Arama sonuçları: *

1. Y

Muhabbet Kuşum Ayağının Üstüne Basamıyor

Kırık çıktı 🙁
  2. Y

Muhabbet Kuşum Ayağının Üstüne Basamıyor

her gün kafesini kendi açıp çıkan behlül (muhabbet kuşum) bugün hiç çıkmamış sessiz kalmış annem anlattı hemen eve geldim ayağının üstüne basamıyordu bıraktım orda kapısının önüne geldi genelde beni görünce çıkar gelir ben aldım onu ordan biraz inceledim yavaşça dokundum açtım bağırmadı hiç ama...
  3. Y

Ayakkabı ne ile yapışır

Ayakkabımın yanı açıldı bende yapıştırmayı denedim olmadı converse model ayakkabım ayakkabıcalara attım fotoğrafı bazıları olur dedi büyük sayfalar sert yüzeyler yapışmaz dedi başına gelen oldumu nasıl yapışır bu
  4. Y

İstanbulda Nerede Sabahlayabilirim

Arkadaşlar dün gece tam olarak hayatım kaydı hastane kapalıydı camiye gittim orasıda kapalıydı sırılsıklam oldum ağlayarak dolaştım gece 2 oldu artık dedim burda yığılcam alırlar beni diye son adımları atıyordum saat 3 buçuk 4 olmuştu sanırım o sırada internet kafe vardı açık çok param yoktu...
  5. Y

otogar fikri hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim hastaneden kovulursam gidicem
  6. Y

aklıma ateş yakma fikri ve cami mescidi geldi bide 1643038092 orayı deniyeceğim birazdan 1643038112 abi oralardan uzak durmalıyım
  7. Y

17 yaşındayım bazı sebeplerden dolayı dünden beri sokaktayım havanın halini bilen bilir çok param yok simit yiyerek günü geçiriyorum internetimde bitmek üzere dün bir binanın içine girdim çorbacıda oturdum ama rahatsız edici bakışları yüzünden orada durmadım çok üşüdüm dün sabaha kadar titredim...
  8. Y

araba kullanmaya yeni başladım ama korkuyorum ne yapmalıyım

arkadaşlar başardım çalıştım ve park ettim dediklerinizi uyguladım ve böyle yanaştım arkada ki ise bana gülen adamın arabası💪
  9. Y

Tamir İçin Saatimi Verdiğim Saatçi Öldü

keşke kurgu olsaydı 1629140490 açar diye bekledim ama bilmiyorum delinin teki rolex bırakmıştır belkide adam aldı gitti 1629140530 Polisle konuşmaya karar verdim gelişmeleri yazarım
  10. Y

Tamir İçin Saatimi Verdiğim Saatçi Öldü

Arkadaşlar 6 ay önce Saatçi bi abiye casio dede yadigarı saatimin cam değişimi için vermiştim arayacaktı güya 1 hafta bekledim gittim kapalı 1 hafta daha bekledim gittim kapalı böyle böyle 50 60 kere gitmişimdir yan dükkana sorduğumda öldü dedi saatimi nası geri alırım yoksa yalan mı oldu
  11. Y

iphone 12 veya 12 mini

ailem karşılıyor her şeyimi zaten arkadaşım falan da yok gezemiyorum tek başıma hedefim olmasa çalışmam bile 17 yaşındayım babamdan telefon istemeye utandım o yüzden 1627393070 çok yoğun kullanırım parlaklığı da fullemem bence götürür öğlenden gece 12 ye götürsün yeter
  12. Y

iphone 12 veya 12 mini

merhabalar öğrenciyim ve ilk defa kendi telefonumu kendim alacağım iphone kamerası işlemcisi hızı olsun beğeniyorum meyhanede çalışıyorum günlük 100 tl alıyorum 12 mini için 2 buçuk ay çalışsam yeter (izin yok) 12 için 3 aya yakın belki daha fazla ama hangisini alsam bilmiyorum 12 mini de...
  13. Y

Aşırı heyecan yaşıyorum normal değil

kanka denedim işe yarıyor da sınavda sorular kayıyor 1623320407 haklısın iyi düşünsem aslında belki de olmaz ama istemeden sanki 2. biri bunları düşünüyor garip şuan olan heyecanımın üzerine gidip yenmeyi deneyeceğim buda olmazsa doktor artık
  14. Y

köy de takılıyorum da öyle çok aşırı olunca asker olmama engel olabilir diye hiç yanaşmadım bide aileme söylemeye çekiniyorum
  15. Y

köy de takılıyorum da öyle çok aşırı olunca duruyorum bir yerde
  16. Y

bu arada aynı şey yabancı numara ile konuşurken veya tanımadığım başka biri ile konuşurken de oluyor yabancı numaraları açmıyorum
  17. Y

merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim...
  18. Y

hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim rahatlattınız beni gerçekten aklıma geldikçe gözlerim dolıyordu şimdi hırlsandım
  19. Y

Arkadaşlar merhaba ben 17 yaşındayım araba sürmeye yeni başladım yani bi 15 gün olmuştur öğrenmeye başlayalı köy gibi bir yerde oturuyorum arabayı babam sıfır aldı daha yeni huyundai i 20 2019 tabi çizerim çarparım korkusu var neyse ilk başlarsa stop ettiriyordum babam kızıyordu mahvettin...
  20. Y

İnternetim Birden Bire Hızlandı

arkadaşlar daha da yükseldi hız testi sitesini çökerttim manzara çok hoşuma gidiyor 1608739744 acaba alt yapı ile olabilirmi belki bakım olmuştur alabildiğimin hepsini alıyorumdur
Geri