Arama sonuçları: *

1. K

XBOX Game Pass'ten Steam'e Oyun Aktarımı

Arkadaşlar selamlar Xbox Game Pass'te Forza Horizon 4 oyununa sahiptim. Steam üzerinden oyunu satın aldım oyunu tekrar yüklemeden ve savelerimi nasıl aktarabilirim yardımcı olabilecek var mı ?
  2. K

Dualshock 4 Windows Sorunu

Arkadaşlar DS4 Windows prgoramını kurdum fakat ilk bağladığım zaman Dualshock ta sarı ışık yanıp sönüyor ve çalışmıyor ancak şu adımları uygularsam açabiliyorum Denetim Masası - Donanım ve Ses - Aygıtları ve yazıcıları görüntüleden Wireless Controller - sağ tık Özelikler - Donanım- HID uyumlu...
  3. K

Sistem mikrofonumu Görmüyor

Arkadaşlar merhaba sistemi geçen hafta topladım kasanın önündeki jak girişine ve anakartta bulunan jak girişlerine kulaklığımı taktığım zaman ses geliyor fakat mikrofon olarak sesim gitmiyor Realteki tekrar indirdim kurdum anakartımın websitesinden fayda etmedi ne yapmam gerek. Kayıt bölümün en...
  4. K

Philips Monitör Hatası

Arkadaşlar merhaba monitörüm Philips 242E1GAJ 1ms 144Hz Fifa ve FM'de videodaki gibi bir sorunlar karşılaşıyorum. Diğer oyunda(Forza) böyle bir sorunum yok. Videoda pek anlaşılamıyor olabilir ekran görüntüsünden dolayı fps düşmüş. Ancak kırmızı ibareye bakarsanız dikkatlice sanki o ibarenin...
  5. K

Asus Phoenix 1650S vs XFX 5500 XT

Arkadaşlar iki ekran kartı arasında kaldım hazır sistem topluyacağım için bu iki seçenek var 1-) Asus Phoenix 1650 Super 4GB (Tek fanlı) 2-) XFX Amd Raedon RX 5500 XT 4GB Aralarında fiyat farkı yok denecek kadar az 42 tl felan 5500 daha ucuz
  6. K

R3 3100 ve 1650S’li sistem nasıldır

eklemeyi unutmuşum hazır sistem olacağı için pek ekleme yapamıyorum bu fiyatlara önerebileceğiniz başka hazır sistem varmıdır ? 1608498498 Corsair Corbide 550W 80+ nasıldır hocam
  7. K

R3 3100 ve 1650S’li sistem nasıldır

Fiyat : 4.894 TL İşlemci : Ryzen 3 3100 MPK Ekran Kartı : Asus Phoenix 1650 Super 4GB Anakart : Gigabyte B45M S2H V2 Ram : Adata 3000mhz 16 Gb (8*2) SSD : Adata 480 Gb Kasa : Gamepower Wraith 550W + 80 Bronze
Top Bottom