Arama sonuçları: *

1. Mustafa Akın

apple watch se kurulum yarıda kaldı

saati bugün aldım ve eşleme yaparken güncelleme geldiğini gördüm ve yapmak istedim işim çıktı dışarı çıktım güncelleme yarıda kaldı ve saat takılı kaldı telefonla şuan eşlenmiyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Mustafa Akın

lenovo-v15-82c700aftx12 alınır mı ?

https://www.trendyol.com/lenovo/v15-82c700aftx12-ryzen5-3500u-20gb-256ssd-15-6-freedos-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-71508471?boutiqueId=559357 Ders ve biraz oyun için iyi mi ? cevaplarsanız sevinirim .
  3. Mustafa Akın

Gpu kullanımım çok düşük

Hepsi fulde 1614539701 Olabilecek her şey çok yüksekte ama biryerde ram darboğaz yapar diye bir şey okumuştum bunla alakası olabilir mi ? 1614539725 Olabilecek her şey çok yüksekte ama biryerde ram darboğaz yapar diye bir şey okumuştum bunla alakası olabilir mi ?
  4. Mustafa Akın

Gpu kullanımım çok düşük

Aynı sorun ondada var maks %75 kullanıyor
  5. Mustafa Akın

Gpu kullanımım çok düşük

Sistemin özellikleri 1660s 10400f 8 gb tek kanal ram Valorantta neredeyse sabit 143 fps alıyorum ekran kartı kullanımı %60 larda geziniyor darboğaz yaşıyorum bunun sebebi ram olabilir mi ?
  6. Mustafa Akın

100 TL mikrofon önerisi

Biraz daha bütçe oynayabilir yardımcı olursanız sevinirim (oyun için)
  7. Mustafa Akın

Klavye çalışıyor ama yazmıyor

Bazen yazıyor bazen yazmıyor youtubeden birkac çözüm videosuna baktım ama ise yaramadı yardımcı olursanız sevinirim
  8. Mustafa Akın

Gta V 'de Riva tuner çalışmıyor

Pes de çalışıyor fakat Gta V ve Csgo da fullscreende ama çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Mustafa Akın

Msi ventus 1660 super driver

ben alltakini indirdim bir sürü şey indirdi driver yüklenmişmidir
  10. Mustafa Akın

monitörümün ekranı arada sırada takılıyor gidip geliyor

Dp kullanıyorum ekran kartı driverindan dolayı olabilir mi
  11. Mustafa Akın

monitörümün ekranı arada sırada takılıyor gidip geliyor

Sorun başlıkta bilgisayar daha yeni bugün geldi arada sırada takılıp sonra ekran 3-4 saniyeliğine gidiyor geliyor bu sorun ne olabilir ?
  12. Mustafa Akın

Windowsu kuramıyorum

Flashımın içinde windows 10 iso var rufusla yazdırdım ama windows ayarlarını halledip kurulum bittikten sonra yeniden başlatıyor ve ekran gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  13. Mustafa Akın

İtopyada kalan ürüne mi güveneyim indirim süresine mi?

Ben birkaç kez denk geldim 77 ürün bitene kadardır büyük ihtimalle
  14. Mustafa Akın

Oynasana.com güvenilir mi?

Size göre yanlışsa yanlış bilgilendirme olarak reportlayabilirsiniz
  15. Mustafa Akın

Oynasana.com güvenilir mi?

Oyunlar hesab olarak çalındığı için ucuza satılıyor size tavsiyem kod olarak satılmayan oyun satan yerlerden oyun almayın !!! 1611857048 Kod olarak satıyor galiba güvenilir .
  16. Mustafa Akın

Wish.com'dan dolandırılır mıyım

Sakın ha !!!
  17. Mustafa Akın

Laptopumu Kaça Satarım?

bence 4.5-5.5 k arasına satarsın
  18. Mustafa Akın

UCUZ OYUN ALACAK GÜVENİLİR SİTE ONERISI

He bide bazı siteler hesabta başka oyunlarda çıkabilir bu size hediyemizdir diyo çaldık diyemiyorlar tabii 🤣 🤣
Top Bottom