Arama sonuçları: *

1. GöksuA

Redmi note 8 sim kartı okumuyor

Dostlar selamlar elimde redmi note 8 var dünden beri sim kartı görmüyor ne yaptıysam düzelmedi hard reset dahi attım yine aynı daha önce başına böyle bir şey gelen var mı
  2. GöksuA

Kombinlenir mi bunlar

Sağolun dostlar peder ısrar edince kafam karıştı biraz da biz siyah pantolondan devam
  3. GöksuA

Kombinlenir mi bunlar

Dostlar selamlar nişan tarzı bir şey varmış elimde bir eşofman var ama pantolon gibi duruyor sizce bu eşofmanla beyaz gömlek giyilir mi
  4. GöksuA

Sizce bu bina sağlam mıdır?

valla hocam hiç umulmadık binalardan umulmadık sonuçlar çıkıyor x-ray vs tam net bilgi veriyor
  5. GöksuA

siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumak

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim zaten benim kafamı karıştıran kısım sürekli rehberlik servisini aynı şeyleri tekrarlıyor olmasından kaynaklanıyordu şuan daha pozitif bakıyorum tekrardan teşekkür ederim
  6. GöksuA

siyaset bilimi ve kamu yönetimi okumak

arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere ankara üniversitesinde siyaset bilimi ve kamu yönetimi hakkında sorum olacak yani okumak zaman kaybı olur mu belki de işsiz kalmaya sürükler mi beni çünkü nerdeyse tüm kamu alımlarında torpil var
  7. GöksuA

ankara uni siyaset bilimi ve kamu yönetimi

arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere ankara üniversitesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz bırakırmı
  8. GöksuA

sorumluluk sınavlarım varken açığa geçtim sınavlara nerde gireceğim

sorumluluk sınavlarım varken açık liseye geçtim deprem sebebiyle ama hala sorumluluk sınavlarım aktif gözüküyor ne zaman nerde bu sınavlara gireceğim
  9. GöksuA

Outdoor Ayakkabı & Bot Önerisi

Harley Davidson colmar bot baya ağır ama rahat şimdiden söyleyeyim depremde 1 ay hiç çıkarmadan giydim
  10. GöksuA

Sorumluluk sınavlarım var açığa gecebilirmiyim

Kalma durumu yok önceki seneler için biz almanca ve resim dersi görmedik kendi okulumuzda burda komisyon kurmuşlar rastgele atadılar gittiğim okulda almanca vs var gecmiş dönemlere dair yani
  11. GöksuA

Sorumluluk sınavlarım var açığa gecebilirmiyim

Arkadaşlar Maraştan Kayseri'ye tasındık Maraşta özel okuldayım kayseride mecbur anadolu lisesine aldılar ve sorumluluk sınavlarım varmış bu açık liseye geçmeme engel mi illa o sınavlara girmem lazım mı
  12. GöksuA

Kayseri merkezdeki arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Eyvallah hocam
  13. GöksuA

Kayseri merkezdeki arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Arkadaşlar biz depremzedeyiz kayseri merkez Kazımkarabekir mahallesinde zar zor bir ev bulduk tasınacagız ama arabamız yok peder melikgazi ilçe tarım müdürlüğüne tayin olacak ulasım nasıl olur tramvay, otobüs vs yardımcı olurmusunuz
  14. GöksuA

Depremzedelere 10 bin tl nasıl çekilir

Arkadaşlar e devlet ten mesaj geldi 10000 tl yattığına dair ama Ziraat Bankası hesabım yok tckn ile çekebilirsiniz diyo onu nasıl yapıcam
  15. GöksuA

Eşyalarmızı nasıl alabiliriz

Eyvallah
  16. GöksuA

Allah bilir ne zaman gelip bakarlar
  17. GöksuA

Arkadaşlar k.maras da ikamet ediyoruz oturdugumuz apt ağır hasarlı raporu cıktı ama eşyalarımızı almamız lazım bizmi alacağız afadın bir çalışması olurmu bilgisi olan varmı
  18. GöksuA

Max 17k ya full setup

Arkadaşlar max 17 k ya içinde klavye mouse kulaklık olan monitör dahil kasalı setup ayarlayabilirmisiniz genellikle oyun oynanacak
  19. GöksuA

Max 15 k laptop önerisi

Oyun oynanacak
  20. GöksuA

Max 15 k laptop önerisi

Hocalarım max 15 bin tl ye sağlam bir laptop önerir misiniz?
Top Bottom