Arama sonuçları: *

1. CptnAktaş

🔥İndirim 🔥COMEOR Erkek Eşofman 249 TL🔥🔥

Malatya ya göndermiyorlarmış
  2. CptnAktaş

🔥İndirim Old Spice Deodorant 95 TL

Bende de böyle
  3. CptnAktaş

North bayou F80 1.025TL!

Nb H100 ile bunun arasında kalıyorum. Hala temel farkı ne çözemedim, 500tl farka değer mi
  4. CptnAktaş

İtopya Corsair HS80 Wired kulaklık garanti sorunu

Yaptıkları gerçekten ayıp bir tane usb bile düzeltemiyorlar mı gerçekten?
  5. CptnAktaş

İtopya Corsair HS80 Wired kulaklık garanti sorunu

İyi günler, geçenlerde açtığım İtopya hakem heyeti kararı sonuçlandıktan sonra dedim hazır monitörü gönderceğim kulaklığımda da ara ara problem oluyordu bağlantı kesiliyordu garantiye gönderdim. Garantinin ise bana vermiş olduğu cevap bu,136 dolar+kdv. sizce bu doğru mu? Ayrıca son kısımda ise...
  6. CptnAktaş

Yardım Web sitesi için yardım

Gemini yapabilir mi veya chatgpt
  7. CptnAktaş

Yardım Web sitesi için yardım

Arkadaşlar merhaba, üniversite de bir proje için site oluşturulması gerekiyordu. Bende para ile yapacağımızı düşündüğümden dolayı bunu sağlayan sitelerden yaparız bu sayede yazılım kısmına hiç girmemiş oluruz diye düşündüm fakat üniversite bize domain ve hosting servisi sağladı. Bende Ubuntu...
  8. CptnAktaş

IPad A16 için uyumlu kalem ve kılıf önerisi

Hocam ben gayet memnunum, kullandığın zaman göreceksin
  9. CptnAktaş

Hocam ben https://www.hepsiburada.com/fuchsia-apple-ipad-pencil-11-nesil-11-2025-a16-m3-uyumlu-avucici-red-egim-ozellikli-bluetoothlu-dokunmatik-kalem-p-HBCV000089ELEP?magaza=Fuchsia bunu aldım gayet memnunum. Arkadaşımda orijinal var test ettik bir fark göremedik
  10. CptnAktaş

65-75inc Televizyon Önerisi

TV kanalları olarak hocam.
  11. CptnAktaş

65-75inc Televizyon Önerisi

İyi günler eve tv almayı düşünüyorum. 65 inclerde bütçe kafamda 30-40 arası. 75de ise 50 den fazla çıkmayı düşünmüyorum. Kafamda TCL'nin bazı modelleri var aşağı bıraktım. https://www.hepsiburada.com/tcl-65p79k-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-google-smart-qled-tv-p-HBCV0000A01MJ6...
  12. CptnAktaş

İtopya'ya karşı açtığım THH başvuru Lehime sonuçlandı

Estağfurullah dikkatli olun
  13. CptnAktaş

Hocam seni birkaç dakika metin okumaya ittiğim için özür dilerim :)
  14. CptnAktaş

Hocam bende deli olurdum. Daha bir de ilk seferde de ölü piksel olduğunu kabul etmiyorlar. Müşteri memnuniyetinden değiştirdiğini söylüyorlar 1761137645 Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Dönüş sağlayacağım
  15. CptnAktaş

Arkadaşlar selamlar daha önce konusunu açmıştım (https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopyayi-tuketici-hakem-heyetine-sikayet-ettim.1134887/) şuradan ulaşabilirsiniz. Sonuç açıklandı ve heyet talebimi doğru buldu. Monitörün değişimi yapılacak. Konuyla ilgili süreç için itopya ya bilgi maili...
  16. CptnAktaş

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Ölü piksel çıkan philips monitörü ilk seferinde değişmini yapıp ikinci gelmesinde de çıkmasında marka destek sağlamıyor dendi. Şu an thh de gündeme alındı
  17. Dareu EK871 GTR Kablosuz Red Switch Beyaz renkli mekanik klavye
    Satılmış

Satılık Dareu EK871 GTR Kablosuz Red Switch Beyaz renkli mekanik klavye

Ürün sorunsuz çalışmaktadır, eski klavyemi garantiye yolladığımda tamir edemediler ve 1 ay önce bu klavyeyi bana gönderdiler. Model değiştireceğim için satıyorum.
    1,200.00 TRY
  18. CptnAktaş

Hocam Fuschia marka kalem bi aldım deneyeceğim, umarım fena olmaz
Geri