Arama sonuçları: *

1. floscy

Spiderman 2 Optimizasyon

oyuun bozuk
  2. floscy

TD500 V2 - ARTİC İİİ 360 İLE uyumlu mu? ?

onu bilmiyorum bendeki v1 mi v2 mi onu da bilmiyorum cidden
  3. floscy

TD500 V2 - ARTİC İİİ 360 İLE uyumlu mu? ?

ben liquid freezer ii 360 ile kullaniyorum low profil ram kullanirsan uyuyor kasam td500 evet
  4. floscy

EHLİYET GEÇTİM NE YAPMAM LAZIM (DİREKSİYON)

surucu kursundan hicbir sey almiyosun 1-2 gun icinde e devlete surucu sertifikan dusucek o dusunce nufusa gidiceksin ve yanina sadece 1 vesikalik alacksin gerisini onlar halledecek
  5. floscy

Bu ssd bu anakarta uyumlu mu?

arkadasim msi b450 gaming plus anakart sahibi ADATA XPG SX8200PRO ssd takmak istiyor bu anakarta uyumlu mu?
  6. floscy

🚨🚨 ÜMİT ÖZDAĞ GÖZALTINA ALINDI!

ne hakareti etmis ne demis
  7. floscy

FACEIT kimlik doğrulama güvenilir midir?

sikinti olmaz face it bizim e devletten daha guvenilirdir
  8. floscy

AirPods Pro 2 Alınır Mı?

alinir
  9. floscy

MacBook Air M2 Soda Döküldü

servise gonderin bence
  10. floscy

kullaniyorum evet soda oksitlenme yapar mi emin degilim en garanti cozumu icinin acilip temizlenmesi
  11. floscy

olabilir belli olmaz benim babam gecen sene laptopuna 1 buyuk bardak full bira dokmustu baslangicta bir sikinti yoktu ama 1 hafta sonra falan klavye gitti komple
  12. floscy

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Papel Üye Ol KYC Tamamla 500TL+50TL 🔥🔥

o kisi sen ol geliyorsa biz kayit oluruz
  13. floscy

hic acma 2-3 gun kurumaya birak kisa devre yaptirirsin pirince falan da yatirma kuruyunca calisiyosa iyi haber icinin acilip temizlenmesi lazim bir an once
  14. floscy

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

4080 ayagina 1080 vermiyolardir umarim cunku rtx paketlerde 1060 veriyolardi
  15. floscy

Yardım Macbook M2 cızırtı geliyor

pro versiyonu mu
  16. floscy

MacBook Air m1 bu pil sağlığı normalmi ?

normal laptopu eger sabit bir masada falan kullaniyorsan cogunlukla adaptor ile kullanmani oneririm bu sekilde batarya daha uzun omurlu olur macbook sarjdayken adaptor uzerindne guc alarak kullaniyor batarya hic devreye girmiyor
  17. floscy

JAPONYADAN NE ALINABİLİR

anime kizi
  18. floscy

Yardım Paranın değer kaybetmemesi için neye yatırım yapılır?

altin doviz ya da belli bir kismini altin belli bir kismini doviz bazli borsada tutabilirsin
  19. floscy

Tüketici misli ile değişim

baska kisilerden gelen swap urun oluyor onceden problemi varmis servis kapsaminda duzeltilmis cihaz oluyor degisim cihazi 1733823093 iphone 14 plus hala uretiliyor mu bilmiyorum ellerinde sifir stok kalmadigi icin buyuk ihtimalle degisim cihazi gondermek istiyorlar sirf 15 cihaz vermemek icindir...
  20. floscy

Tüketici misli ile değişim

icraya ver
Top Bottom