Arama sonuçları: *

1. H

2021 e güzel bir sistem ile başlamak lazım

Şimdi geçen bir post daha atmıştım Asus tuf gaming b450 pro s anakartım var 5600x i aklıma soktular ben kendi anakartım da bunu kullanabilir miyim acaba
  2. H

2021 e güzel bir sistem ile başlamak lazım

Arkadaşlar merhabalar. https://www.qp.com.tr/qp-atreus-ryzen-5-5600x-16gb-rtx-3060-ti-8gb-512gb-m-2-ssd-oyun-bilgisayari Bu site hakkında bilgi sahibi olanlar alışveriş yapanlar var mı acaba güvenilir bir sitemi sistem nasıl almalı mıyım?
  3. H

Asus TUF B450 PRO S Anakart Nasıldır?

İyice kafamı karıştırmaya başladınız
  4. H

Anakartın sağ üst tarafında 2 pinli mi 3 pinli mi ne çıkışı var
  5. H

ya ben şimdi tekrar kontrol ettim de bu anakartta argb çıkışı var sen pro s kullandığına emin misin acaba
  6. H

Yok tek ekran kartı yeterli benim için
  7. H

Tek bir NVMe SSD kullancam soğutucu bloğu olan ve tek ekran kartı peki hyper x fury rgb 3200 mhzlik ramlar çalışır mı?
  8. H

Valla aldık bir kere şuan için iade etmem mümkün değil çünkü geçti kullanmaya bakacağız ama tavsiye ettiğin bir anakart varsa alabilirim daha sonra
  9. H

Oc yapmayı düşünmüyorum.küçük bir ekibim var yayın yayıp oyun oynayacağım sadece
  10. H

14 bine kadar çıkabilir
  11. H

Fakat bildiğim kadarıyla 5600x in yanında wraith prism soğutucu gelmiyor stok soğutucusu tırt bu durumda benim bir de soğutucu almam gerecek 3700x almam daha mantıklı değil mi?
  12. H

Ryzen 7 3700x pardon 1608713954 Neden
  13. H

Herkese merhabalar.Yenir sistem topluyorum fakat kafamda binbir tilki dolaşıyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım artık Parça parça sistem topluyorum ve sistemin kalbi olan anakartımı çoktan aldım ASUS TUF GAMİNG B450 Pro-S modeli bu kart hakkında hiçbir bilgim yok.Sizce 3060ti kart ve ryzen 5 3700x...
Top Bottom