Arama sonuçları: *

1. K

Unutulan telefon kilidi

Formatı biliyorum hocam format harici çözüm var mı bildiğiniz 1694715450 Formatı biliyorum hocam format harici çözüm var mı bildiğiniz 1694715450 Formatı biliyorum hocam format harici çözüm var mı bildiğiniz 1694715450 Formatı biliyorum hocam format harici çözüm var mı bildiğiniz
  2. K

Unutulan telefon kilidi

Eski telefonuma koyduğum ekran kilidini hatırlamıyorum konum üzerinden gmail ile şifre açılabilir mi? Google'ın cihazımı bul diye bir uygulaması var gmail girdim ama telefonun konumu açık olmadığı için cihaz bulunulmuyor telefonu aynı ağ üzerinden ya da kablolu bir bağlantı ile konumunu belli...
  3. K

Prototype siyah ekran

Korsan prototype indirdim girdiğimde ise monitör kapanıyor ve ekran siyah oluyor çözümünü biliyor musunuz arkadaşlar
  4. K

Prototype siyah ekran

Prototype oyununa girince monitor kapanıyor hiç bir şey gözükmüyor bu sorunu çözebilen varmı.(Oyun korsan bu arada)
  5. K

3000 tl pc toplama önerisi

SSD si olan ortalama 3000 tl civarı valorant cs go ve benzeri oyunları kasmadan kaldırabilen bir pc önerebilir misiniz ?
  6. K

Bilgisayara org bağlama

Merhabalar ben Casio ctk-2550 tipi bir org almak istiyorum bu orgu pc ye bağlayabilirmiyim bağlayabiliyorsam ne gerekli bilen biri yardımcı olabilir mi.
  7. K

USB MIDI girişli orgu pc ye bağlayabilirmiyim

Teşekkür ederim bir sorum daha olucak orgu pc ye bağlayabilmek için orgda hangi çıkış olması lazım yardım edebilimirsiniz ona göre bir org bakıp almayı planlıyorum.
  8. K

USB MIDI girişli orgu pc ye bağlayabilirmiyim

Merhabalar ben başlangıç için jwin jtk 3200 gibi bir org almak istiyorum bunun USB MIDI girişi var ben bunu pc ye bağlayıp fl studio gibi uygulamalar kullanabilirmiyim yardım eder misiniz.
Top Bottom