Arama sonuçları: *

1. madSlowly

Çözüldü✓ Asus B550M-K II Turuncu Işık sorunu

Sağolun. Verdiği hata zaten saçmaydı, çözümü de nedeni gibi saçma oldu.
  2. madSlowly

Arkadaşlar son çabalarım itibariyle bilgisayar açıldı. Cmos’u çıkartıp taktıktan sonra dediğim turuncu ışık daha fazla ışık yayıyordu ve önceden yaptığım ani açma ile bilgisayara bir kaç kere güç iletebildim fakat o güç sadece fanları döndürüp elektriği kesmekle kaldı. Cmosu bir kaç kere aynı...
  3. madSlowly

Bugün rastgele sokaktan geçerken bir bilgisayarcı gördüm ısrarla kısa devre diye diretti sizce kısa devre ile alakalı bir durum var mıdır ?
  4. madSlowly

Direkt yenisi alırım büyük ihtimalle detay vermedim ama psu deepcool kasa içerisinde gelen bir psu. Uğraşmak istemediğimden zamanında öyle almıştım şimdi daha da çok uğraştırıyor. Ne yapalım ucuz etin yahnisi yenmezmiş bugün verdik selasını. Msi Mag 650w almayı düşünüyorum şuan.
  5. madSlowly

Slotları teker teker denedim ama olmuyor. Sistemi ani elektrik akımı ileterek önceden açabiliyorum ama psu içindeki kondansatör ya bozuldu ya bobin tam çalışmıyor. İçinde elektrik barındırıyor ya da sisteme tam iletemiyor olabilir diye düşündüm.
  6. madSlowly

Hocam sistem hiç açılmıyor varsayılan ayarlara nasıl döndürebilirim. 2-3 kere cmos reset attım hatta.
  7. madSlowly

Ethernet ışığı değil bu hocam. Sorunu buldum gibi ama yapacak bir şey yok. Artık bobinin gece elektriğini atmasını bekleyeceğim. Psu voltaj dengesizliğinden anakarta haber gönderemiyor ki bilgisayarı uyku modunda bile tutamayacağı kadar dengesizlik olduğundan bu ışık böyle yanıp sönüyor...
  8. madSlowly

Evet sorun tam orada ki değişiklikten kaynaklanıyor. Büyük ihtimalle bilgisayar akım olarak uyku modunda takılı kaldı ve güç iletmeye zorlamıyor. Bakalım şimdi elimde elektrik kitabı var oradan araştırıyorum. Üniversitenin canını yiyeyim.
  9. madSlowly

Evet hiçbir forumda da karşıma çıkmadı bu sorun. Sorun forumlarda buzzer olarak tartışılıyor ama hiç alakası bile yok. 1761431752 Burda da sorun net olarak gözüküyor. Hatta sesi tam açarsanız o ince elektrik sesini bile duyabilirsiniz.
  10. madSlowly

Yok hocam LAN kablosunun ışığı arka tarafta portta kalıyor. Sorun tam ifade ettiğim gibi.
  11. madSlowly

Ekte belirttiğim turuncu ışık bilgisayar normal çalıştığında dekoratif olarak genellikle aydınlatma özelliklerinde belirtilen “solgun” ışık temasıyla yanıp sönüyor. Yani yavaş yavaş yanıp yavaş yavaş sönüyor. Ama bu ışık bilgisayar kapalı olduğunda da elektrik alsa aynı şekilde yanıp sönüyor...
  12. madSlowly

Araba Tavsiyesi 1milyon -1.3 arası

Ben Alfa hastası olarak Giulietta alırdım. Ama konfor filan beklemeyin. Bu paralarda hothach tarzı arabalar almakta beni tedirgin ediyor. Daha çok güvenli bölge olan Egea vb. tarzı araçlara yönelmek bu ekonomide daha iyi. Parça pahalı işçilik daha da pahalı. Alınca tadından yenmez ama bir...
  13. madSlowly

Araba Tavsiyesi 1milyon -1.3 arası

308 almayın da ne alırsanız alın. Şanzıman kuru ilk dsg ile kapışır.
  14. madSlowly

Bilgisayarımdan garip bir ses geliyor.

Tıkırt gibisinden bir ses geliyor ve ardından bilgisayarın ilk açıldığında gelen elektrik sesi gibi bir ses alıyorum.
  15. madSlowly

DeepCool marka kasa kullanıyorum. Psu dahil kasa almıştım. Ses USB portlarının olduğu yere yakın bir yerden geliyor. Video yükleyemedim hata veriyor.
  16. madSlowly

Şehir dışında iken evde elektrikler git gel yapmış sonrasında eve geldiğimde bilgisayarım statik elektrik sebebi ile açılmadı. Her zaman yaşadığım bir durum olduğundan bilgisayarı çalıştırmayı başarabildim ama şuanda da tık diye bir ses alıyorum kasa içerisinden. Oyun oynarken saçma bir şekilde...
  17. madSlowly

Yardım Bilgisayarım şalteri açıp kapattıktan sonra açılmıyor

Hocam ses buzzer değilmiş. Onu hatırladım. Bilgisayar hiç açılmıyor, asusta ki ışık yanarken çiuv çiuv elektrik sesi gibi bir ses geliyor.
  18. madSlowly

Yok hocam hala aynı 1734987041 Ne yapabilirim yarında sınavım var aciliyeti olan bir durum.
  19. madSlowly

Hiç açılmıyor.
  20. madSlowly

Eski gigabyte anakartımda hata kodunu gösteriyordu. Bunda yok. Sorunu nasıl çözebilirim ?
Geri