Arama sonuçları: *

1. YunusTarık

iPhone 6S şarj soketi iPhone 7Plus’a uyumlu olur mu?

Kullandığım iphone 7 plusın şarj soketinin değişmesi lazım elimde kilitlenmiş bir 6s var onun şarj soketini 7 plus cihazıma takabilirim miyim uyumlu olur mu?
  2. YunusTarık

Aşağıdaki klavyelerden hangisi en iyi?

Rampage olanı yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Birçok farklı ışık modu var. Makro tuşları var. Klavyenin tuş boyutu biraz küçük ama zamanla alışıyorsun.
  3. YunusTarık

Maksimum 100 TL Kalitesi İyi Mikrofon Önerisi

Oyunlarda sesli sohbet ve online dersler için maksimum 100 TL civarı kalitesi iyi mikrofon önerebilir misiniz?
  4. YunusTarık

2000Tl Bandında Telefon Önerisi (SIFIR İKİNCİ EL)

Evet bende güzel gözüküyor diye siyah almıştım. Ama kullanınca kolay çizilme ve özellikle ön tarafta parmak izi çıkarması nedeniyle keşke beyaz renk alsaydım dedim.
  5. YunusTarık

Sakın siyah renk alma hem çok parmak izi çıkarıyor hemde çizilme konusunda hassas 1611047713 Kendim siyah 7 Plus kullanıcısıyım oradan biliyorum
  6. YunusTarık

Eğer bütçeni 3000’nr kadar çıkarabilirsen iPhone 7 Plus alabilirsin özellikleri iPhone 7 ile neredeyse aynı sadece birazdaha büyük. PUBG Mobile Call of Duty gibi oyunlarda ultra ayarlarda rahatlıkça oynayabilirsin. Pil sağlığı %78 olmasına rağmen günde en fazla 2 kere şarja takıyorum. Fotoğraf...
  7. YunusTarık

16 K PC TOPLAMA DA MD2 SAĞOLSUN

Kaç kere sayfayı yeniledim siteyi. Site geldiği gibi stoğu bitti. Niye sırf birileri kâr edip daha iyi sistem alıcak diye. Benim gibi birsürü kişinin hakkına girdiniz. Aynısının size olması ve sistemlerin elinizde kalması dileyiğle.
Top Bottom