Arama sonuçları: *

1. B

Monster notebook ssd onerisi?

Selamlar dostlar, Monster Tulpar T7 V20.5 model 2022 yılında bir laptop aldım. Ancak daha sonra ssd yükseltirim dedim. Elimde şu an 512 GB ssd var ama tipi 2230 başka markalar işte 2280 falan ucuza buluyorum ama 2230 yok. Linki bıraktım bende olanın. Sizden ricam öneride bulunur musunuz? eger...
  2. B

Monster Tulpar T7 V20.5 model mi? Yoksa Excalibur G900.1160-DF60A-B mi?

Monster Tulpar Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz 500GB PCIe M.2 2280 3.0 x4 (Okuma: 2050 MB/s -...
  3. B

Ne tür ozellikleri olmali?

Daha çok masaüstü kurmak istiyorum ama uygun fiyatlı olursa laptop da olabilir
  4. B

Ne tür ozellikleri olmali?

Iyi çalışmalar dilerim ben makine mühendisliği öğrencisiyim bana SolidWorks AutoCAD matlab python gibi programları çalıştıracak bir bilgisayar gerekiyor özellikleri ne olabilir tavsiye verirseniz sevinirim veya benim gibi benzer bölümde okuyanlar varsa onlar da örnek sistem gösterirse sevinirim...
  5. B

Win 7 64bit kuramıyorum. Anlayanlar bakabilir mi?

Arkadaşlar selam. Benim 64 bit tabanlı işlemcim var. Ancak ben 64 bite geçemiyorum bios falan güncel. Ne yapabilirim ?
  6. B

Solidoworks icin hangi ekran kartini almaliyim ?

knk 2060 veya 6600 xt olur mu ?
  7. B

Solidoworks icin hangi ekran kartini almaliyim ?

Selamlar, Solidworks için en ucuz ve en uygun hangi ekran kartını kullanabilirim? Makine Mühendisliği 1.sinif olucam hiç bilmediğim için soruyorum.
  8. B

Silinen telefon numarası geri getirme ?

Arkadaşlar selam hepinize!!! Bir konu hakkında bir sorum olacak. Günlerdir çözüm aradım bulamadım. Mühendislikte okuyan arkadaşlarıma,telefonculara,bilgisayar mühendisi olan yakınıma sordum,videolara falan baktım olmadı. Sorum şu bir arkadaşımın telefon numarasını sildim yanlışlıkla. Geri de...
  9. B

64 bite gecemiyorum bir bakar misiniz ?

Arkadaşlar Selam. Benim işlemcim 64 bit mimariyi kaldırıyor. Ancak 64 bit yukleyemiyorum. Usb denedim ancak olmadı. Bios güncelledim yine olmadı. Bir yardımcı olursanız sevinirim.
  10. B

Esonic H55 anakartlar alınır mı?

Kardeşim ne kadar ?
  11. B

64 bit işlemcim var ama 32 bit ten 64 bit mimariye geçemiyorum ?

Soru yukarıda cevap nedir bir el atar mısınz?
  12. B

Cidden güzel tavsiye verecekseniz yazın. Elimde birden fazla parça var.

Elimde İntel Celeron E3500 2.7 GHz+ Foxconn G41MXE model DDR3 anakart+AMD Radeon HD 6750+8 GB RAM+250 GB SATA HDD'li bir sistem var. İşlemcim x64 tabanlı ancak 32 bit mimari Win 7 bir sistem var. Bios Menüsünü güncelleyemiyorum. Win 10 x64 tabanlı sisteme geçemiyorum. Oyun oynayamıyorum çünkü...
  13. B

Hangi model anakart önerirsiniz ?

Merhabalar arkadaşlar elimde i3-540 bir işlemci, 4+4 GB Corsair xms3 ram ve amd radeon hd6750 2gb ekran kartı var. buna uygun acaba önerebileceginiz anakart var mı ?
  14. B

AMD Radeon HD 6570 ekran kartı hakkında bir sorum varda ?

Tek görüntü cikisim var o da vga
  15. B

Oluyor ama çözünürlük pek iyi değil. Deniyorum mesela çözünürlüğü düzeltmeye çalışıyorum bu sefer de çok iyi değil.
  16. B

Valla kurdum ama ekran kartını çıkardıktan sonra kurdum. Ekran kartı takiliyken bir daha mı kurayım
  17. B

Arkadaşlar hepinize Merhabalar. Benim FOXCONN anakartlı 1 gb intel celeron 2.70 ghz bilgisayarım var. Ben bu bilgisayardan ümidi kesmiştim. CS Go falan oynanmıyor. Neyse ben bunu yalnızlığa mahkum ederken hatta kendime yeni bir pc toplayayım diyordum ki çalıştığım mekanda 2015 2016 yıllarında...
  18. B

Çift monitör kullanmak istiyorum ama bir sorum var ?

Şimdi Ekran kartı harici GPU olduğu icin ekran kartı eger APU bir işlemcinin yanina takılırsa sistem direk işlemcide ki GPu'yu değil ekran kartını kullanır. Bu da Islemcideki GPU'yu aktif halden pasif hale getirir. Ama ayarlardan Ekran kartını devre dışı bırakıp Normal Apu işlemcide ki GPu'yu...
  19. B

Güçlü bir işlemci alabilirim ama şöyle durum var. Ben elimdeki VGA ve HDMI çıkışlı olan ekranları sadece HDMI çıkışlı ekran kartında nasil kullanacağıM?
  20. B

Peki nasil kullanabilirim bir bilginiz var mı ?
Geri