Arama sonuçları: *

1. J

Orijinal Minecraft'ı Korsan olarak görüyor

Xbox'tan almış olduğum orijinal Java ve Bedrock Edition Minecraft hiçbir online servere bağlanmıyor. Aternos'tan korsan oyun seçeneğini açınca bağlanıyor ama oyun orijinal Xbox'tan açıp oynuyorum neden bölye yardım eder misiniz?
  2. J

Microsoft eski Gmailime kod gönderiyor

Arkadaşlar Microsft hesabımdaki gmaili değiştirdim ama hesap bilgilerini her yeniden değiştirmek istediğimde yeni gmailimi onaylamış, eskisini kaldırmış olmama rağmen ilk gmailime onay kodu gönderiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  3. J

American Megatrends hatası

Ama BIOSA girdigimde saat ve gun sifirlanmisti ondan sonra PC'yi tekrar ac kapa yaptim ve yazi gitti.Suanda sorunum yok ama neden boyle yapti bilginiz var mi?
  4. J

Tabi bakayım ama bu hata PSU taktıktan sonra başladı.
  5. J

O nedir tam olarak?
  6. J

Yaklaşık 6 ay önce topladığım PC'nin bugün PSU'sunu değiştirdim kabloları düzgün bağladığımı düşünüyorum ama PC'yi açınca American Megatrends hatasıyla karşılaşıyorum açılma ekranında yaklaşık 2-3 saniye durduktan sonra gidiyor ve PC sorunsuz açılıyor ama bu hata neyden kaynaklı olabilir BIOS'a...
  7. J

600₺ kaliteli PSU önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Rampage PSU'lu bir sistem toplamıştım ama PSU'dan son zamanlarda garip sesler gelmeye başladı ve malum Rampage değiştirme kararı aldım.600₺ bütçe ile önerebileceğiniz PSU var mı? Sistem özelliklerim Sapphire RX 580 Pulse AMD Ryzen 5 3500 Asus Prime 450m K-II...
  8. J

EKRAN KARTI YÜK ALTINDAYKEN PC RESTART ATIYOR

Peki anladim tedekkurler ddu isini yapacagim mecburen peki biosun guncel olmamasi sebep olabilir mi
  9. J

monitor degilde hdmi to vgadan dolayi supheleniyorum cunku daha once baska forumlardada rx 580 hdmi to vga baglayinca sorunlar ortaya cikiyo gibi seyler gormustum dusununce benim sorunlarimda hdmi to vgadan sonra basladi o yuzden sordum olabilir mi diye
  10. J

Altina birsey daha yazdim bakar misiniz
  11. J

Hayir hicbirsekilde uygulamadim ama kart otomatik fabrika cikisli ocli geliyor Sapphire RX 580 Pulse
  12. J

700W 80 plus bronz
  13. J

Onerebileceginiz sorunsuz surum var
  14. J

Ekran kartim RX580 Pulse 8GB yük altindayken pc restart atiyor ortalama 60-70° araliginda her turlu undervolt denedim psumda sorun var saniyordum ama ondada olmadigini ogrendim ekran kartina yapmadigim furmark octt testleri kalmadi hic birinde sorun yok bu sorunu nasil cozebilirim biktim artik
  15. J

ARK SURVIVAL EVOLVED

Peki sunucu sahipligini bana verme gibi bir sansi var mi
  16. J

ARK SURVIVAL EVOLVED

Arkta server sahipligi nasil aktarilir mesela arkadasim kurdu sunucuyu o yokken nasil girebilirim bilen var mi ?
  17. J

Microsoft hesabim kilitlendi

Engellendiniz yazar ama bende oyle yazmadi iste kilitlendi yazdi actim ama benim sorum su neden bu oldu
  18. J

Hayir yasaklanmadi telefon numarasiyla geri actim ama hicbirsey yapmadim acali daha 1 hafta oldu neden oldu bu onu soruyorum
  19. J

Yeni microsift hesabi acmisin yaklasik 1 hafta sonra girmeye calistigimda hesap kilitlendi dedi telefon numara dogrulama gondererek engeli kaldirdim ama hicbirsey yapmadim ve durduk yere kilitlendi neyden olmus olabilir bilgisi olan var mi ?
Geri