Dostlar selamlar elimde redmi note 8 var dünden beri sim kartı görmüyor ne yaptıysam düzelmedi hard reset dahi attım yine aynı daha önce başına böyle bir şey gelen var mı
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim zaten benim kafamı karıştıran kısım sürekli rehberlik servisini aynı şeyleri tekrarlıyor olmasından kaynaklanıyordu şuan daha pozitif bakıyorum tekrardan teşekkür ederim
arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere ankara üniversitesinde siyaset bilimi ve kamu yönetimi hakkında sorum olacak yani okumak zaman kaybı olur mu belki de işsiz kalmaya sürükler mi beni çünkü nerdeyse tüm kamu alımlarında torpil var
Kalma durumu yok önceki seneler için biz almanca ve resim dersi görmedik kendi okulumuzda burda komisyon kurmuşlar rastgele atadılar gittiğim okulda almanca vs var gecmiş dönemlere dair yani
Arkadaşlar Maraştan Kayseri'ye tasındık Maraşta özel okuldayım kayseride mecbur anadolu lisesine aldılar ve sorumluluk sınavlarım varmış bu açık liseye geçmeme engel mi illa o sınavlara girmem lazım mı
Arkadaşlar biz depremzedeyiz kayseri merkez Kazımkarabekir mahallesinde zar zor bir ev bulduk tasınacagız ama arabamız yok peder melikgazi ilçe tarım müdürlüğüne tayin olacak ulasım nasıl olur tramvay, otobüs vs yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar k.maras da ikamet ediyoruz oturdugumuz apt ağır hasarlı raporu cıktı ama eşyalarımızı almamız lazım bizmi alacağız afadın bir çalışması olurmu bilgisi olan varmı