Arama sonuçları: *

1. Lost_Dragon

Yardım X870 mi alınmalı B850'mi ?

B850 çipsetli anakart alırsan 2. veya 3. M2 SSD slotlarına SSD taktığında ekran kartın PCI E x16'dan X8 hızına düşer. Bu da oyunlarda %1-%2'lik bir FPS düşüşüne neden olur. X870'de herhangi bir düşüş yaşamazsın. https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-b850-e-gaming-wifi/spec/
  2. Lost_Dragon

Çözüldü✓ Koltuk konusunda yardım

Rahatlık istiyorsan deri koltuk almalısın. Ama onların da yazın terletme ve uzun süre kullanımdan sonra derilerin dökülmesi sorunu oluyor. Uzun süre kullanım istiyorsan kumaş koltuk almalısın. Onların da temizleme sorunu var ve rahat değiller.
  3. Lost_Dragon

Film icin 4k monitör önerisi

Quantum Dot (QD) özellikli monitör alırsan daha kaliteli renkler verir. OLED en iyisi ama o fiyat aralığında yok.
  4. Lost_Dragon

Ekran kartı 1070, işlemci R7 5800x darboğaza benzer sorun yaşıyorum

Windows 11'den devam et istersen. Windows 10 da kurabilirsin ama bir kaç ay sonra Microsoft, Windows 10 desteğini kesecek.
  5. Lost_Dragon

Sadece windows kurulu olan diske atman yeterli.
  6. Lost_Dragon

En son çare bilgisayarına format at. Belki de yazılımsal bir problem de olabilir.
  7. Lost_Dragon

Güç kaynağının marka ve modeli ne ? Güç kaynağını kaç senedir kullanıyorsun ? Güç kaynakları yıllar geçtikçe verdiği performans düşer, eğer çok eski bir güç kaynağı kullanıyorsan belki güç kaynağı yüzünden oluyor olabilir.
  8. Lost_Dragon

AMD sistem için işlemci- ekran kartı önerinizi rica ediyorum.

7700X alma 9700X ile aynı fiyat. Ayrıca 9000 serisi işlemcilerin termal yapısı değiştirildiğinden 9000 serisi işlemciler daha az ısınıyor. Ve ayrıca 9700X, 2K çözünürlükte 7800X3D performansı veriyor.
  9. Lost_Dragon

AMD ekran kartı RTX 5000 serisine göre tek eksiği Multi Frame Generation özelliğinin olmaması. Onun dışında saf güçte biraz daha güçlü. Nvidia almak istiyorsan RTX 5070 alabilirsin.
  10. Lost_Dragon

R7 9700X işlemci, RX 9070XT ekran kartı.
  11. Lost_Dragon

Hangi Ram Daha İyi? Ddr5

Anakartın bellek listesine bakıp o listeden bulabildiğini al. DDR5 sistemlerde bazen RAM'leri tanımayıp sistem açılmayabiliyor, bazen en yüksek frekansta açtığında problem yaşayabiliyorsun. DDR5 RAM alırken biraz dikkatli olursan iyi olur.
  12. Lost_Dragon

Anakartıma R7 5700X3D Uyarmı

Anakartına ait işlemci destek listesinde ismi var. Uyumlu görünüyor. Yalnız takmadan önce 6042 Bios güncellemesi lazım tanıması için. Eğer bu sürüm yüklüyse yada üst sürümler yüklüyse sorunsuz açılması gerekiyor taktıktan sonra. Eğer yüklü değilse en güncel 6232 Bios güncellemesini önceden...
  13. Lost_Dragon

Yardım Razer Blackwidow Elite Türkçe Klavye

Geçen sene mayısta 2788TL'ye satılıyormuş. O dönem dolar 32tl'ymiş. 85 dolara geliyor fiyatı. Şu anda dolar kuru ile 3200tl. İkinci el piyasasını bilmiyorum ama 2500-2700tl'ye satmayı dene istersen. https://www.epey.com/klavye-mouse/razer-blackwidow-elite.html
  14. Lost_Dragon

Hyperx cloud 3 wireless mı steelseries arctis 7+ wireless mı

Online FPS oynuyorsan Valorant, CS Go gibi oyunlarda ayak sesi duymakta Cloud 3 fark atıyor görünüyor. Bass ve Mid sesler Cloud 3'te daha iyi. Mikrofon kaliteleri aynı. Cloud 3 kafaya daha az baskı yapıyor...
  15. Lost_Dragon

600-650w psu önerisi lazım

FSP iyidir. 1742479162 https://www.amazon.com.tr/dp/B098THBMQS?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2
  16. Lost_Dragon

Amd Phenom II x4 965 ve r9 380 4gb Oyun kaldırır mı

oynatmaz. geforce now'dan oynarsın internet üzerinden anca. O da internet hızın iyiyse.
  17. Lost_Dragon

850watt 80 Gold Asus rog strix patladı

Kondansatör patlamıştır. Patlayanı değiştirerek düzeltirler. Büyük ihtimal bir sorun yoktur diğer bileşenlerde.
  18. Lost_Dragon

Kaç w psu yeterli olur? Rtx 5090

https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/graphics-cards/50-series/rtx-5090/
  19. Lost_Dragon

Matematik bilen birisi yardım edebilir mi?

örnekle açıklayayım. P(x)=x²+3 olsun bunun P(x)'in derecesi x²'nin üstündeki 2 Q(x)=x+5 olsun. Bunun derecesi x'in üzerinde sayı olmadığı için 1 Bu iki polinomu toplarsan P(x)+Q(x)=(x²+3)+(x+5)=x²+x+8 olur yani bu iki polinomun toplamında derece x² üzerindeki 2 oluyor. Hiç işlem yapmadan yeni...
  20. Lost_Dragon

Matematik bilen birisi yardım edebilir mi?

Ben okulu bitireli çok oldu. Sen yinede yaz ama çok zor olursa belki çözemeyebilirim fakat deneriz.
Top Bottom