Arama sonuçları: *

1. H

Bu sorun monitör sorunu mu ekran kartı sorunu mu

Şöyle bir şey var çift monitör kullanıyorum. 2. ekranımda öyle bir çizgi sorunu görmedim hiç. Bir de bilgisayar içinden video çekince videoda gözükmüyor çizgiler o yüzden monitör diye düşündüm ben ama emin olamadım
  2. H

Bu sorun monitör sorunu mu ekran kartı sorunu mu

Arkadaşlar bilgisayarda son 1 haftadır bir sıkıntım var. Aşağıda videoyu yükledim, ekranda bazen rastgele çizgi belirip kayboluyor. Bilgisayar içinden de video çektim ama videoda o çizgiler gözükmüyor o yüzden sorun monitörde gibi düşünüyorum ama emin olamadım. Sizce neden kaynaklı olabilir...
  3. H

Maks 10.000 TL'ye Laptop önerisi

Arkadaş Msi Bravo kullanıcısıysa yorumunu bekliyorum. 17.3 inch olması Msi olması falan gayet hoş duruyor. İzlediğim 5500M performans videoları da gayet olumlu gözüküyor
  4. H

4800H 10300H dan daha iyi gözüküyor. İş için kullanılacağından 1660ti 'ın pek fark yaratacağını sanmıyorum
  5. H

Başlıkta belirttiğim gibi maks 10.000 tl'ye laptop arıyorum. Autocad, 3D çizim, mühendislik işleri için kullanılacak. Özelliklerini beğendiğim sistemler bunlar. Bunlardan hangisini seçmeliyim veya başka öneriniz varsa da beklerim. Lenovo: İşlemci: Ryzen 7 4800h Ekran Kartı: 1650Ti...
  6. H

Ekran kartımı satmalı mıyım? (5700XT)

Ağustosta aldığım Saphire Pulse Rx 5700 Xt ekran kartım var. 2. elleri 8-9 bin arası satılıyor gözüküyor. Şu anki piyasada sizce bunu satmalı mıyım? Yerine 2.el 1000-1200 liralık 1050Ti vs gibi ekran kartı alıp piyasaların düzelmesini beklemek sizce mantıklı mı
  7. H

İş Çizim(Autocad) için laptop Önerisi

Sadece iş için laptop arıyorum. Autocad çizim işleri yapılacak. 6-8k arası önerebileceğiniz laptoplar var mı? Bu sizce nasıl Gaming laptop klasmanında ama bu fiyata iş için daha iyisini bulabilir miyim...
  8. H

Kasa fanlarını Anakart üzerinden ayarlama

Dark Guardian kasam var. Kasanın fan hızı kontrolcüsünü muhteşem bir tasarımla(!) kasanın içine koymuşlar. Fan hızını değiştirmek için kasanın kapağını açıp tuşa basmak gerekiyor. Bunu anakarttan değiştirilecek şekilde ayarlayabilir miyim? Kontrolcüdeki kabloyu anakarta takarak vs bir yolu var...
  9. H

Yardım Kasa fanlarını Anakart üzerinden kontrol etme(Dark Guardian)

Dark guardian kasam var. Harika tasarım yapıp (!) Kasa fanlarının kontrolcüsünü kasanın içine koymuşlar. Fan hızını değiştirmek için kasanın yan kapağını sökmek gerekliyor. Bunu anakarta entegre edebilir miyiz. Dark guardian kasa kullanıp bu sorunu çözen var mı
  10. H

Öneri Arctic Liquid II 240 değiştirmeli miyim?

Arctic Liquid Freezer II 240 soğutma aldım ama içinden amd vidaları çıkmadı. Sizce iade talep edip başka bir şey almalı mıyım Yoksa vida talep edip kullanmalı mıyım?
  11. H

1000TL Bilgisayar masası önerisi

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/70214192/malm-calisma-masasi.aspx çift monitör + laptop kullanıyorum gayet memnunum
  12. H

Mafia tarzı hikayeli oyun

Witcher oynadım. Witcher gibi açık dünyası olan loot craftı olan aramıyorum. Daha basit kafa yormayan şeyler arıyorum. Diğerlerine bakacağım Bakacağım teşekkürler
  13. H

Mafia tarzı hikayeli oyun

Bu zamana kadar Sadece KO Lol Fifa oynayan biri olarak İçinde Loot Craft gibi karışık şeyler olmayan, görev yap hikaye aksın temalı Mafia 1-2 Gta San Andreas tarzı hikayesi güzel oyun arıyorum. Bu tarz önerebileceğiniz oyunlar varsa beklerim
  14. H

WIN + CTRL + ALT + SHIFT + X

Excel açıldı benim bilgisayarda :D
  15. H

MSI MAG CORELIQUID 240R(950TL) vs SilverStone PF240(805TL)

Maalesef 240 destekliyor. https://www.incehesap.com/argb-to-RGB-fan-kontrolcu-fiyati-44690/?fbclid=IwAR0r9v7kbETIJiI4cL71aGijhecU97YVrK3o4wD6yU3CcRemVgmtEPov_-g tek renk yansa bile yeter önemli olan soğutma performansı benim için. Bu tarz bir şey işe yarıyorsa ARGB'li olanlardan almayı düşünüyorum
  16. H

Yardım Anakart için Argb to Rgb dönüştürücü

Argb'li sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ama anakartımda sadece 2 adet rgb soketi var Argb to rgb dönüştürücü var mı fanların rgbsinin çalışması için ? kontrol etmek çok önemli değil ışığı bi renk yansın yeter
  17. H

Dönüştürücüler varmış sanırsam Argb to rgb o tarz bir şeyle de kullanabilirim 40-50 tl verip performans daha önemli benim için Rgb de düz ışık olsa bile yeter
  18. H

anakartımda argb girişi yokmuş zaten mecbur rgb li modellere bakıcam msi elendi :D
  19. H

Başlıktaki iki ürün arasında kaldım indirimler bitmeden birini almayı düşünüyorum R5 3600 işlemcim için Msi + AC VALHALA Standart Edition 1070 TL Kodu satmayı düşünüyorum 100-125 tl arası satılıyormuş. 950 TL YE DENK GELİYOR SOĞUTUCU...
Top Bottom