Arama sonuçları: *

1. M

Microsoft kurucu hesabı değiştirme

Arkadaşlar laptopumu kurarken açtığım kurucu hesabı kaldırıp yerine yeni hesabımı ekleyip onun kurucu hesap olmasını istiyorum fakat şu anki hesabımda yaptığım tüm verilerinde (dosyalar, tarayıcımdaki veriler, bilgisayarda kişiselleştirdiğim tüm özellikler, masaüstü, görev yöneticisi gibi...
  2. M

Microsoft kurucu hesabı değiştirme

Arkadaşlar laptopumu kurarken açtığım kurucu hesabı kaldırıp yerine yeni hesabımı ekleyip onun kurucu hesap olmasını istiyorum fakat şu anki hesabımda yaptığım tüm verilerinde (dosyalar, tarayıcımdaki veriler, bilgisayarda kişiselleştirdiğim tüm özellikler, masaüstü, görev yöneticisi gibi...
  3. M

REDMİ 13C Mİ REALME C53 MÜ

Casper begenmiyorum teşekkürler
  4. M

REDMİ 13C Mİ REALME C53 MÜ

Günlük kullanım oyun oynanmayacak şarjı gitsin akıcı olsun babama alacağız iki model arasında kaldım bütçe 6-7.5k arası başka önericeğiniz cihazlar varsa bakabilirim. İkinci el cihazları düşünmüyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır Realme C21 64GB kullanıyor babam memnun. Redmi 13C 8GB/256GB - Realme C53...
  5. M

LAPTOP SICAKLIĞINI NASIL GÖRÜRÜM

Huawei matebook D16 16gb hocam üni için almistim keyfi olarakda valo oynarim diyodum gayet başarılı pc
  6. M

https://hizliresim.com/mwsaykr Aga hangi dereceyi dikkate almam lazim bide bu dereceler iyi mi valo oynuyom 1729198645 https://hizliresim.com/mwsaykr valodayken durum bu
  7. M

Ofis pcsi ile valo.oynuyom kac derece üzeri sıkıntı olur 1729196723 Kac derece üzeri sıkıntı olur aga
  8. M

Nerden indiricem link atar mısın 1729193821
  9. M

Huawei matebook D16
  10. M

Arkadaşlar merhaba bilgisayarlar hakkında hiç bilgim yok. Ekran kartı olmayan bir laptopa sahibim yabi Intel UHD Graphics. Laptopumun derecesine nerden bakabilirim Win11
  11. M

HANGİ BURSLARA BASVURULUR?

Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye geçtim burslar hakkında hiç bilgim yok. Biraz baktığımda hepsinin şartlarında tam.burslu okuyor olmak veya devlet ünide olmak var. Bu iki şartı olmayan güvenilir bildiğiniz kurumlar var mı? Medipol üniversitesinde %25 burslu okuyorum.
  12. M

HANGİ HUAWEİ LAPTOP?

Merhaba arkadaşlar öğrenciyim üniversiteye başlayacağım ilk kez laptop alacağım. Bu iki model arasında kaldım birisi AMD ryzen 7 5700u diğeri intel i5 12450H diğer özellikleri birbirine yakın fiyatlari aynı hangisini tercih etmeliyim? Dizi film basit okul işleri, şarjinin uzun gitmesi sessiz...
  13. M

ACİL HUAWEİ D SERİSİ HANGİSİ DAHA İYİ

2. El ve apple düşünmüyorum öneri için teşekkürler
  14. M

ACİL HUAWEİ D SERİSİ HANGİSİ DAHA İYİ

Merhaba üniversite için laptop alicam max limitim 22K dizi film okul işleri (yazılım için değil) uzun şarj süresi Sessiz çalışma bi de arada bi Minecraft valorant oynamak. İki model arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim...
  15. M

Huawei Laptop Modelleri Arasındaki Fark Nedir?

https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-d16-2024-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-16-ips-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005PGQN1 Aradığım özellikleri karşılar mı hocam ? Valorant i zevk için arada oynayacagim fazla beklentim yok oynatsa yeter 1724154326 Gaming laptop...
  16. M

Anladım hocam peki aradığım özellikleri.karsilar mi bu modeller
  17. M

Hocam valorant oynatır mi? Bir de 20bini geçemem maalesef bu modelin 8GB ramlisi de iş görür mü
  18. M

Huawei matebook alacagim ama.hangi modeli almaliyim D14 D15 D16 aralarındaki farklar nedir bilgim yok. Aradığım özellikler Dizi film basit okul işleri, şarjinin uzun gitmesi sessiz çalışması ve valorant akıcı/orta ayarda oynatsa benim için yeterli. Bütçe 20K
  19. M

Öneri Huawei Matebook D16 2024 alınır mı?

Hocam cihazin linkini atabilir misiniz
  20. M

MateBook D14 Driver yüklemek nasıldır?

Hocam valorant açıyor mu laptop
Geri