klavye

Cidden yokmuş uyardığın için teşekkür ederim. Keycaps için önerin varmıdır acaba?
  6. Erik

Akko 5075s Custom Klavye

İlk tercihim gateron switch almaktı ama bütçeme uygun bulamadım maalesef :(
  7. Erik

Akko 5075s Custom Klavye

Klavye ...
  8. Erik

Bios ile M2 SSD Sıfırlama

AMD R5 5600
  9. Erik

Bios ile M2 SSD Sıfırlama

Eski bilgisayarımdan kalan M.2 SSDyi yeni bilgisayarıma taktım çalıştırmayı denediğimde siyah ekranda kaldım acaba biostan M.2 SSD yi sıfırlamanın bir yolu varmı? Anakart: b550 a pro
  10. Erik

USB Wifi Adaptörü Önerisi

Biraz çıkabilirim
  11. Erik

USB Wifi Adaptörü Önerisi

400 TL'yi aşmayacak şekilde öneride bulunabilir misiniz? Wi-Fi yeterli fakat Wi-Fi+Bluetooth özellikli olursa sevinirim.
  12. Erik

Gigabyte RX 7600 Gaming OC alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8g-8gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-50016?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwo6GyBhBwEiwAzQTmcwwa02Mh1_g7Prn_NNkQb0cqvncsQEOeTQhPw8-u9BGFlBCh-ACLRRoCNBgQAvD_BwE Alınır mı? Bu fiyat bandına daha iyi bir seçenek var mı?
  13. Erik

🔥İndirim Kingston Fury Beast 8 GB DDR4 3600 MHZ CL 17 RAM 789 TL

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Kingston FURY Beast 8 GB DDR4 3600 MHz KF436C17BB/8 RAM https://amzn.eu/d/0Ghb4Vm
  14. Erik

8 GB 3200 MHZ CL 16 RAM Önerisi

3200 mhz cl 16 değerine sahip 8 gb ram arıyorum, iki adet almayı düşünüyorum. Rgb olup olmaması önemli değil Set halinde almak istiyordum fakat çiftli fiyat farkı yarattığı için chip uyuşmazlığı riskine gireceğim sanırım Bütçem 1000 TL (tek bir tanesi için)
  15. Erik

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

MSI MAG Forge 100M MAG A650BN 650W İkisi beraber alınır mı?
  16. Erik

F/P Apu Sistem Parça Önerisi

Uzun bir zaman sonrasında hesabı hortlatmış bulunmaktayım. Apu Sistem toplamak istiyorum, güncel fiyat performans parçalar hakkında pek bir bilgim yok. Ryzen 5 5600g olabilir diye düşünüyorum. Sonrasında sistemi yükseltmek istiyorum. PSU, Kasa, İşlemci, RAM, Anakart önerilerinin hepsine açığım...
  17. Erik

800 TL TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

800 TL Civarı bir fiyata alınabilecek f/p bir kulak içi kulaklık arıyorum. Bassların tok olması ve mikrofonun iyi olması benim için yeterli Önerilerinizi Bekliyorum.
  18. Erik

300 TL Mouse Önerisi

Merhaba 300 TL bandında bir Gaming Mouse arıyorum. Claw (pençe) tutuş tarzına sahibim, orta-büyük arası bir el tipim var. Bu özelliklere göre bir Mouse önerisinde bulunursanız sevinirim.
  19. Erik

200 TL F/P Mouse Önerisi

200 TL bandında genellikle oyun için kullanacağım bir Mouse arıyorum. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
  20. Erik

Laptop Oyunlarda Ani Performans Düşmesi

Merhaba yaklaşık iki aydır kanser olduğum bir sorunu paylaşmak istiyorum. Oyun oynarken anlamadığım bir şekilde performans düşüşü yaşıyorum, mesela Valorant'ta maçlarda aniden bir komple bilgisayar donmaya veya kasmaya başlıyor. alt tab atsam bile durum aynı MSI AFTER BURNER' dan aldığım SS'ler...
Top Bottom