Arama sonuçları: *

1. Yasindiyebil

Gamepower Vivid F10 alınır mı?

Gamepower Vivid F10 24" 100 hz ana monitörüm vg248qg 165hz yan monitör olarak renkleri doygun bi va panel monitör almak istiyorum oyun oynarken yayın izlemek için kullanacağım. vividf10 u olan arkadaşlar yorumlayabilir mi? şuanki fiyatı 3k civarında bu fiyata bu statlarda başka monitör yok gibi...
  2. Yasindiyebil

google sekmeler arası geçişte siyah ekran geliyor

şuan sorun yok. ama bir hızlandı gibi.
  3. Yasindiyebil

tamamdır hocam sağ olasın. neler yaptık tam olarak ve neden yaptık anlatır mısın
  4. Yasindiyebil

hocam internet settingsten sonra proxysetting çıkmadı
  5. Yasindiyebil

tarayıcı olarak brave kullanıyorum. sekmeler arası geçiş yaptığımda sayfa yüklenmiyor siyah ekran veriyor. bir süre sonra açılıyor. internetim ve bilgisayarım gayet iyi. bir çözüm önerisi olan varsa süper olur.
  6. Yasindiyebil

Çözüldü✓ Sıfır pc ilk açılırken siyah ekranda mouse imleci geldi neden?

windows düzgün kurulamamış. yeniden kurduğumuzda halloldu.
  7. Yasindiyebil

Hocam sıfır kasa olduğu için o aşamaya gelemedim. Şuan windowsu sıfırlıyoruz. Sadece kurtar ya da devam et gibi bir seçenek gelmişti. İlk olarak devam eti seçtik ekran yine gelmedi. Şuan kurtar seçeneğini deniyoruz. Sıfırlanıyor. Olmazsa hemen haber vereceğim. Hayır anlamadığım kuramadığımız...
  8. Yasindiyebil

Az önce itopyadan sıfır kasam elime ulaştı. Pcyi açtık ilk açılışta siyah ekran üzerinde mouse imleri geliyor ve açılmıyor. Başta Asus ekran kartının başlangıcı gözüküyor filan ama devamında siyah ekran da kalıyoruz sebebi nedir?
  9. Yasindiyebil

Çözüldü✓ Bilgisayar oyundayken aniden kapanıyor

Hocam benimkini değiştirdiler. Şuan bir sorun yok umarım düzelir senin de.
  10. Yasindiyebil

Hocam sorun powersupplydanmış. Değiştirdik artık pc kapanmıyor.
  11. Yasindiyebil

Valorant oynanırken Alt+Tab atınca ses artıyor

hocam yeni cloud 2 aldım. aynı sorunu yaşıyorum valoda. valla sorun kulaklıkta sandım kalpten gidecektim. 1692725742 hocam silip yükleyince bir düzelme oldu mu? son durum nedir?
  12. Yasindiyebil

PC oyun oynarken aniden kapanıyor

Knk sorun bundan kaynaklı sandık ama yine devam ediyor kapanmaya
  13. Yasindiyebil

Abilerim PC oyun oynarken aniden kapanıyor. Kasayı baştan aşağı söktüm tozunu aldım parçaları yeniden taktım çıkarttım ama sorunu hala devam ediyor. Yani hiçbir sorun yokken aniden valorant oynarken pc kapandı ve açılması zaman alıyor. Kasanın güç düğmesine bastığımda hemen kapandıktan sonra...
  14. Yasindiyebil

işlemciyi tam oturtmamışız. macundan yemiş. macunu yeniledik sorun çözüldü.
  15. Yasindiyebil

Hepinize teşekkür ederim abimlerim. Deneyeceğim dediklerinizi Allah razı olsun.
  16. Yasindiyebil

hayır diğer oyunlarda da oluyor. Fifa, fall guys ...
  17. Yasindiyebil

Abi Allah rızası için yardım edin. İşlemci güç yönetim ayarlarında değişiklik yaptım yine de aynı sorunu yaşıyorum. İşlemci güç yönetiminden en düşük işlemci durumunu %5 en yükseğini ise 90 da bırakırsam oyunun kapanma süresi uzuyor. Ama ayarları 100 e çektiğimde anında oyun esnasında kapanıyor...
  18. Yasindiyebil

Çok teşekkür ederim. Bu arada ekran kartı stres testinde de bir şey çıkmadı. Yeniden valoranta girdim ve pc yeniden kapandı. Gerçekten delirticek bu durum beni.
  19. Yasindiyebil

PC şimdi açıldı hemen işlemci stres testine baktım bir sorun gözükmüyor hepsinden başarıyla geçti. Şimdi ekran kartına deneyeceğim ama onda da bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  20. Yasindiyebil

O da normal görünüyor. Onun da fanında sorun yok. Kapandıktan yaklaşık 15-20 dakika geçti hala açılmıyor. Acaba güç kaynağında bir sorun olabilir mi? 550wt gayet yeterli aslında ama bağlantılarında mı bir sorun var acaba?
Top Bottom